in , ,

İlk “Jurassic Park” Filminin Hemen Sonrasında Geçen “Survival” Oyunu Tanıtıldı

Jurassic Park: Survival oyunu geliyor. 2023 Game Awards etkinliği, oyuncuların yıllardır beklediği aksiyon macerasına ev sahipliği yaptı.

Jurassic Park: Survival Oyunu Geliyor: İşte İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Jurassic Park: Survival oyunu için ilk fragman 2023 Game Awards etkinliğinde paylaşıldı. Aksiyon türündeki yapım, 1993 tarihli filmde yaşananların hemen sonrasını konu alıyor.

Michael Crichton’ın romanından beyaz perdeye taşınan Jurassic Park serisi, 1993’te Steven Spielberg imzasıyla beyaz perde yolculuğuna başlamıştı. Zaman içerisinde ilk üçlemenin ardından 2018’de ise Jurassic World serisi ile hikâye kaldığı yerden devam etmişti.

Oyun cephesinde ise Jurassic Park hayranları tycoon türündeki park yönetme simülasyonları ile bu deneyime ortak olabilmişti. Hayranların uzun zamandır beklediği FPS türündeki Jurassic Park: Survival’ın duyurulmasıyla bekleyiş yıllar sonra sona eriyor.

- Reklam -

Jurassic Park: Survival Oyunu Adadan Kaçamayan Bir Bilim İnsanının Macerasını Anlatıyor

Oyun için yayınlanan ilk fragmani daha çok sinematik görüntülerden oluşuyor. Ancak sonunda birinci şahısta bir sürü ’dinozorlardan kaçma’ aksiyonu sergileyen birkaç oyun içi görüntü yer alıyor. Geliştiriciler bunu hikâyesi orijinal filmdeki olaylardan bir gün sonra başlayan “tek oyunculu bir aksiyon-macera oyunu” olarak tanımlıyor.

Jurassic Park: Survival Oyunu Geliyor: İşte İlk Fragman

Oyunun resmi sitesinde yer alan tanıtımda şu ifadeler yer alıyor:

“Bu tek oyunculu aksiyon-macera oyununda Isla Nublar adasından kaçmayı başaramayan şanssız InGen bilim insanı Dr. Maya Joshi olarak heyecan verici bir aksiyonda hayatta kalın ve daha önce hiç anlatılmamış bir hikâyeyi keşfedin. Heyecan verici karşılaşmalar sayesinde John Hammond’un vizyonuyla hayat bulan, her biri kendine özgü ve uyarlanabilir davranışlara sahip dinozorların mucizesini ve tehlikesini deneyimleyin.”

- Reklam -

Adını 2001 yılında iptal edilen ve üçüncü şahıs korku türünde olması planlanan bir oyundan alan Jurassic Park: Survival’ın yayınlanan ilk fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Jurassic Park: Survival Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına gelecek olan oyun hakkında henüz bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Görüntülerin kısa olması oyunun muhtemelen yapımcı Saber Interactive’de hâlâ erken geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyor.

Jurassic Park: Survival hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: PC Gamer, Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samanyolu Çevresindeki Küçük Galaksileri Yutacak

Samanyolu Galaksisi, Çevresinde Yer Alan Tüm Cüce Galaksileri Yutacak

Prince of Persia: The Lost Crown Hikâye Fragmanı Yayınlandı

Yeni “Prince of Persia” Oyunu “The Lost Crown”dan Hikâye Fragmanı Yayınlandı