in ,

Christian Bale’ın Frankenstein’ın Canavarı’nı Canlandırdığı “The Bride” Filminden İlk Görseller

Christian Bale, Frankenstein’ın Canavarı oluyor. Ünlü aktörün The Bride filminde nasıl görüneceği yönetmen Maggie Gyllenhaal’ın paylaşımıyla ortaya çıktı.

The Bride: Christian Bale'lı Frankenstein Filminden İlk Kare
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü aktör Christian Bale, Mary Shelley’in klasik romanındaki Frankenstein’ın Canavarı’na dönüşüyor. Maggie Gyllenhaal’ın yönetmenliğindeki The Bride filminin ilk görselleri paylaşıldı.

The Bride, 1930’lar Chicago’sunda geçen, Frankenstein hikâyesinin yeniden anlatıldığı bir yapım. Filmin başrollerinde Christian Bale, Annette Bening, Jessie Buckley, Penélope Cruz, Julianne Hough ve Peter Sarsgaard yer alıyor.

The Lost Daughter ile adından söz ettiren yönetmen Gyllenhaal, filmden ilk karelerle birlikte üç adet görsel paylaştı. İlk görsel, kameradan gelen bir çekim testi levhasını gösteriyor. İkinci görselde ise neredeyse tanınmaz halde, sarı bir peruk takıp yüzünün bir yanında siyah boya izleri bulunan Jessie Buckley yer alıyor.

- Reklam -

Ancak asıl dikkat çeken görüntü, siyah-beyaz tonlarda çekilen ve Bale’ın Frankenstein’ın Canavarı’na dönüşümünü gösteren son kare. Başı ve göğsünde devasa dikişler bulunan Bale’ın, bir araya getirilmiş giysiler giydiği fark ediliyor.

İşte The Bride Filmindeki Christian Bale’li Frankenstein’ın Canavarı’na İlk Bakış

The Bride - Maggie Gyllenhaal - Frankenstein

The Bride Jessie Buckley

The Bride: Christian Bale'lı Frankenstein Filminden İlk Kare

The Bride, kariyerlerinin bu dönemindeki Gyllenhaal ve Bale’ın bir araya gelmesini sağlıyor. Gyllenhaal’ın 2021’de çektiği The Lost Daughter filmiyle yönetmenlik kariyerine başlaması ve bu filmde Buckley’in başrolü oynaması, aralarında başarılı bir iş birliğinin oluşmasını sağlamıştı.

- Reklam -

Gyllenhaal’a En İyi Uyarlama Senaryo, Buckley’e de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında Oscar adaylığı getiren The Lost Daughter’ın ardından, The Bride’da da benzer bir sinerji yakalanması bekleniyor.

Kara Şövalye’den uyuşturucu bağımlısı bir boksöre kadar pek çok farklı rolde yer alan Christian Bale’ın çok yönlülüğü, Frankenstein’ın devasa canavarını nasıl canlandıracağı konusunda hayranların şimdiden heyecanlanmasını sağlıyor. Penélope Cruz, Julianne Hough ve Peter Sarsgaard’ın da aralarında yer aldığı dökümlü oyuncu kadrosuyla The Bride’dan çok şey bekleniyor.

Şu an ön hazırlık aşamasında olan The Bride, 3 Ekim 2025 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Christian Bale’ın yeni görünümü hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for berzah1 berzah1 dedi ki:

    aynı şeyleri çekip çekip duruyorlar. :yawning_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Apothecary Diaries 2. Sezon Yayın Tarihi ve Fragman

Tarihi Drama Türündeki “The Apothecary Diaries” Animesi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Fragman ve Yayın Tarihi

3 Cisim Problemi'ndeki Karanlık Orman ve Fermi Paradoksu

“3 Cisim Problemi”ndeki Karanlık Orman Hipotezi Fermi Paradoksu’nu Çözebilir mi?