in ,

Meksika Kongresi’nde 1.000 Yıllık ‘Uzaylı Mumyaları’ Sergilendi

Meksika Kongresi Dünya kaynaklı olmadığı düşünülen iki mumyanın sergilendiği bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Meksika Kongresi Uzaylı - UFO
- Reklam -
- Reklam -

Meksika Kongresi tarihi anlara şahitlik etti. UFO araştırmacısı ve gazeteci Jaime Maussan, uzaylı yaşam formlarına ait olduğu iddia edilen iki mumyayı kongre üyelerinin önünde ve canlı yayın eşliğinde açarak bir bilgilendirme yaptı.

Geçen temmuz ayında ABD Kongresi’nde UFO’lara dair gerçekleştirilen oturumun ardından bir başka ciddi adım da Meksika’dan geldi.

Jaime Maussan yaptığı açıklamada, “Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil,” ifadesini kullandı. Meksika Kongresi, Meksika’nın başkenti Meksiko’da iki “uzaylı cesedinin” açıldığı resmi bir etkinliğe sahne oldu. Sözde iki “uzaylı cesedinin” resmi “açılışı” UFO uzmanı Maussan tarafından gerçekleştirildi.

- Reklam -

Meksika Kongresi Uzaylı - UFO Mumya

Mumyalar kongredeki gözlemciler ve basın için sergilenirken organizatörler mumyaların 1.000 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu ve Peru’nun Cusco kentinden çıkartıldıklarını öne sürdüler.

Meksika Kongresi’ndeki Uzaylı Sunumu Tarihi Anlara Şahitlik Etti

Maussan, kongre üyelerine “UFO örneklerinin” Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi’nde incelendiğini ve burada bilim insanlarının radyokarbon tarihleme kullanarak DNA kalıntıları elde edebildiklerini söyledi.

Marca’nın aktardığına göre Maussan şöyle konuştu:

“Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından çıkartılan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulunmuşlar ve daha sonra fosilleşmişler.”

Meksika Kongresi Uzaylı Mumya - UFO Mumya

UFO araştırmacısı ayrıca radyokarbon tarihleme yöntemini kullanarak DNA örnekleri elde edebildiklerini ve “örneklerin DNA’sının %30’unun bilinmediğini” söyledi. Uzmanlar yeminli ifadelerinde cesetlerden birinin içinde “yumurta” olduğunu ve Osmiyum gibi nadir metallerden yapılmış implantlar içerdiğini belirttiler.

- Reklam -

Jaime Maussan’ın Daha Önceki UFO İddiaları Çürütülmüştü

UFO araştırmacısı Maussan 2017 yılında Peru’nun Nazca bölgesinde ortaya çıkartılan 5 mumyanın analizinde de yer almıştı. Bulunan mumy çömelmiş, el ve ayaklarında üç parmağı olan insansı bir figürdü ve bugünkü oturumda olduğu gibi uzaylı olarak nitelendirildi. Ancak bu teori çürütüldü. Snopes’ta yer alan bir habere göre bu keşif bir aldatmacaydı ve mumyalanmış cesedin bir çocuğa ait olduğu ortaya çıktı.

Haberde ayrıca Peru’da daha önce uzun kafataslarına sahip mumyaların ortaya çıkartılması ve bu olayın beraberinde bir kez daha uzaylı spekülasyonlarını getirdiğine atıfta bulunuldu. Antropologlar daha sonra uzun kafataslarının, küçük çocukların muhtemelen dini bir ritüelin parçası olarak kafalarını bez, ip ve hatta tahta tahtalarla bağladıkları eski bir yapay kafatası deformasyonu uygulamasının sonucu olduğunu açıklamışlardı.

Uzaylı Mumya Meksika

Dolayısıyla bugün Meksika Kongresi’nde uzaylı mumyaları olduğu öne sürülen kalıntılara birçok uzman şüpheyle yaklaşıyor.

3 saat 17 dakikalık oturumun kaydını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Siz bu iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Hindustan times

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

12 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    :slight_smile:

    Griler bunlar, insanları kaçıran uzaylılar. :slight_smile: Gerçi Uzun Gri ve Srian da kaçırıyor ama her 10 kaçırmanın 8’i bu Grilerin işi. Terbiyesiz bunlar, sorsalar, davet etseler çoğu insan kaçırmalarına gerek olmadan incelenmeye giderdi.

    griler

    Bir de bunların kıuzenleri var Uzun Griler.

