in , ,

Demon Slayer 4. Sezon Açılışı 1 Saatlik Özel Bir Bölüm ile Yapacak

Demon Slayer 4. Sezon 1. Bölüm süresi belli oldu. Popüler anime serisi Kimetsu no Yaiba’nın yeni sezonu, 1 saatlik özel bölüm ile başlıyor.

Demon Slayer 4. Sezon 1. Bölüm Süresi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon 1. Bölüm süresi nihayet resmileşti. Kimetsu no Yaiba hayranları, çıkışına az bir süre kalan yeni sezona 1 saatlik özel bir bölüm ile başlama şansına sahip olacak.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba animesi heyecanla beklenen dördüncü sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Tanjiro ve arkadaşlarının yolculuğu her yeni sezonda büyümeye ederken hayranlar da neler olacağını merakla beklemeye devam ediyor.

İlk bölümünün 9 Nisan 2023’te yayınlanması planlanan Demon Slayer 4. Sezon, Hashira Training Arc’ını ele alan 1 saatlik uzun bir prömiyerle başlayacak. Bu özel bölüm, özetleri yeni olay örgüsü gelişmeleriyle harmanlayarak yeni sezona heyecan verici bir başlangıç yapacak.

- Reklam -

Demon Slayer 4. sezonda sezon özellikle de Tanjiro’nun sıkı eğitimine ve Hashira ile karşılaşmalarının ön plana çıkmasına odaklanıyor. Hashira Training Arc, Tanjiro’nun yeteneklerini geliştirirken ve seçkin iblis avcılarıyla ittifaklar kurarken karşılaştığı zorlukları keşfediyor. Heyecan ve gerilim dolu bir sezon vaat eden yoğun savaşlar, karakter gelişimi ve beklenmedik ittifaklar ufukta beliriyor.

Demon Slayer 4. Sezon 1. Bölüm Süresi Belli Oldu

Rengoku ve Tengen gibi bazı Hashira’ların saygısını kazanan Tanjiro, 4. sezonda kalan Hashira’ların da aynı şekilde saygısını kazanmak gibi zorlu bir görevle karşı karşıya. Bilindiği üzere her Hashira’nın kendine özgü kişilikleri ve dövüş stilleri var. Dolayısıyla Tanjiro yeni bağlar kurarken izleyiciler için heyecan verici karşılaşmalara ve samimi anlara zemin hazırlıyor.

Demon Slayer 4. Sezon 1. Bölüm Nereden İzlenir?

Demon Slayer’ı henüz izlememiş olanlar Netflix Türkiye üzerinden ilk 2 sezonuna ulaşabilirler. Ancak 3. sezon ve sonrası için Crunchyroll gibi alternatiflere yönelmeleri gerekiyor ki, o durumda da Türkçe Altyazı seçeneği olmadığını hatırlatalım. Yine de 4. Sezon başlamadan önce Tanjiro’nun mütevazı bir kömür satıcısından zorlu bir iblis avcısına dönüşümüne bir kez daha tanıklık etme şansına sahipsiniz.

- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon Açılışı 1 Saatlik Özel Bir Bölüm ile Yapacak

Hashira Training Arc sezonu öncesi yayınlanan sinema filmi şu anda Amerika’da gösterimde ve oldukça iyi bir izleyici sayısına ulaşmış durumda. Box Office Mojo’nun güncel verilerine göre Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Hashira Training adlı film şu anda toplamda 28 milyon dolarlık kazancıya 2024’ün en çok izlenen 8. filmi konumunda.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Demon Slayer 4. Sezon: Hashira Training Arc Hakkında Tüm Detaylar


Demon Slayer 4. Sezon 1. Bölüm sizce 1 saatlik formatıyla izleyicileri tatmin edecek bir başlangıç yapacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hindustan Times

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cadı Fragmanı: Hüseyin Rahmi Gürpınar Romanı Film Oluyor

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Romanından Uyarlanan “Cadı” Filminden İlk Fragman

Jaguar D. Saul Ölümden Dönüyor: One Piece'ten Sürpriz Haber

“One Piece” Sürpriz Bir ‘Ölümden Dönüş’ Sahnesine Ev Sahipliği Yapıyor