in ,

“James Bond” Temalı Yarışma Programı “007: Road to a Million”dan Brian Cox’lı Fragman

James Bond temalı yarışma programı “007: Road to a Million” Prime Video üzerinden izleyicilerle buluşuyor. Yapımdan yeni fragman yayınlandı.

James Bond Temalı Yarışma 007: Road to a Million - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

James Bond temalı yarışma programı 007: Road to a Million için yeni bir fragman paylaşıldı. Son olarak Succession dizisiyle hafızalara kazınan Brian Cox’ın anlatımıyla tanıtılan program, 1 milyon sterlin para ödülüne sahip.

Metro-Goldwyn-Mayer’ı 8.5 milyar dolara bünyesine katan Amazon, bu hamlesiyle birlikte James Bond serisini de şemsiyesi altına almıştı. Şirketin ilk hamlesi, yeni bir Bond filmi yerine Prime Video servisinde yayınlanacak 007: Road to a Million adlı yarışma programı oldu.

Prime Video, İngiliz casus James Bond’u temel alan ve yarışmacıların 1 milyon sterlin kazanma şansı için dünya çapında yarışacağı yeni macera programı 007: Road to a Million’ı tanıttı.

- Reklam -

James Bond Temalı Yarışma 007: Road to a Million - Brian Cox

HBO’nun Emmy ödüllü dizisi Succession’da Logan Roy rolüyle tanınan Brian Cox, Road to a Million’ın sunuculuğunu üstleniyor.

James Bond Temalı Yarışma Programı “007: Road to a Million” Filmlerdeki İkonik Sahnelerden İlham Alıyor

Yayınlanan fragman izleyicilerin James Bond temalı yarışma programından neler bekleyebileceklerini de gösteriyor. Yarışmacılar filmlerde yer alan vince tırmanma (Casino Royale) ve hareket hâlindeki bir trenin üstünde dengede durma (Skyfall) gibi ikonik sahneleri yeniden canlandırmak zorunda kalacaklar.

007: Road to a Million’da yarışmacılar iki kişilik ekipler hâlinde 1 milyon sterline varan büyük ödülü kazanmak için dünya çapında bir maceraya atılacaklar. İskoç Dağlık Bölgesi’nden Venedik ve Jamaika’ya kadar Bond’un ikonik mekânlarında geçen yarışma zekâ, dayanıklılık ve kahramanlık gibi başlıkları sınayacak.

James Bond Temalı Yarışma 007: Road to a Million - Fragmanı

Yarışmacılar, engelleri aşmanın yanı sıra, bir sonraki mücadeleye geçebilmek için dünyanın farklı yerlerinde gizlenmiş soruları doğru yanıtlamak zorunda. kalacak.

- Reklam -

Cox, “yarışmacıların üstesinden gelmeleri gereken ve giderek zorlaşan macerayı denetleyen” bir kontrolcü olarak yapımda yer alacak. “Gölgelerde gizlenecek, her şeyi izleyecek ve kontrol edecek.”

007: Road to a Million Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

007: Road to a Million programı 10 Kasım 2023 tarihinde Prime Video kütüphanesinde yayına girecek.

James Bond temalı bir yarışma programı fikri sizin ilginizi çekiyor mu? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR


En güncel gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

PokeTsume Dizisi - Pokemon Fragman

Pokémon Evreninde Geçmeyen Pokémon Dizisi “PokeTsume”dan Fragman Yayınlandı

Ernest Hemingway Hakkında

Ernest Hemingway Hakkında 10 Şaşırtıcı Gerçek