in ,

Jeremy Renner, Geçirdiği Talihsiz Kazadan Bir Yıl Sonra Setlere Geri Dönüyor

Jeremy Renner, bir yıl önce geçirdiği kar temizleme aracı kazasının ardından “Mayor of Kingstown”ın 3. sezon çekimleri ile sete dönüyor.

Jeremy Renner Mayor of Kingstown 3. Sezon ile Sete Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Jeremy Renner, Mayor of Kingstown 3. sezon çekimleri sırasında geçirdiği talihsiz kazanın bir yıl ardından set ortamına geri dönmeye hazırlanıyor.

En çok Marvel Sinematik Evreni yapımlarındaki Hawkeye rolü ile tanınan ünlü yıldız, geçen yılbaşı günü Nevada’daki arazisinde, yeğeninden uzaklaştırmaya çalışırken bir kar küreme aracının altında kalarak hayatını tehdit eden bir aksilikle karşı karşıya kaldı. Şiddetli künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalarla sonuçlanan olay, Renner’ın acilen hava yoluyla hastaneye kaldırılmasına yol açtı. İki hafta sonra taburcu edilen aktör, sosyal medyada 30’dan fazla kemik kırığı yaşadığını açıkladı.

Hayranlar o günden bu yana aktörün sağlığını geri kazanıp setlere dönmesini dört gözle bekliyorlardı. Yeni bir paylaşım ile Renner’ın artık set ortamı için hazır olduğu ortaya çıktı.

- Reklam -

Jeremy Renner, Kazadan Bir Yıl Sonra “Mayor of Kingstown” 3. Sezon Çekimleri ile İşe Geri Dönüyor

Jeremy Renner Instagram Story Duyuru

Aktör, Paramount+ suç dizisi Mayor of Kingstown’da kendisiyle birlikte rol alan Emma Laird’in yer aldığı bir Instagram hikâyesini paylaşarak yakında sete geri döneceğinin ipuçlarını verdi. Laird’in hikâyesinde Renner’la birlikte çekilmiş bir fotoğrafı ve coşkulu sözleri yer alıyordu:

“Gerçekleşiyor. Önümüzdeki hafta en sevdiğim adamla tekrar birlikteyiz.”

Oyuncu söz konusu dizide Michigan’daki hayali kasabada suçlular, hapishane yetkilileri ve kolluk kuvvetleri arasındaki karmaşık etkileşimleri yönlendirmede çok önemli bir karakter olan Mike McLusky’yi canlandırıyor. Dizi geçen eylül ayında 3. sezon onayını almıştı. Yönetmenliğini Hugh Dillon ve Yellowstone’daki çalışmalarıyla tanınan Taylor Sheridan’ın üstlendiği dizi, kasabadaki karmaşık suç ve yönetim ağlarını inceliyor.

- Reklam -

Jeremy Renner Kimdir?

Jeremy Renner Hawkeye

1971 doğumlu Amerikalı oyuncu, yapımcı ve şarkıcı Jeremy Renner, en çok Marvel Sinematik Evreni’ndeki Hawkeye / Clint Barton rolüyle tanınıyor. Ayrıca The Hurt Locker, The Town, Arrival ve Wind River gibi filmlerdeki performanslarıyla tanınıyor.

Renner ilk olarak 2002 yapımı Dahmer filmiyle dikkatleri üzerine çekti ve daha sonra S.W.A.T., 28 Weeks Later, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford gibi yapımlarda rol aldı. Ayrıca müzikle de ilgilenen Renner, The Hurt Locker filminin müziklerine katkıda bulundu ve kendi şarkılarını seslendirdi.

Jeremy Renner’ın yaşadığı talihsiz kazadan sonra tekrar setlere dönecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En Karanlık Dürtülerin Ardındaki Temel İtici Güç Ortaya Çıktı

En Karanlık Dürtülerin Ardındaki Temel İtici Güç Ortaya Çıktı

Call of Duty Yılın En Çok Satan Oyunu Olamadı

Yılların Geleneği Bozuldu: “Call of Duty” Yılın En Çok Satan Oyunu Olamadı