    Griler meraklı ve inceleme amaçlı kaçırıyorlar ama esas olarak korkulması gerekenler Sürüngenler,

    surungen

    Denk gelirseniz arkanıza bakmadan kaçın.

    Bir de Zeta’lar ve Srianlar var. Srian görürseniz bunlar çok bilge bir ırk, muhabbetleri iyiymiş, Antik Mısır ve Maya’nın kökeninde bunlar var diyorlar. :slight_smile:

  2. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Hocam bilgi amaçlı soruyorum affınıza mahçuben, bunların şekil değiştirenleri varmıdır? Yoksa hep aynı boyut mu?

  3. Avatar for alper alper dedi ki:

    Çok bildiğim bir konu değil, "uzaylı komplo teorileri"nden internette denk geldikçe okuduklarımdan hatırladıklarımı yazmıştım. :slight_smile:

  4. Avatar for erce erce dedi ki:

    Shapeshifter oldukları söylenir.

  5. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Normalde Sürüngenimsilerin kılık değiştirmiş biçimde insanların arasında üst mevkilere yerleşip Küresel bazda gezegeni kontrol ettikleri söylenir veya bilinir.
    Fakat benim merak ettiğim asıl mesele şu; eğer Sürüngenimsiler yani Reptilians diyelim gezegen üzerinde ve hatta bizim üzerimizde hakimiyet kurmak istiyorlar ise o halde diğer ırklar ne amaçlıyordur?
    Misal Griler, onlar daha çok bu üst ırkların görevlerini yapıyor gibi görünüyorlar yada en azından pek çok kaçırılma vakasında yada temas olayında bir görev için orada imişler gibi duruyorlar.
    Ancak tek ırk Sürüngenler değil, bilindiği kadarıyla Alpha Draconians artık Alfa Ejderhamsı olarak mı tarif edilir yada nasıl bilemedim böyle bir ırk da mevcut artı Nordic denilen İskandinav Tanrıları ile benzer gibi yada onların soyundan gelenler mi dersiniz, Alpha Draconis’lere oranla Nordicler insanların refahı için daha çok güç ve zaman harcayan bir ırk var.
    Özellikle Nordic’ler ile alakalı pek çok kaçırılma yada temas vakasında bu ırkın Griler ile birlikte gemide göründüğü defalarca söylenmiştir yani uzun boylu ve inanılmaz mavi gözler gibi tarifler ile…
    Meksika’da bulunan bu iki cesedin görüntüsü başta komik biçimde Usta Yoda’yı anımsattı ama durumun ciddi boyutuna bakıldığında, bu ırklar şu anda Dünya’dalar ancak insanoğlu gezegen üzerinde muazzam bir nüfusa sahip ki ben bu yüzden bu varlıkların kendilerini -şimdilik- saklı tuttuklarını düşünüyorum.
    Evet son zamanlarda bu haberler artmaya başladı ve 19-Kovid gibi gezegen bazında bir başka olay yada bu Yabancılar ile alakalı bir satır başlığı haberlerde görünürse şaşırmayacağım çünkü kendi sisteminden kalkıp buraya gelen bir ırkın bizim gezegenimiz için muhtemelen kendince sebepleri vardır.
    Ya iki güçlü ırkın bir gezegen üzerinde -ki bu Dünya olsa gerek- hakimiyet çabası ile verdiği veya vereceği bir savaşın ortasında kalacağız insanlık olarak yada hala yaşıyor olmamızın hayatta olmamızın cevabını bu ırklardan bulacağız.
    Kısacası insanlığın önünde büyük bir bilinmezlik var çünkü bu ırklara oranla biz daha yanımızdaki komşu gezegene insanlı sefer yapamamış iken bu ırklar başka bir Yıldız Sisteminden buraya kadar geliyorlar.
    Bilinmezlik kendisi kadar hem merak uyandırıcı hem de korkutucu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7 cevap daha var.

Starfield İnceleme Puanları

Bethesda’nın Yeni Oyunu “Starfield” İnceleme Bombardımanına Tutuldu

Mary Shelley hayatı eserleri hakkinda bilgi

Frankenstein’ın Yazarı Mary Shelley Hakkında Az Bilinen 8 Gerçek