in ,

Jack Black, Jason Momoa’lı “Minecraft” Filminde Başrolde Yer Alacak

Jack Black, “Minecraft” filminde Jason Momoa ile birlikte başrolde yer alacak. Hollywood’un ünlü komedyeni “Kung Fu Panda 4″te de yer alıyor.

Jack Black "Minecraft" Filminde Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Jack Black, live-action olacağı belirtilen Minecraft filminde başrolde yer alıyor. Hollywood’un sevilen komedyeni, video oyununun bu sinematik uyarlamasında Steve karakterini üstlenecek.

Minecraft uyarlaması, yapım zorlukları ve senaryo revizyonlarıyla dolu bir labirentten geçerek yıllardır üzerinde çalışılan bir proje hâline dönüştü. Nisan 2022’de filmin başrolünde Jason Momoa’nın yer alacağı duyurulmuştu. Nisan 2023’te ise filmin 4 Nisan 2025’te vizyona gireceği açıklanmıştı. Şimdi Black’in katılımıyla proje bir adım daha öteye gidiyor. Daha önce filmde Jason Momoa ile birlikte Emma Myers, Danielle Brooks ve Sebastian Eugene Hansen gibi isimlerin yer alacağı açıklanmıştı. Yönetmen koltuğunda ise Napoleon Dynamite ve Nacho Libre gibi işleriyle tanınan Jared Hess bulunuyor.

Live-action uyarlaması Jack Black’in video oyunu uyarlamalarına ilk girişi olmayacak. Kendisi daha önce 2023’te 1 milyar dolar barajını aşan ilk film olan The Super Mario Bros. Movie’de Bowser rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Jack Black’in klasik düşmanı canlandırması büyük beğeni toplamış ve filme eşlik eden “Peaches” şarkısı viral haline gelerek filmi 2023’te gişe başarısına taşımıştı.

- Reklam -

Jack Black "Minecraft" Filminde Oynayacak

Jack Black “Minecraft” Filminde Steve Adlı Karakteri Canlandıracak

Minecraft filminin senaryosu ise gizemini korumaya devam ediyor. Warner Bros, Vertigo ve Legendary’nin dümende olduğu uyarlama, dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunan ikonik oyunun özünü yakalamayı amaçlıyor.

Ancak filmin meyve verme yolculuğu engelsiz olmadı. İlk olarak 2014 yılında Warner Bros. ve Mojang tarafından duyurulan yapım, birçok gecikme ve yön değişikliğiyle karşılaştı. Filmin başlangıçta 4 Mart 2022’de vizyona girmesi planlanıyordu. Fakat devam eden pandemi nedeniyle Warner Bros. filmi süresiz olarak erteledi. Ayrıca senaryosu da birkaç kez değişikliğe uğradı. Spekülasyon ve beklentilerin ortasında filmin anlatısı ve karakter detayları sır halinde kalmaya devam ediyor.

- Reklam -

Jack Black "Minecraft" Filminde Oynayacak

Aynı zamanda Black’in Kung Fu Panda 4 için Dreamworks’e dönüşü de merakla bekleniyor. Panda savaşçı Po rolünü yeniden canlandıran Black, animasyon serisinde heyecan verici bir macera daha vaat ediyor. Daha önceki yapımda da seslendirmen kadrosunda yer alan oyuncular Dustin Hoffman, James Hong, Ian McShane ve Bryan Cranston ile birlikte Black bu dördüncü filmde yeni zorlukların üstesinden gelecek, bir halef arayacak ve zorlu yeni bir düşmanla yüzleşecek.

Minecraft’ın live-action filmi ile ilgili beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Slow Horses 5. Sezon Onayi

3. Sezonu Henüz Sona Ermişti: Başrolünde Gary Oldman’ın Yer Aldığı “Slow Horses” 5. Sezon Onayı Aldı

2023'ün En Çok Kazanan Film Stüdyoları Belli Oldu

2023’ün En Çok Kazanan Film Stüdyoları Belli Oldu: Yılların Galibi Disney Tahtından Oldu