in , ,

Amazon’un “Fallout” Dizisinde Geri Sayım Başladı: İşte Yeni Fragman

Fallout dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Amazon’un Prime Video kanalında yayınlanacak dizi; dünyaca ünlü oyun serisini ekrana taşıyor.

Fallout Dizisi - Yeni Fragman - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Fallout dizisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Prime Video kanalında yayınlanacak yapım, post-apokaliptik bir dünyada geçiyor ve ilhamını popüler rol yapma oyun serisinden alıyor.

Macerasına 1997 yılında rol yapma oyunu olarak başlayan Fallout, sonrasında aksiyonu da işin içine katarak yeni bir oynanış tarzına geçmişti. Atompunk retrofütüristik dünyasıyla benzerlerinden ayrılan oyunlar kendisine dönem olarak 21, 22 ve 23. yüzyılları almıştı.

2015’te Fallout 4 ve 2018’de Fallout 76 oyunlarının ardından hayranların gözü serinin beşinci macerasındayken video oyunları ekrana uyarlama akımına dahil olan Prime Video’dan müjdeli haber gelmişti.

- Reklam -

Fallout Dizi - Yeni Fragman - Prime Video

Naughty Dog’ın The Last of Us oyunu, geçen yıl HBO tarafından ekrana taşınmış ve büyük ses getirmeyi başarmıştı. 2024’ün beklenen video oyun adaptasyonu ise Fallout olmuştu.

Westworld, Person of Interest ve The Peripheral dizileriyle adlarından söz ettiren Jonathan Nolan ile Lisa Joy‘un yaratıcı koltuğunu paylaştığı dizinin başkarakterleri ise Walton Goggins (Justified) ve Ella Purnell (Kick Ass 2) ikilisi tarafından canlandırılıyor.

Fallout Dizisi 1. Sezon Tek Seferde Yayınlanacak

Toplam 5 sezon sürmesi planlanan Fallout dizisi hakkında geçen haftalarda konuşan yapımcı Graham Wagner, ilk sezonda hikâyenin yalnızca yüzeyini kazıyabildiklerini ve daha önlerinde uzun bir yolculuk olduğunu açıklamıştı.

Bununla birlikte ilk sezon hakkında bir başka gelişme ise Prime Video’nun Fallout’u tek seferde yayınlamayı planlaması oldu. Platform genellikle prömiyer günü dizilerinin ilk iki bölümünü yayınlar, ardından bölümler haftalık olarak izleyicilerle buluşurdu. Yeni dizide ise bu formattan uzaklaşılacak ve Netflix’in alışkanlık hâline getirdiği “binge watch” şansını izleyicilere sunmuş olacak.

- Reklam -

Fallout Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman açılışı Vault’ta yapıyor ve aynı zamanda Ella Purnell tarafından canlandırılan Lucy karakteriyle ona eşlik edecek The Ghoul’u (Walton Goggins) tanıtıyor. Yeni tanıtım, dizinin mizahi yanını da ön plana çıkartan önceki fragmandan biraz daha farklı bir tona sahip. Yapım, eğlenceli anlarıyla olduğu kadar dramatik sahneleriyle de bir denge kurmayı hedefliyor.

Fallout Dizisi - Fragman - Prime Video

Fallout dizisi 11 Nisan 2024 tarihinde Prime Video’da yayınlanacak.

Sizin yeni dizi uyarlaması hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Belki iki üç yıldır beklediğim için fragmanlar bana çok olumlu geliyor olabilir ama sanki çok iyi bir uyarlama izleyeceğiz gibi.

  2. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Özellikle de Michael Emerson’ı izlemeyi çok istiyorum. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jim Parsons ve Mayim Bialik - Young Sheldon 7. Sezon Finali Roller

“The Big Bang Theory”nin Yıldızları Jim Parsons ve Mayim Bialik, “Young Sheldon”ın Finali için Bir Araya Geliyor

Akira Toriyama: Dragon Ball'ın Yaratıcısı Hayatını Kaybetti

“Dragon Ball”un Yaratıcısı Akira Toriyama 68 Yaşında Hayatını Kaybetti