in

Robert Pattinson, The Batman Seçmelerine Gitmek İçin Christopher Nolan’a Yalan Söyledi

The Batman yıldızı Robert Pattinson, Tenet yönetmeni Christopher Nolan’a DC filmi için seçmelere gitme konusunda yalan söylediğini açıkladı.

Robert Pattinson The Batman
- Reklam -
- Reklam -

İddialı kadrosuyla dünya çapında büyük bir kitlenin beklediği yeni The Batman filmi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Bu seferki haber, filmin başrolü Robert Pattinson tarafından paylaşıldı.

Ünlü bir oyuncu olduğunuzu ve canlandırmak istediğiniz süper kahramanı, onun önceden üç filmini yönetmiş bir film yapımcısından saklamanın yolunu bulmaya çalıştığınızı düşünün. Ne yapardınız? Robert Pattinson bu konuda ilginç bir yol denemiş ve gerçeği Christopher Nolan’dan saklamaya çalışmış.

Tenet tanıtımları için The Irish Times’a röportaj veren Pattinson, durum hakkında şunları söyledi:
“Komik bir durum çünkü Chris, filmleri konusunda her zaman gizlice hareket ediyor. Batman meselesinde benim de oldukça gizli bir şekilde ilerlemem gerekiyordu. Deneme çekimine gitmek için Chris’e yalan söylemek durumunda kaldım. Aile içinde acil bir işimin çıktığını söyledim. Ben “aile içinde acil” der demez bana ‘Batman’in deneme çekimlerine gideceksin, değil mi?’ diye sordu.”
the batman robert pattinson

- Reklam -

The Batman 1 Ekim 2021 Tarihinde Vizyona Girecek

Neyse ki işler, Pattinson’ın beklediği gibi ilerledi. Ünlü oyuncu, tüm bu koşturmacanın onun Bruce Wayne rolüne hazırlanmasına olumlu etkide bulunduğunu belirtiyor.
“Kamera önüne geçtiğimde genelde eski bir NFL oyuncusu olan John David’le partner oluyorum ki bu da hiç adil değil. Normalde yaptığım antrenman rutin programım içinde. John David tüm gün çalışabiliyor. Bu kadar fit olabildiğim için mutluyum. Fakat sürecin başlarında, yürüyemediğim günler bile olmuştu.”
Robert Pattionson’ın Bruce Wayne’i canlandıracağı filmde Colin Farrell’ı The Penguin, Zoë Kravitz’i Catwoman, Paul Dano’yu The Riddler, Andy Serkis’i Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright’ı Jim Gordon ve Peter Sarsgaard’ı gizemli Gil Colson rolünde izleyeceğiz. Ayrıca filmin, HBO Max’te yayınlanmak üzere bir spin-off dizisi de planlanıyor.

Her şey yolunda giderse The Batman, 1 Ekim 2021’de seyirciyle buluşacak. Tenet filmi için ise uluslararası vizyon tarihi belli olmasa da ülkemizde 26 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla beyaz perdedeki yerini alacak.

The Batman

Görünen o ki Pattinson, Batman rolüne iyi hazırlanmış ve filmi ciddiye alıyor. Hayranların heyecanla beklediği Robert Pattinson’lı yeni Batman filmi hakkında yeni detaylar geldikçe merakımız artıyor. Proje oldukça iddialı bir kadroya sahip. Robert Pattinson’ın deneme çekimlerini Christopher Nolan’dan saklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Ünlü oyuncunun, gerçekten de rolün hakkını verebileceğini düşünüyor musunuz?

- Reklam -

Yeni filmden beklentileriniz neler? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Zoe Kravitz’li Catwoman Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

Kaynak: Tor

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Books of Blood Kan Kitapları hulu

Books of Blood Filmi Çıkış Tarihi: Clive Barker’ın Kan Kitapları Hulu’ya Geliyor

Galata Kulesi Restorasyon

Galata Kulesi’nde Restorasyon Skandalı