in ,

Dwayne Johnson’lı Yeni “Hızlı ve Öfkeli” Filminin Adı Ortaya Çıktı

Dwayne Johnson’ın başrolünde yer alacağı yeni “Hızlı ve Öfkeli” filminin adı belli oldu.

Dwayne Johnson'lı "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Dwayne Johnson’lı Hızlı ve Öfkeli filmi artık resmi bir ada sahip. Yeni karşılaşmada kendisine sahne çalan bir yüz eşlik edecek.

Fast X kısa bir süre önce sinemalarda gösterime girmiş olsa da, serinin bir sonraki filmi geçici adı ile serinin geleceğini şimdiden harekete geçmiş durumda: Fast Presents: Hobbs and Reyes.

Production Weekly’ye göre, Toretto ailesinin tarihindeki en sevilen karakterlerden biri geri dönüyor ve ona son zamanlarda ana kadroya yapılan en iyi eklemelerden biri katılabilir. Dwayne Johnson birkaç yıl uzak kaldıktan sonra, serinin ana karakterlerini alt etmek için tutulan ve daha sonra onların ekibine katılan özel ajan Luke Hobbs olarak geri dönüyor.

- Reklam -

Kendisi bu yolculukta yalnız olmayabilir. Çünkü filmin adından da anlaşılacağı üzere Jason Momoa’nın canlandırdığı Dante Reyes de yaklaşan hikâyenin bir parçası olacak. Karakter ilk olarak birkaç hafta önce vizyona giren Fast X ile tanıtılmıştı. Dominic Toretto’dan (Vin Diesel) intikam almak için yola çıkmış olsa bile, Johnson’ın karakteriyle çalışmasını engelleyecek bir neden yok. Ne de olsa Hızlı ve Öfkeli evreninde bağlılıklar her zaman değişir ve bir film sırasında Toretto ailesini öldürmeye çalışan kişiler, sinemalara döndüklerinde anında onların müttefiki haline gelebilir.

Dwayne Johnson Jason Momoa

Dwayne Johnson’lı “Fast Presents: Hobbs and Reyes” Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

Hobbs ilk olarak Fast Five’da Diplomatik Güvenlik Servisi ajanı olarak tanıtılmıştı. Rol için Tommy Lee Jones düşünülmüştü ama Diesel sosyal medya sayesinde izleyicilerin kendisini Johnson’la birlikte bir filmde görme arzusunu öğrenince, karakterin eski WWE süperstarına mükemmel uyması için senaryoyu hızla değiştirdi ve plan işe yaradı: Hobbs serinin uzun süreli hayranları tarafından anında benimsenerek Toretto ailesinin maceralarına daha fazla dahil olması için zemin hazırladı.

- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 10’un jenerik sonrası sahnesinde yer alan The Rock’ın 10. ve 11. filmler arasında bir köprü görevi görecek olan yapım dışında ana seride de yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Vin Diesel ile barıştıkları için karakterin 4 Nisan 2025’te vizyona girmesi beklenen Hızlı ve Öfkeli 11’de de yer alacağı düşünülüyor. Johnson’ın filmiyle ilgili henüz bir çıkış tarihi yok.

Dwayne Johnson'lı "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu

Dwayne Johnson’lı Fast Presents: Hobbs and Reyes filminden beklentileriniz neler? Sizce ilk spin-off’tan daha iyi olma şansı var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beyaz Geceler Kitabı - St. Petersburg - Dostoyevski Şehir Analizi

Edebiyatta Şehir Analizleri: “Beyaz Geceler”in St. Petersburg’u

Harrison Ford Emekli Olmayı Düşünmüyor

Harrison Ford Emekli Olmayı Düşünmüyor: “Çalışmayı ve Kendimi İşe Yarar Hissetmeyi Seviyorum”