in , ,

Keanu Reeves’in Evi Silahlı Hırsızlar Tarafından Soyuldu

Keanu Reeves’in evi soyuldu. Kar maskeli silahlı hırsızların ünlü oyuncunun evine girdiği ve polisler gelmeden önce bölgeden kaçtığı öğrenildi.

Keanu Reeves'in Evi Silahlı Hırsızlar Tarafından Soyuldu
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves’in evi silahlı hırsızlarca soyuldu. Ünlü oyuncunun Los Angeles’taki evi, silahlı ve kar maskeli hırsızların hedefi oldu.

Kar maskeli hırsızlar ünlü aktör Keanu Reeves’in Hollywood Hills’teki evini bir kez daha hedef alarak izinsiz girdiler. Kolluk kuvvetlerinden gelen raporlar, hırsızlık olayının akşam saatlerinde meydana geldiğini ve Los Angeles Polis Departmanının (LAPD) hızlı bir şekilde müdahale ettiğini ortaya koyuyor. Polislerin çabalarına rağmen failler, memurlar olay yerine ulaşamadan yakalanmaktan kurtulmayı başardı.

İlk olay, saat 19:00 sularında Reeves’in mülküne izinsiz giren bir kişinin olabileceğine dair isimsiz bir ihbarın ardından bildirildi. Kolluk kuvvetleri kapsamlı bir arama yapmasına rağmen o sırada herhangi bir kişi bulunamadı. Ancak durum saat 01.00 sularında tesisteki alarm sisteminin tetiklenmesiyle tekrar etti ve LAPD’nin ikinci bir müdahalesine yol açtı. Güvenlik kameraları, kar maskeli ve silahlı birkaç kişinin bir pencereyi kırarak eve zorla girdiğini gösteren görüntüleri ortaya çıkardı.

- Reklam -

Keanu Reeves'in Evi Silahlı Hırsızlar Tarafından Soyuldu

Keanu Reeves’in Evi Daha Önce de Soyulmuştu

Evden alınan eşyalar arasında bir ateşli silah da vardı. Ancak başka eşyaların çalınıp çalınmadığı belirsizliğini koruyor. Neyse ki Keanu Reeves hırsızlık sırasında evde değildi.

Müfettişler daha fazla ipucu bulabilmek umuduyla hem evin içindeki hem de çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini titizlikle inceliyor. Soruşturmanın bir ayağı da izinsiz girenin ihbar edildiği ilk aramanın, mülkü inceleyen biri tarafından yapılan stratejik bir hareket olup olmadığının incelenmesi.

- Reklam -

Bu izinsiz giriş, John Wick serisi yıldızının evi için bir başka talihsiz güvenlik ihlaline işaret ediyor. Geçmişte yaşanan olaylar arasında 2014’teki haneye tecavüz girişimleri ve Reeves’in yılın başlarında geçici bir yasaklama emri almasına yol açan, takipçi olduğu iddia edilen bir kişiyle yakın zamanda karşılaşması yer alıyor. Şu an itibarıyla son hırsızlık olayıyla ilgili olarak herhangi bir şüpheli yakalanmadı ve faillerin ayrıntılı eşkalleri henüz mevcut değil.

Keanu Reeves yeni Outcome

Konuyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: TMZ

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    John Wick’in evi olduğunu bilerek soymuşlarsa büyük cesaret doğrusu :grin:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Saklı Cehennem - Levent Şenyürek

Levent Şenyürek’in Distopik Romanı “Saklı Cehennem” Okurla Buluşuyor

Afrika Kıtası İkiye Ayrılıyor: Yeni Bir Okyanus Doğacak

Afrika, İki Kıtaya Ayrılıyor: 5 ila 10 Milyon Yıl Sonra Yeni Bir Okyanus Doğabilir