in , ,

Yorgos Lanthimos ve Emma Stone’dan Yeni Film: “Kinds of Kindness” için İlk Fragman Yayınlandı

Kinds of Kindness filmi için ilk tanıtım paylaşıldı. Yorgos Lanthimos’un sıradaki projesi bu yaz izleyicilerle buluşuyor.

Kinds of Kindness Film Tanitim Emma Stone
- Reklam -
- Reklam -

Kinds of Kindness filminden kısa bir fragman paylaşıldı. Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe ve Hunter Schafer gibi yıldızları bir araya getiren yapım gelecek yaz sinema salonlarındaki yerini alacak.

Yorgos Lanthimos son olarak Alasdair Gray’in Poor Things romanından uyarlanan filmiyle büyük yankı uyandırmıştı. 11 kategoride aday gösterildiği Akademi Ödülleri’nden 4 Oscar ile dönen yapım; eleştirmenler ve izleyicilerden de yüksek puanlar aldı.

Lanthimos’un yeni projesi Kinds of Kindness ise aslında Poor Things’ten daha önce çekilmişti. Prodüksiyonu Aralık 2022’de tamamlanan yapım, yaklaşık 1.5 yıl sonra beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

The Walt Disney Company çatısı altında çalışan Searchlight Pictures’ın imzasını taşıyan yapım, Emma Stone ve Yorgos Lanthimos’un altıncı işbirliği olacak.

Kinds of Kindness Filmi İlk Tanıtım | İZLE

YouTube video

(Kısa fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk etapta AND adıyla anılan filmin adı sonradan Kinds of Kindness olarak güncellenmişti. Üç farklı hikâyeyi tek potada eriten ve bir tür “antoloji film” olan yapımın konusu hakkında detaylar şimdilik saklı tutuluyor.

Yıldız oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımın oyuncuları arasında Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie ve Hunter Schafer gibi isimler bulunuyor.

Kinds of Kindness Filmi Tanıtım - Emma Stone

Filmin senaristliğinde ise Lanthimos’a, yönetmenin The Favourite, Dogtooth, The Lobster gibi filmlerinde de görev almış olan Oscar adayı yazar Efthimis Filippou eşlik ediyor.

- Reklam -

Görüntü yönetmeni Robbie Ryan ve besteci Jerksin Fendrix de Poor Things’in ardından yeniden Lanthimos ile çalışan sanatçılar arasında.

Lanthimos’un son filmi Poor Things gişede toplam 112 milyon dolar hasılat elde etmiş ve geçen yılın en çok konuşulan yapımları arasında yer almıştı. Ünlü yönetmen yeni filmine dair yaptığı bir açıklamada yapımı, “Neredeyse üç farklı filmi aynı anda çekmek gibiydi,” sözleriyle tanımlamıştı.

Kinds of Kindness Filmi Tanıtım

Kinds of Kindness 21 Haziran 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

Kinds of Kindness filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Julia Roberts, After the Hunt Filminin Başrolünde

Julia Roberts, “Call Me By Your Name” Yönetmeninin Yeni Gerilim Filminin Başrolünü Üstlenecek

3 Cisim Problemi Dizisi Çin - Tepkiler

Netflix Dizisi “3 Cisim Problemi” Çin’de Bazı Kesimlerden Tepki Çekti