in ,

Jessica Rothe, “Happy Death Day 3” Hakkında Konuştu: “Her Şey Hazır”

Jessica Rothe, Happy Death Day 3 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Korku komedi serisinin yıldızı, yeni film için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Jessica Rothe, "Happy Death Day 3" Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Jessica Rothe, Happy Death Day 3 ile ilgili son durumu paylaştı. Korku-komedi serisinin hayranlarını heyecanlandıran açıklamalar, üçüncü filmin çekimleri için umut ışığı yaktı.

Christopher Landon’ın yazıp yönettiği ve Jessica Rothe’ın başrolde yer aldığı Ölüm Günün Kutlu Olsun filmleri, Groundhog Day benzeri döngüsüyle komedi ve korku türlerini ustalıkla harmanlamıştı. İki filmlik seri gişede ve eleştirmenler nezdinde başarı yakaladıktan sonra, hayranlar üçüncü bir filme olan özlemlerini dile getirmeye başladı.

İkinci filmin yayınlanmasından birkaç ay sonra yönetmen Landon bir açıklama yapmış ve ne yazık ki ufukta bir devam filmi gözükmediğini söylemişti. Ancak belli ki aradan geçen birkaç yılın ardından 2023’ün şubat ayında bir fikri olduğunu ve bu konuda yapımcı şirketle konuştuğunu dile getirmişti. Neyse ki Happy Death Day 3 ile ilgili detaylar burayla sınırlı kalmadı.

- Reklam -

Jessica Rothe Ölüm Günün Kutlu Olsun 3

Jessica Rothe: “Happy Death Day 3 Filminin Senaryosu Hazır”

Jessica Rothe da hayranların bu beklentisine kayıtsız kalmadı. Oyuncu, yeni filmi Boy Kills World’ü tanıtırken üçüncü Happy Death Day filmiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Rothe’nin paylaştığı bilgilere göre, serinin yazarı ve yönetmeni Christopher Landon üçüncü filmin senaryosu için hazırlıklarını tamamladı. Şimdi sıra yapımcı şirketlere geldi.

“Christopher Landon her şeyi halletmiş durumda. Blumhouse ve Universal’ın düzeni sağlamasını beklemek gerek. Parmaklar öyle çapraz ki! Tree (Gelbman) bu müthiş karakteri ve diziyi sonlandırmak ya da yeni bir başlangıç yapmak için üçüncü ve son bölümü hak ediyor.”

Oyuncunun bu sözleri, Landon’ın elini çabuk tuttuğunu ve filmin hayata geçmesi için sadece yapım şirketlerinin onayını beklediğini gösteriyor. Serinin ilk iki filmi sırasıyla 125 milyon dolar ve 64,6 milyon dolarlık hasılata ulaşmıştı.

- Reklam -

Jessica Rothe, "Happy Death Day 3" Hakkında Konuştu: "Her Şey Hazır"

Christopher Landon da daha önce üçüncü filmin Happy Death Day To Us adıyla vizyona gireceğini ve tek bir güne sıkışmayacağını belirtmişti. Hayranların sabırsızlıkla beklediği açıklamaların Blumhouse ve Universal’dan gelecek olumlu kararla taçlanması ümit ediliyor.

Serinin ilk iki filmini nasıl bulmuştunuz? Olası bir üçüncü filmden beklentileriniz neler? Happy Death Day 3 hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Saatleri Ayarlama Enstitüsü Alıntıları - Ahmet Hamdi Tanpınar

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Kült Romanı “Saatleri Ayarlama Enstitüsü”nden Unutulmaz Alıntılar

Replikalar Çölü: Arkhe Murat S. Dural'ın Yeni Kitabı Çıktı

Murat S. Dural İmzalı Arkhe Üçlemesi Macerasına “Replikalar Çölü” ile Devam Ediyor