in , ,

Yeni “Prince of Persia” Oyunu “The Lost Crown”dan Hikâye Fragmanı Yayınlandı

Prince of Persia: The Lost Crown oyunu için ilk hikâye fragmanı paylaşıldı. Ubisoft imzalı yapımdan ilk demo çok yakında yayınlanacak.

Prince of Persia: The Lost Crown Hikâye Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Prince of Persia: The Lost Crown hikâye fragmanı dün gece gerçekleştirilen 2023 The Game Awards etkinliğinde yayınlandı. Ayrıca oyunun ilk demosunun yayınlanacağı gün açıklandı.

Geçen haziran ayındaki Ubisoft Forward etkinliği sırasında daha önce gösterilen oynanış görüntüleri, The Lost Crown’ın dinamiklerini sergilemiş, geliştiricinin anlayışlı yorumları eşliğinde aksiyon ve entrika dolu bir oyun deneyiminin habercisi olmuştu. Şimdi ise Prince of Persia: The Lost Crown’un hikâye fragmanı The Game Awards 2023’te görücüye çıktı ve oyunun demosunun 11 Ocak 2024’te geleceğini ortaya koydu.

Ubisoft, The Lost Crown için “mitolojik bir Pers dünyasında geçen aksiyon-macera platform oyunu” şeklinde bir tablo çiziyor. Oyuncular Prens Ghassan’ı kurtarmak gibi asil bir görevle görevlendirilen Ölümsüzler’e bağlı genç ve yetenekli bir savaşçı olan Sargon’u canlandırmaya davet ediliyor. Yolculukları bir zamanlar harikalar diyarı olan, şimdi ise kötücül bir lanete yakalanmış esrarengiz Kaf Dağı’nda geçiyor.

- Reklam -

Prince of Persia: The Lost Crown Hikâye Fragmanı 2023 The Game Awards Töreni Öncesi Sızdırıldı

Prince of Persia: The Lost Crown Hikâye Fragmanı Yayınlandı

Ancak oyunun hikâye fragmanı planlanandan daha önce ortaya çıkan bir ön gösterimle biraz bozuldu. The Game Awards töreni gecesi sırasında ekranı süslemesi planlanan Ubisoft’un 2.5D aksiyon-platform oyununun tanıtım görüntüleri, resmi PlayStation Brazil YouTube kanalına yanlışlıkla yüklenmesiyle beklenmedik bir şekilde erken ortaya çıktı. Hevesli meraklılar dijital ortamlardan hızla kaybolmadan önce fragmana göz atmayı ve yaymayı başardılar.

The Lost Crown’ın oynanışına dair ilk izlenimler olumlu olsa da geliştirici Ubisoft Montpellier oyunun hikâyesi konusunda uzun süredir sessizliğini koruyordu. Şimdi hikâye fragmanı ile bu durum açıklığa kavuştu.

- Reklam -

Görüntüler, Sargon’un bu kez Pers Prensi olmadığını ve aslında kraliçe tarafından onu kurtarmakla görevlendirildiğini yineleyerek başlıyor. Daha sonra Sargon’u Ölümsüzlerin geri kalanıyla birlikte Prens’in tutulduğu yere doğru ilerlerken görüyoruz ve Sargon “zamanın artık bir nehir gibi akmadığını” belirtiyor. Tüm bunlar fragmandan önce bilinen şeylerdi. Ancak daha sonra Ölümsüzlerden biri olan Vahram’ın Sargon’a sırt çevirdiği ve onu Ölümsüzlerin geri kalanı için bir hain haline getirdiği ortaya çıkıyor.

Prince of Persia: The Lost Crown Hikâye Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Prince of Persia: The Lost Crown oyunu için paylaşılan yeni fragman hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Gamer

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jurassic Park: Survival Oyunu Geliyor: İşte İlk Fragman

İlk “Jurassic Park” Filminin Hemen Sonrasında Geçen “Survival” Oyunu Tanıtıldı

2023 Goodreads Okur Ödülleri Kazananları Açıklandı

2023 Goodreads Okur Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu