in ,

“Lost” ile Birlikte Anılan Gizem ve Gerilim Dizisi “From” 3. Sezon Onayı Aldı

From 3. Sezon onayı alarak gizem dolu macerasını yeni bölümlere taşımayı garantiledi. MGM+ kanalı, hikâyenin devamına yeşil ışık yaktı.

From 3. Sezon Onayi
- Reklam -
- Reklam -

From 3. Sezon onayı almayı başardı. ABD’de yayın yapan kablolu TV kanalı MGM+ (eski adıyla Epix) John Griffin’in gizem, gerilim ve bilimkurgu türlerindeki dizisi için “devam” dedi.

İlk sezonu 2022’de yayınlanan ve gizemli olay örgüsü sebebiyle sık sık bir dönemin klasiği Lost dizisi ile kıyaslanan From, ekran macerasına devam ediyor.

Orta ABD’de içine giren herkesi sınırlarına hapseden, çevresi ormanlarla çevrili gizemli bir kasabada geçen dizi; kasaba halkının ve konuklarının kasabadan kaçma çabalarını konu alıyor. Gece çöktüğünde kente inen canavar ordusu ve kasabanın asla içinden çıkılmasına izin vermeyen tuhaf yapısı, sayısız bilmeceyi beraberinde getiriyor.

- Reklam -

Yapım, Forest Whitaker’ın başrolünde yer aldığı Emmy ödüllü Godfather of Harlem’in ardından MGM+’ın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

From 3. Sezon Hakkında İlk Detaylar Açıklandı

From 3. sezon siparişi ile birlikte yeni sezonun konusu hakkında da ilk resmi açıklama geldi:

“2. sezonda yaşanan epik finalin ardından, kasabanın gerçek doğası ortaya çıkmaya devam ediyor. Kasaba halkı etraflarını saran sayısız dehşete karşı saldırıya geçtikçe kasabadan kaçış çok daha kışkırtıcı ve gerçek bir olasılık hâline gelecek.”

From 3. Sezon Onay

Lost dizisindeki Michael Dawson performansıyla hatırlanan Harold Perrineau’nun kadrosunda yer aldığı dizi için yapımcı Michael Wright şu açıklamalarda bulundu:

- Reklam -

From’un ilk 2 sezonu eleştirmenleri büyüledi ve dehşete düşürdü. Kâbus kasabasının sırlarıyavaş yavaş ortaya çıktıkça parçaları her hafta bir araya getirmeye çalışan çevrimiçi topluluk büyük ilgi uyandırdı. Hayranlarımızın, daha fazla korku ve gizemin yanı sıra daha fazla cevap vadeden 3. sezondaki sürprizleri görmeleri için sabırsızlanıyoruz.”

Dizide Perrineau’nun yanı sıra Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy, Avery Konrad ve Scott McCord gibi isimler rol alıyor.

From 3. Sezon MGM

From 3. sezon için net bir tarih açıklanmasa da dizinin 2024 yılı içerisinde yayınlanacağı belirtildi.

From 3. Sezon için sizin beklentileriniz neler? Yapıma dair teorileriniz bulunuyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Stephen King dizi hakkında övgü dolu bir tweet atmıştı. Diziden onun sayesinde haberdar oldum ve iki sezonu da izledim. Gerçekten çok beğenerek izlediğim bir dizi oldu. Gizem severlere öneririm. 3.sezonu da dört gözle bekliyorum. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last of Us 2 Remaster

“The Last of Us 2 Remaster” Yolda Olabilir: Dizinin Başarısı Kapıları Bir Bir Aralıyor

Return of the Living Dead Filmi Yeniden

Kült Zombi Filmi “Return of the Living Dead” 40 Yıl Sonra Yeniden Çekiliyor