in ,

Elçin Poyrazlar’ın Siyasi Polisiye Romanı “Gazetecinin Ölümü” Yeni Baskısıyla Raflarda

Elçin Poyrazlar’ın siyasi bir komployu konu alan polisiye romanı “Gazetecinin Ölümü” raflardaki yerini alıyor.

Gazetecinin Ölümü - Elçin Poyrazlar
- Reklam -
- Reklam -

Elçin Poyrazlar imzalı Gazetecinin Ölümü yeni baskısıyla tekrar okurla buluşuyor. Kitabın güncel edisyonu Doğan Kitap etiketini taşıyor.

Elçin Poyrazlar’ın ilk defa 2014 yılında İthaki Yayınları etiketiyle yayımlanan Gazetecinin Ölümü romanı, aradan geçen 9 yılın ardından yeni bir baskı ve yeni bir yayınevi ile yoluna devam ediyor.

1975’te Bursa’da doğan Elçin Poyrazlar, üniversite eğitimini ODTÜ’de İşletme Bölümü’nde tamamladı. Yüksek lisansını Belçika’da Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler bölümü üzerine gerçekleştiren yazar gazetecilik mesleğiyle adından söz ettirdi. Cumhuriyet, Dünya, Virgül, TimeOut, Huffington Post, Vocativ ve BBC gibi mecralarda görev aldı.

- Reklam -

Yazarın ikinci romanı Kara Muska 2016 yılında yayımlandı. Onu 2018’de Mantolu Kadın ve 2021’de Ecel Çiçekleri takip etti.

Elçin Poyrazlar’ın ilk kitabı olma özelliğini taşıyan Gazetecinin Ölümü kitabı ABD’nin Ortadoğu siyasetinin karmaşık hesapları arasında geçen bir cinayeti konu alıyor.

Gazetecinin Ölümü – Elçin Poyrazlar | Arka Kapak Tanıtımı

Gazetecinin Ölümü - Elçin Poyrazlar

“İstasyonun otoparkı karanlık ve ıssızdı. Arabasına ulaşmak için merdivenden yukarı çıktı ve yürümeye başladı. Önünden bir araba geçti. Biraz daha yürüdüğünde yüz metre ileride siyah büyük bir araba çarptı gözüne. Arabanın camları koyu olduğu için içerisini göremiyordu.

Plakası ise yoktu. ‘Peşimdeler’ diye geçirdi içinden.”

- Reklam -

Ucu Amerikan devleti içindeki iktidar savaşlarına dokunan akıl almaz bir siyasi komplo… Bu komployu ortaya çıkarmaya çalışan Türk gazetecinin ölümü… Ülke gazetesinin Washington muhabiri Selin Uygar’ın çözmeye çalıştığı cinayet onu, Amerikan devleti içinde oynanan oyunlarla ABD’nin Ortadoğu siyasetinin karmaşık hesaplarının ortasına düşürecek ve büyük tehlikelerle burun buruna getirecek.

Gazetecinin Ölümü, Elçin Poyrazlar’ın temposu yüksek, soluk soluğa okunan ilk romanı…

Toplamda 168 sayfadan oluşan kitabın editörlüğünü Hülya Balcı, kapak tasarımını Gökçen Yanlı üstleniyor. Eserin Doğan Kitap’taki 1. baskısı Kasım 2023 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Elçin Poyrazlar’ın kitapları ve yeni baskısıyla tekrar yayımlanan Gazetecinin Ölümü hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Yeni kitap haberleri için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicholas Hoult, Superman: Legacy'de Lex Luthor'u Oynayacak

Nicholas Hoult, Yeni “Superman” Filmi “Legacy”de Lex Luthor’u Canlandıracak

Hunter x Hunter Finali Nasıl Olacaktı? Mangakası Açıkladı

“Hunter x Hunter”ın Merakla Beklenen Finali Yaratıcısı Tarafından Açıklandı