in ,

Chris Hemsworth ve Pedro Pascal’ın Başrolünde Olduğu “Crime 101” Filmi Amazon ile Geliyor

Amazon, Chris Hemsworth ve Pedro Pascal’ın başrollerinde yer alacağı yeni gerilim filmi “Crime 101″ın 100 milyon dolarlık teklif yarışını kazandı.

Crime 101: Chris Hemsworth ve Pedro Pascal Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Amazon, Chris Hemsworth ve Pedro Pascal’ın yeni suç gerilimi Crime 101 için Netflix ile yarıştığı 100 milyon dolarlık teklif savaşını kazandı. Filmle ilgili bazı yeni detaylar da ortaya çıktı.

Chris Hemsworth ve Pedro Pascal’ın başrollerini paylaşacağı Crime 101 adlı film, Don Winslow’un aynı adı taşıyan novellasından uyarlanacak. Filmin hikâyesi Pasifik Kıyı Otoyolu yakınlarında bir mücevher hırsızının aranması etrafında şekilleniyor.

Filmle ilgili daha önce Netflix ve Amazon arasında bir ihale savaşı olduğu ve iki stüdyonun da oldukça iyi teklifler sunduğu haberleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de Puck’ın haberine göre, Crime 101 teklif savaşı sonunda sona erdi ve kazanan Amazon olarak duyuruldu. Kaynağa göre Amazon, film için yaklaşık 90 milyon dolarlık bir ödeme yapma sözü verdi. Bu da başlangıçta bildirilen 100 milyon doların altında bir rakam.

- Reklam -

Crime 101: Chris Hemsworth ve Pedro Pascal Başrolde

İlginç bir şekilde Netflix’in film için daha fazla para teklif ettiği iddia edildi. Ancak Netflix senaryoda bazı revizyonlar talep ediyordu. Üstelik Amazon, Prime Video öncesi bir sinema gösterimi teklifi de sundu. Bu yüzden yapımın arkasındaki ekip Amazon’u tercih etti.

Chris Hemsworth ve Pedro Pascal’lı “Crime 101” Filmi Ne Anlatıyor?

Crime 101 ile ilgili spesifikler hakkında pek bilgi olmasa da, önerilen oyuncu kadrosu yeterince heyecan verici. Film, merkezinde Dedektif Lou Lubesnick ve yakalamaya çalıştığı mücevher hırsızı gibi sadece iki ana karaktere sahip olan aynı adı taşıyan novellaya dayanıyor. Pascal ile Hemsworth’un da bu karakterlerden birini oynayacakları tahmin ediliyor. Hangi rolü kimin üstleneceği henüz belirsiz. Yine de bu gerilim filmi, çekirdeğinde iki güçlü yıldız bulundurduğu için büyük umut vaat ediyor.

Crime 101 filmine ilgi gösteren iki büyük yayın platformu olması son derece olağan karşılanıyor. Çalışmalar şimdi Amazon ile devam edecek. Ancak bu durum yine de bu Crime 101’ın yakın zamanda çekimlere başlayacağı anlamına gelmiyor. SAG-AFTRA grevi hâlâ devam ediyor ve filmin şu sıralar prodüksiyon aşamasına geçmesi pek de mümkün görülmüyor.

- Reklam -

Chris Hemsworth ve Pedro Pascal'ın Başrolünde Olduğu "Crime 101" Filmi Amazon ile Geliyor

Chris Hemsworth’un Filmdeki Rolünden Ayrılabileceği İddia Ediliyor

Puck raporu Crime 101’ın geleceği hakkında şaşırtıcı spekülasyonlar da sunuyor. Kaynaklarına dayanarak Hemsworth’un projeden çekilme olasılığı var. Bu bilgi henüz doğrulanmadı. Yine de iddiaların doğru olma ihtimali ve Hemsworth’un yapımdan çekilmesi halinde  bu film adına büyük bir darbe olabilir. İlk konuşulmaya başladığı anda güçlü başrol oyuncularına dayanan yapımın yapımın böyle bir ayrılık sonrası büyük bir sekteye uğrayacağı söylenebilir. Hemsworth’un Marvel Sinematik Evreni’ndeki Thor yapımları dışında genellikle Netflix ile çalışması bu iddiaları güçlendiriyor olsa da, ne olup olmayacağı önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak.

Yıldız ikilinin bu tarz bir filmde bir araya gelmesi konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Godzilla Minus One Fragmanı Yayınlandı

Kaiju Sinemasının Kralı Geri Dönüyor: İşte “Godzilla Minus One”dan İlk Fragman

Succession - Kendall Roy Gizemi

“Succession”ın Yaratıcısı, Final Sezonundaki En Gizemli Sahneye Açıklık Getirdi