in ,

Nicholas Hoult, Yeni “Superman” Filmi “Legacy”de Lex Luthor’u Canlandıracak

Nicholas Hoult, “Superman: Legacy” filminde Lex Luthor karakterine hayat verecek. DC Comics’in yeni döneminde kadro netleşiyor.

Nicholas Hoult, Superman: Legacy'de Lex Luthor'u Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Nicholas Hoult, DC evreninin yeni macerası Superman: Legacy filmi için Lex Luthor karakterini canlandıracak.

Nicholas Hoult, resmi olarak yeni DC Sinematik Evreni’ne adım atıyor. Ünlü oyuncu James Gunn’ın yöneteceği Superman: Legacy filminde Lex Luthor’u canlandıracak. SAG-AFTRA grevinin sona ermesinin ardından filmin Mart 2024’te prodüksiyon aşamasına geçip Temmuz 2025’te ise vizyona girmesi planlanıyor.

Deadline’ın haberine göre Nicholas Hoult, Superman: Legacy kadrosunda yer almak üzere Warner Bros. Discovery ile anlaştı. David Corenswet’in Superman’i canlandıracağı filmde Hoult’un Lex Luthor olarak boy gösterecek olması, X-Men öncül filmlerinde genç Hank McCoy, yani Beast karakterini canlandırmasıyla çizgi roman türüne yabancı olmadığını gösteriyor. Şu an için ne James Gunn ne de DC Stüdyoları Hoult’un Superman: Legacy’deki rolü hakkında resmi bir açıklama yaptı.

- Reklam -

Hoult’un Lex Luthor rolüne seçilmesi uzun bir deneme sürecinin sonucunu işaret ediyor. Matt Reeves’in The Batman filmini geliştirirken, Hoult aynı zamanda Kara Şövalye rolü için adaylardan biriydi. Ancak yarışı Robert Pattinson’a karşı kaybetti. Superman: Legacy için Hoult, Superman’in yanı sıra Lex Luthor rolü için de favori adaylardan biriydi. Corenswet’in Superman olarak seçilmesinin ardından Bill Skarsgård ve Alexander Skarsgård’ın da Lex için aday olduğu belirtilse de, Hoult’un durumu o dönemde net değildi.

Nicholas Hoult, Superman: Legacy'de Lex Luthor'u Oynayacak

Nicholas Hoult, “Superman: Legacy” Dışında Diğer DC Filmlerinde de Lex Luthor Olarak Gözükebilir

Lex Luthor’u canlandıran son oyuncular arasında Titans dizisinde Titus Welliver ve Superman & Lois’te Michael Cudlitz bulunuyor. Cudlitz, The CW dizisinin final sezonunda aynı rolde geri dönecek. Jamess Gunn’ın daha önce yaptığı açıklamalara göre yeni Superman filminde Lois Lane ve Clark Kent ile yakın arkadaş olan foto muhabiri Jimmy Olsen karakterinin de yer alacağı söyleniyor.

- Reklam -

Hoult’un Lex Luthor olarak DC evrenine katılması, diğer DC Sinematik Evreni projelerinde de yer alabileceği ihtimalini artırıyor. Yani oyuncu sadece Superman filmi ile rolde sınırlı kalmayacak. Ancak Marvel Sinematik Evreni’ne geçen yeni X-Men yapımında da rolünü tekrarlayacağı düşünülüyordu. Bu nedenle yeni haberler birlikte şu an için oyuncunun MCU’ya dönüş ihtimali zayıflamış gözüküyor.

Nicholas Hoult Superman Lex Luthor

Nicholas Hoult’un Lex Luthor rolü için nasıl bir tercih olduğunu düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Mirror 7. Sezon Onay

Netflix’in Distopik Antoloji Dizisi “Black Mirror” 7. Sezon ile Geri Dönüyor

Gazetecinin Ölümü - Elçin Poyrazlar

Elçin Poyrazlar’ın Siyasi Polisiye Romanı “Gazetecinin Ölümü” Yeni Baskısıyla Raflarda