in ,

“The Big Bang Theory”nin Yıldızları Jim Parsons ve Mayim Bialik, “Young Sheldon”ın Finali için Bir Araya Geliyor

Jim Parsons ve Mayim Bialik, 7. sezon ile ekranlara veda edecek “Young Sheldon” dizisine ikonik rolleri ile geri dönüyor.

Jim Parsons ve Mayim Bialik - Young Sheldon 7. Sezon Finali Roller
- Reklam -
- Reklam -

Jim Parsons ve Mayim Bialik, Young Sheldon’ın veda sezonuna konuk oyuncu olarak katılıyor. The Big Bang Theory spin-off’u, final bölümlerine nostaljik bir dokunuş yapmaya hazırlanıyor.

2007 yılında başlayan ve 2019’da ekranlara veda eden The Big Bang Theory dizisi, günümüz sit-com anlayışı içerisinde özel bir konumda bulunuyordu. Chuck Lorre ve Bill Prady’nin yaratıcılığını paylaştığı komedi macerası, 12 sezonu bulan uzun yolculuğunu toplamda 10 Emmy ödülü ile tamamlamıştı.

2017’de ise dizinin en ikonik karakterleri arasında yer alan Sheldon Cooper’ın çocukluk yıllarını konu alan Young Sheldon yapımı yayına başladı. Öncülünün gölgesinde kalsa da hikâyesini bugüne dek 6 sezon boyunca sürdürdü ve 7. sezon ile final hazırlığı yapmaya başladı.

- Reklam -

Jim Parsons ve Mayim Bialik - Young Sheldon 7. Sezon Finali - The Big Bang Theory

CBS ve Paramount+ üzerinden yayınlanacak final sezonu, daha önce bazı Young Sheldon sezonlarında olduğu gibi ana diziden de konuk isimlere yer verecek.

Jim Parsons ve Mayim Bialik “Young Sheldon” 7. Sezon ile İzleyicilerin Karşısına Çıkacak

Deadline’ın haberine göre  diziye adını veren Jim Parsons Sheldon Cooper’ın yetişkinliğini canlandırmak üzere yapıma dahi olurken ana yapımda Amy Farrah Fowler’ı oynayan Mayim Bialik de rolünü yinelemek üzere ekibe katılanlar arasında.

15 Şubat’ta başlayan Young Sheldon 7. sezon, 16 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak 14. bölüm ile hikâyesini noktalayacak.

Young Sheldon’ın finali, Parsons ve Bialik’in karakterlerinin 2019’da yayınlanan The Big Bang Theory finalinden bu yana ilk kez birlikte ekrana konuk olmalarına şahitlik edecek.

Bialik daha önce 4. ve 5. sezonda yapıma konuk olmuştu. Parsons ise birçok defa spin-off’ta kendisine yer bulmuştu.

Young Sheldon 7. Sezon Final - CBS

Dizinin yürütücü yapımcıları Steve Holland, Steven Molaro ve Chuck Lorre yaptıkları açıklamada, “Sheldon Cooper’ın geçmişini anlatabilmek ve hikâyeyi tüm Cooper Ailesi’ni kapsayacak şekilde genişletmek harika bir deneyim oldu,” ifadelerine yer verdi.

- Reklam -

The Big Bang Theory Evreninde Geçecek Yeni Spin-off Yolda

Ancak Young Sheldon’ın finali, The Big Bang Theory evreninin sonu olmayacak. Yapım yeni bir spin-off dizisiyle hikâyesini farklı karakterlerle sürdürmeye devam edecek.

Henüz ismi belli olmayan proje, Georgie Cooper ve Mandy McAllister karakterlerinin hayatlarına odaklanacak.

Yeni dizi Montana Jordan ve Emily Osment tarafından canlandırılan çiftin Teksas’ta bir aile kurmalarını ve ebeveynliğin zorluklarıyla başa çıkmalarını konu alacak.

Young Sheldon Spin-off Dizi - The Big Bang Theory

Gelen bilgiler arasında, yeni spin-off’un ilk sezonunun toplam 13 bölümden oluşacağı da belirtiliyor.

CBS Entertainment’ın başkanı Amy Reisenbach, yaklaşan projeyle ilgili heyecanını ifade etmek için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Son yedi yılı Sheldon ve Cooper ailesiyle geçirmek bir ayrıcalıktı. Şimdi bu harika yolculuk Georgie ve Mandy ile devam edecek.”

Young Sheldon finali ve yeni The Big Bang Theory spin-off dizisi hakkındaki beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 Body Problem Dizisi - Yeni Fragman - Üç Cisim Problemi

Ödüllü Bilimkurgu Serisi “Game of Thrones”un Yaratıcılarına Emanet: “3 Body Problem” Dizisinden Yeni Fragman

Fallout Dizisi - Yeni Fragman - Prime Video

Amazon’un “Fallout” Dizisinde Geri Sayım Başladı: İşte Yeni Fragman