in ,

Michael B. Jordan’lı “Creed 4” Filmi Geliştirme Aşamasında

Creed 4 filmi resmi olarak geliştirilme aşamasına geçti. Sylvester Stallone’un “Rocky” evreni, Michael B. Jordan’lı yeni maceralarla genişlemeyi sürdürüyor.

Creed 4 - Michael B. Jordan
- Reklam -
- Reklam -

Creed 4 filmi yolda. Michael B. Jordan’ın hem yönetmenliğini üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı Rocky spin-off’u yoluna devam ediyor.

Creed serisinin üçüncü filminin vizyona girmesinden yaklaşık 8 ay sonra, serinin dördüncü filmi resmi olarak geliştirme aşamasına geçti. Michael B. Jordan geçen şubat ayında sıradaki yapımın yolda olduğunu duyurmuştu. Şimdi ise çalışmalar stüdyo tarafından da resmiyete taşındı.

Sylvester Stallone imzalı Rocky Balboa karakteri, 1976’dan 2000’lere dek sinemada dövüş filmleri dendiğinde akla ilk gelen kahramanlardan birisi oldu. 2016’da Creed ile yeni bir rotaya giren Rocky, odağına eski dünya şampiyonu Apollo Creed’in oğlu Adonis’i almaya başladı.

- Reklam -

2018’de ikinci film izleyicilerle buluştu. 2023’te ise macera üçüncü adımını attı. Bu filmle birlikte Michael B. Jordan, Stallone’un izinden giderek seride yönetmenlik koltuğuna da geçti.

Creed 4 Film - Michael B. Jordan

Dövüş sahnelerinde ilhamını Japon anime yapımlarından aldığını belirten Jordan’ın açıklamasının ardından aynı zamanda bir Creed animesinin de yolda olduğu ortaya çıkmıştı.

Creed 4 Filmi İzleyicilerle Buluşmak için Gün Sayıyor

Michael B. Jordan Creed 4 ile bir kez daha yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Serinin yapımcısı Irwin Winkler geçen günlerde Deadline’a yaptığı açıklamada Jordan’ın dördüncü filmi yönetmek üzere geri döneceği haberini doğrulamıştı.

“Şu anda Creed IV’u yapmayı planlıyoruz ve elimizde gerçekten iyi bir hikâye, gerçekten iyi bir olay örgüsü var.”

Winkler ayrıca planların Hollywood’daki grevler nedeniyle geciktiğini ancak yaklaşık bir yıl sonra ön prodüksiyona geçeceklerini de açıkladı.

Jordan, Keenan Coogler ve Zach Baylin’in senaryosunu ilk iki yapımı yöneten Ryan Coogler’la birlikte kaleme almış ve üçüncü filmde yönetmen koltuğuna geçmişti.

- Reklam -

Creed 4 - Michael B. Jordan

Yapım, Adonis’in başarılı ve emekli bir boksör ve sadık bir aile babası olarak hayatının yeni bir evresine geçişini anlatıyor. Geçmişinden gelen bir hayaletin eski bir arkadaş olarak ortaya çıkıp Adonis’in uğruna çok çalıştığı her şeyi elinden almakla tehdit etmesiyle işler değişiyor. Film Jordan’ın yönetmenliği, hikayesi, performansları ve dövüş sahneleri ile olumlu eleştiriler almayı başarmıştı.

Üçüncü film dünya çapında 275 milyon dolar hasılat elde etti ve Creed spin-off serisinin en yüksek gelir getiren yapımı oldu.

Yapımda Jonathn Majors antagonist Damian rolünde yer alırken, Tessa Thompson Bianca, Wood Harris Little Duke, Florian Munteanu Viktor Drago, Phylicia Rashad Mary Anne Creed, José Benavidez Jr Felix Chavez, Selenis Leyva Laura Chavez ve Anthony Bellew Ricky Conlan rolleriyle geri dönüyor.

Serinin üçüncü filmi şu anda Prime Video üzerinden izlenebiliyor. Creed 4 hakkında ise daha fazla detay şimdilik bulunmuyor.

Creed 4 hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güneş Üzerinde Kutup Işıkları İlk Kez Tespit Edildi

Astronomlar Güneş Üzerinde İlk Defa Kutup Işıkları Tespit Etti

InZOI - The Sims Benzeri Yeni Oyun

“PUBG”nin Geliştiricisinden “The Sims” Serisine Rakip Olabilecek “InZOI” Oyunu Geliyor