in ,

Ivan Drago’ya Odaklanan Yeni Bir “Rocky” Filmi Geliyor

Ivan Drago filmi ufukta gözüktü. “Rocky” serisinin Sovyet boksörü Dolph Lundgren kendi macerasına kavuşuyor.

Ivan Drago Filmi - Dolph Lundgren - Rocky
- Reklam -
- Reklam -

Ivan Drago filmi için çalışmalar hız kazandı. Dolph Lundgren, beklenen Rocky spin-off’unun neden uzun zamandır izleyicilerle buluşturulamadığını açıkladı.

Sylvester Stallone tarafından yaratılan Rocky Balboa karakteri, 1976’dan 2000’lere dek beyaz perdede bir dövüş filmi klasiği olarak yol aldı. 2016 yılında Creed ile yeni bir spin-off’a kapı aralayan Rocky serisi, Apollo Creed’in oğlu Adonis’in hikâyesini anlatmaya başladı. Şimdilerde Creed serisinin 4. filmi için hazırlıklar devam ederken Rocky’nin önde gelen oyuncularından Dolph Lundgren sessizliğini bozdu ve Ivan Drago filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ivan Drago Filmi - Dolph Lundgren - Creed 2

- Reklam -

1985 tarihli Rocky IV filminde İtalyan aygırı Rocky Balboa’nın karşısına çıkan Sovyet boksör Ivan Drago, zamanla serinin en unutulmaz karakterlerinden biri hâline gelmişti. 2018’de vizyona giren Creed II filminde Ivan Drago, kendisi gibi boksör olan oğlu Viktor Drago (Florian Munteanu) ile yapımda yer almış ve kendisini yeniden hatırlatmıştı.

Creed serisinin ikinci filminin aldığı olumlu eleştirilerin ardından Lundgren’in başrolünde olacağı bir başka spin-off’un da yolda olduğu söylentileri ortaya atılmıştı.

Ivan Drago Filmi Spin-off - Dolph Lundgren

Ivan Drago Filmi Uzun Zamandır Bekleniyordu

Aradan geçen yaklaşık 6 yıla rağmen yapıma Ivan Drago filmine dair herhangi bir detay paylaşılmadı. Geçen günlerde Screen Rant’ın konuğu olan Lundgren, projenin hâlâ masada olduğunu ve yavaş yavaş da olsa geliştirildiğini doğruladı.

“MGM benim karakterim ve oğlum hakkında Drago adlı bir senaryo geliştiriyordu. Sanırım stüdyo yönetimi değişti. Ardından Creed III çok iyi iş yapınca Creed IV için hazırlıklara başladılar. Bu geçen sene oldu ve şimdi Creed IV filmindeki rol arkadaşımla ilgili bir sorun var. Drago senaryosunda anlattıkları hikâye ilginçti. Benim ve oğlumun Amerika’ya gelişi, bir tür göçmenlik anlatısıydı ve oldukça havalıydı.

- Reklam -

“Tesadüfe bakın ki Creed II filminde Ukrayna’dayız. Başlangıçta Kiev’deyiz. Çok fazla bahsedilmese de film orada açılıyor. Ama senaryonun benim okuduğum versiyonunda hikâye Rus işgaliyle başlıyor ve bu işgalde, Amerika’ya gelmek istememize neden olan bazı zor deneyimlerden geçiyoruz. Bu biraz ilginçti.”

Ivan Drago Filmi - Dolph Lundgren

Dolph Lundgren ile Florian Munteanu’nun başrollerinde yer alacağı Rocky Spin-off’u Drago filminin ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise henüz bilinmiyor. Ayrıca bir Creed animesinin de geliştirme aşamasında olduğu belirtiliyor.

Siz yeni Rocky spin-off’u hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KorayVerakan KorayVerakan dedi ki:

    Rocky serisi oldukça iyiydi. Creed serisinin de ilk iki filmi iyiydi ama 3. Film çok gereksizdi. Ivan Drago ise gerçekten sağlam bir karakter. Yükseliş ve Rocky’e yenildikten sonra ülkesinde yaşadığı düşüş serüveni güzel aktarılırsa seriye yakışır bir film olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Millie Gibson - Doctor Who Ayrılık -Varada Sethu

“Doctor Who” Dizisinde Beklenmedik Ayrılık: Millie Gibson Yapımdaki İlk Sezonun Ardından Role Veda Ediyor

Gezegenin Etrafındaki Kadınlar Antolojisi Okurla Buluşuyor

Feminist Spekülatif Kurgu Öykü Antolojisi “Gezegenin Etrafındaki Kadınlar” Yayımlandı