in ,

Harrison Ford Emekli Olmayı Düşünmüyor: “Çalışmayı ve Kendimi İşe Yarar Hissetmeyi Seviyorum”

Harrison Ford emekli olmayı düşünmediğini ve nedenini açıkladı. 80 yaşındaki aktör, gidebildiği yere kadar devam etmeyi istiyor.

Harrison Ford Emekli Olmayı Düşünmüyor
- Reklam -
- Reklam -

Harrison Ford emekli olmayı düşünmüyor. Şu anda 80 yaşında olan ünlü Hollywood oyuncusu, bunun nedenini de açıkladı.

Harrison Ford, kırk yılı aşkın süredir dünya genelinde izleyicileri büyüleyen bir kariyere sahip olarak Hollywood’un önemli bir ikonu haline geldi. Son zamanlarda ise aktörün durmak gibi bir niyeti olmadığı ortaya çıktı. Şimdi de, bir süre daha kamera karşısında kalmak istediğini açıkça belirtti.

Variety’nin haberine göre Who’s Talking to Chris Wallace? programında konuşan Ford, neden emekli olmadığına ve yolculuğunun bu noktasında sektörde bu kadar motive görünmesinin ardındaki nedenlere ilişkin bakış açısını anlattı. Oyuncu, “İşsiz olduğumda iyi olamıyorum,” dedi ve şöyle devam etti:

- Reklam -

“Çalışmayı seviyorum. Yardımcı olma duygusunu seviyorum. Bu benim bağımlılığım. Yardımcı olmak istiyorum.”

Harrison Ford Emekli Olmayı Düşünmüyor

Neden sete geri dönmeye devam ettiğini konuşmaya devam etti ve şunları söyledi:

“Çalıştığınız insanlar etkiliyor sizi. İşbirliğinin yoğunluğu ve samimiyeti. Bir sayfada yazılı olan sözcüklerden kaynaklanan ortak bir hırs. Bir sahnede ne yapmak istediğimi planlamıyorum. Kendimi bir şey yapmak zorunda hissetmiyorum. Üzerinde çalıştığım şeylerden doğal olarak etkileniyorum.”

Harrison Ford Emekli Olmak Yerine Marvel Sinematik Evreni’ne Katılıyor

Harrison Ford bu yaz Indiana Jones and the Dial of Destiny’de en ikonik karakterlerinden birini son defa canlandırmak üzere geri dönecek. İlk yorumları genel anlamda olumsuz olan filmle ilgili olarak şunları söyledi:

“Karakter odaklı olmasını istedim. Ve yaş meselesiyle doğrudan yüzleşmemizi istedim. Yaşımı gizlemek değil, hikayeyi anlatırken bunu avantaja çevirmek istedim.”

- Reklam -

James Mangold’un yönettiği yeni macerada cesur arkeolog tehlikeli bir komployla karşı karşıya kalacak. Filmin konusu kısaca şöyle:

Eski Nazi bilim insanları uzay yarışı sırasında SSCB’yi yenmek için oluşturulan bir Amerikan uzay programına katılmışlardır. Yeğeni Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge) tarafından desteklenen Jones, teknolojiyi yanlış ellerden uzak tutmak için ne gerekiyorsa yapmak zorunda kalacak. Klasik kahramanın yaşlandığı gerçeğine de odaklanacak olan hikâyede, artık onun olmayan bir zamanla olan ilişkisini keşfedecek.

Harrison Ford Emekli Olmayı Düşünmüyor

Orijinal Star Wars üçlemesindeki Han Solo karakterini de canlandıran Harrison Ford, Indiana Jones serisiyle vedalaşmış olsa da, şimdi de 2022 yılında hayatını kaybeden William Hurt tarafından canlandırılan General Thaddeus “Thunderbolt” Ross karakteri ile Marvel Sinematik Evreni’ne katılmaya hazırlanıyor. Karakterin ilk görünümü ise geçenlerde ismi de değişen Captain America 4 filminde olacak.

Harrison Ford’un emekli olmama kararını sizler nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yeni sinema içerikleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dwayne Johnson'lı "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu

Dwayne Johnson’lı Yeni “Hızlı ve Öfkeli” Filminin Adı Ortaya Çıktı

Attack on Titan Yaratıcısı Favori Karakterini Açıkladı

Attack on Titan’ın Yaratıcısı Favori Karakterini ve Manganın En Unutulmaz Sahnesini Açıkladı