in ,

Julia Roberts, “Call Me By Your Name” Yönetmeninin Yeni Gerilim Filminin Başrolünü Üstlenecek

Julia Roberts, “After the Hunt” filminin başrolünde yer alacak. Gerilim türündeki yapımın yönetmenliğini ise Luca Guadagnino üstleniyor.

Julia Roberts, After the Hunt Filminin Başrolünde
- Reklam -
- Reklam -

Julia Roberts ve Luca Guadagnino, Amazon MGM Studios için çekimleri yapılacak After the Hunt adlı gerilim filmiyle bir araya geliyor. Roberts, filmde bir üniversite profesörü rolünde yer alacak.

Senaryosu Nora Garrett tarafından kaleme alınan yapımda, Julia Roberts’ın canlandıracağı karakterin yaşadığı profesyonel ve kişisel krizler anlatılacak. Bir öğrencisinin meslektaşı hakkında suçlama yöneltmesiyle zor günler geçiren karakterin geçmişten gelen bir sırrı da gün yüzüne çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Filmin yönetmen koltuğunda Call Me By Your Name filmiyle Oscar’a aday gösterilen Luca Guadagnino oturacak. Yapımcılığını ise Brian Grazer ve Allan Mandelbaum’un üstleneceği proje, Imagine Entertainment şirketinin çatısı altında hayat bulacak. Guadagnino aynı zamanda Frenesy şirketi aracılığıyla yapımcılardan biri de olacak. Senaryoyu yazan Nora Garrett da yapımcı ekibine katılacak.

- Reklam -

Julia Roberts, After the Hunt Filminin Başrolünde

Julia Roberts’la daha önce de birlikte çalışan Brian Grazer, ünlü oyuncuyu bu yeni projeye ikna etmeyi başarmış. Geçen yıl Netflix’te yayınlanan Leave the World Behind (Dünyayı Ardında Bırak) filmiyle de büyük ilgi toplayan Roberts, kariyerinin bir sonraki önemli işine daha imza atmaya hazırlanıyor.

Julia Roberts’lı After the Hunt Filmi Son Zamanların En İyi Senaryolarından Birine Sahip

Filmin senaryosu Hollywood’da son zamanlarda en çok konuşulan senaryolardan biri oldu ve birkaç menajer Deadline’a bunun yazarlar grevi sona erdiğinden beri okudukları en iyi senaryolardan biri olduğunu söyledi. Bu da bir dizi üst düzey yönetmenin işi almak için Imagine’ın kurucu ortağı Brian Grazer ile görüşmeye çalışmasına yol açtı. Guadagnino, Oscar töreninden önce yapılan bir toplantıda Grazer’ı etkileyerek yönetmenlik işini kaptı.

Guadagnino ise son dönemde üst üste başarılı projelere imza atıyor. Önümüzdeki günlerde başrollerinde Zendaya, Mike Faist ve Josh O’Conor’ın yer aldığı Challengers adlı filmi sinemalarda gösterime girecek olan yönetmen, bu yıl içinde Queer adlı bir başka filmiyle de sinema izleyicisinin karşısına çıkacak.

- Reklam -

Julia Roberts, After the Hunt Gerilim Filmi

After the Hunt filminde başka hangi oyuncuların yer alacağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı veya ne zaman vizyona gireceği gibi soruların cevapları henüz yok.

Julia Roberts ve Luca Guadagnino’nın bir araya gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? İkilinin birlikte çalışacağı filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Labirent: Batı ve Hasımları - Amin Maalouf

Amin Maalouf’un Deneme Türündeki “Labirent: Batı ve Hasımları” Eseri Raflarda

Kinds of Kindness Film Tanitim Emma Stone

Yorgos Lanthimos ve Emma Stone’dan Yeni Film: “Kinds of Kindness” için İlk Fragman Yayınlandı