in ,

“Rocky”de Ivan Drago’yu Canlandıran Dolph Lundgren “The Witcher” Evrenine Katıldı

Dolph Lundgren, The Witcher evreninde geçecek The Rats hakkındaki yeni spin-off dizisinin kadrosuna katıldı.

Dolph Lundgren - The Witcher Dizisi The Rats
- Reklam -
- Reklam -

Dolph Lundgren, The Witcher evrenine dahil oluyor. Netflix ekranlarında yayınlanacak yeni spin-off, The Rats hakkında olacak. Yıldız aktörün yapımda hangi karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Andrzej Sapowski’nin The Witcher kitaplarından aynı isimle video oyunlarına ve dizilere uyarlanan evren büyümeye devam ediyor. CD Projekt Red’in üçleme şeklinde oyuncular ile buluşturduğu seriden sonra Henry Cavill’ın iki sezon boyunca başrolde yer aldığı Netflix dizisi adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Orijinal dizi üçüncü sezon için gün sayarken spin-off yapımı The Rats de kadrosuna aksiyon dünyasının ünlü ismi Dolph Lundgren’i kattı. Verdiği röportajda yapımın kadrosuna katıldığını doğrulayan ünlü oyuncu hâlihazırda Güney Afrika’da dizinin çekimlerini sürdürdüğünü söyledi.

- Reklam -

Sapkowski’nin romanlarında adı geçen The Rats başkentte bulunan ve savaş sonrasında yaşamlarını kurmaya çalışan bir grup genci konu alıyor. Üçüncü sezonu, yazarın üçüncü Witcher romanı olan Ateşle İmtihan‘a (Time of Contempt) odaklanacak. Yeni sezon The Rats grubunu  da izleyicilerine tanıtacak. Ekibin suç hayatına nasıl atıldıkları ise spin-off yapımında ayrı bir macera olarak aktarılacak.

Dolph Lundgren - The Witcher Dizisi Rats

“The Witcher” Evrenine Katılan Dolph Lundgren, Loe Bonhart’ı Canlandırabilir

Dizi kadrosuna dahil olan aksiyon filmlerinin yıldız ismi Dolph Lundgren’in nasıl bir rol üstlendiği ise henüz netlik kazanmadı. Fakat sosyal medya üzerinden şimdiden teoriler üretilmeye başlanmış durumda. Bunlar arasında en popüler olanı ise aktörün The Rats ekibinin düşmanı kelle avcısı Loe Bonhart’ı oynayabileceği yönünde. Bu durumda Lundgren spin-off dizisinin baş kötüsü olarak izleyicilerin karşısına çıkabilir.

Rocky IV filmindeki Ivan Drago rolüyle hafızalara kazınan Lundgren, aynı zamanda The Expendables, Universal Soldier ve Masters of the Universe yapımlarında da rol almıştı. Dolph Lundgren son olarak 2015 yılından beri sessiz sedasız verdiği kanser mücadelesini paylaşarak gündeme gelmişti.

- Reklam -

Dolph Lundgren - The Witcher Dizisi The Rats Netflix

Henry Cavill’a Veda

Öte yandan Henry Cavill, The Witcher 3. sezonun ardından Rivyalı Geralt rolüne veda edecek. Devam eden sezonlarda ise canavar avcısı rolünü Liam Hemsworth devralacak. Ayrıca yeni sezonda Ciri’nin macerası boyutlar arası bir boyut kazanırken Wild Hunt’ın önemli bir yer kazanacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte yapım 5. sezon onayını da şimdiden almış durumda.

Dizinin 3. sezonu Netflix üzerinden iki parça halinde yayınlanacak. İlk kısım 29 Haziran’da, ikinci kısım ise 27 Temmuz’da platform kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz Dolph Lundgren’in Rats kadrosuna katılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Canlandıracağı karakter belli olmasa da ben kararı olumlu buldum. Heybeti ve karizmasıyla diziye uygun bir oyuncu.

    Sadece Rocky’de değil, Johnny Mnemonic’te de iyi oynamıştı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Englund, Freddy Krueger Defterini Kapattı

Robert Englund, Korku Sinemasının İkonlarından Freddy Krueger’ı Bir Daha Canlandırmayacak

Video Oyunları Kadın Erkek Diyalog Eşitsizliği

Araştırma: Video Oyunlarında Erkek Karakterler, Kadınlardan 2 Kat Daha Fazla Konuşuyor