in , ,

Miyazaki’nin Son Filminde İngilizce Dublaj Ekibi Belli Oldu: Christian Bale, Florence Pugh ve Dahası…

The Boy and the Heron filminin İngilizce dublajında seslendirme kadrosu belli oldu. Hayao Miyazaki’nin yeni yapımı, yıldız isimleri bir araya getiriyor.

The Boy and the Heron - İngilizce Dublaj Seslendirme Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

The Boy and the Heron filminde İngilizce seslendirme kadrosu duyuruldu. Hayao Miyazaki’nin yeni macerası, dünya çapında yıldızları buluşturmaya hazırlanıyor.

Studio Ghibli imzasıyla Avrupa ve ABD’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan The Boy and the Heron filmi için geri sayım sürüyor. Japonya’da 14 Temmuz 2023’te Kimitachi wa dô ikiru ka adıyla perdeye konuk olan yapım, dünyanın diğer bölgelerinde farklı tarihlerde vizyona giriyor.

82 yaşındaki Miyazaki’nin 10 yılın ardından yönetmen koltuğuna geçtiği The Boy and the Heron filmi çoğunlukla olumlu eleştiriler almıştı. Gelecek aralık ayında ABD’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yapımın İngilizce seslendirme kadrosu da dikkat çekiyor.

- Reklam -
1943 yılında geçen film 12 yaşındaki Mahito’nun, annesinin ölümünün ardından bir balıkçılın yardımıyla gizemli bir dünyayı keşfetmesini konu alıyor.

The Boy and the Heron İngilizce Seslendirme Kadrosu Yıldızlarla Dolu

Birçok anime yapımında izleyiciler orijinal Japonca seslendirme ile filmi deneyimlemeyi tercih ediyor. Ancak The Boy and the Heron filmi için şimdiye kadar açıklanan oyuncular, birçok animeseverin tercihini değiştirecek gibi görünüyor.

Studio Ghibli’nin Kuzey Amerika dağıtımcısı GKIDS İngilizce seslendirme kadrosunu açıkladı. Buna göre yapımın seslendirme kadrosunda Christian Bale, Robert Pattinson, Florence Pugh, Dave Bautista, Willem Dafoe, Mark Hamill ve Gemma Chan gibi isimler yer alıyor.

The Boy and the Heron - İngilizce Seslendirme Kadrosu

Yapımda Shoichi Maki rolünde Christian Bale (Howl’s Moving Castle), Gri Balıkçıl rolünde Robert Pattinson, Kiriko rolünde Florence Pugh, Muhabbet Kuşu Kralı rolünde Dave Bautista, Asil Pelikan rolünde Willem Dafoe, Leydi Himi rolünde Karen Fukuhara, Büyük Amca rolünde Mark Hamill (Castle in the Sky, Nausicaä of the Valley of the Wind) ve Natsuko rolünde Gemma Chan, Mahito Maki rolünde Luca Padovan ve Muhabbet Kuşları rolünde Dan Stevens, Tony Revolori ve Mamoudou Athie seslendirmeleri üstlenecek isimler olacak.

Filmde Studio Ghibli’nin kurucularından Toshio Suzuki yapımcı, Joe Hisaishi ise besteci olarak görev yapıyor.

- Reklam -

The Boy and the Heron Fragmanı - Hayao Miyazaki

Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali de dahil olmak üzere birçok film festivalinde gösterilen yapım Türkiye’de Başka Sinema tarafından dağıtıma sunulacak. The Boy and the Heron Türkiye’de Çocuk ve Balıkçıl adıyla 27 Ekim 2023 tarihinde kısıtlı bir şekilde gösterime girecek.

İngilizce dublajlı versiyon ise 8 Aralık 2023’te ABD sinemalarında gösterime girecek.

The Boy and the Heron filmini siz hangi dilde izleyeceksiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Max Avrupa Yayın Takvimi

Warner Bros. Discovery’nin Dijital Yayın Platformu Max 2024’ün İlkbaharında 22 Avrupa Ülkesinde Yayına Giriyor

Antik Mısır Zehirli Yılanlar Papirüs

2.300 Yıllık Papirüs, Antik Mısır’daki Hayret Verici Zehirli Yılan Çeşitliliğini Ortaya Çıkardı