in ,

Netflix’ten “Hotel Transylvania” Dizisi Geliyor: İşte “Motel Transylvania”dan İlk Görsel

Motel Transylvania dizisi duyuruldu. Hotel Transylvania, yeni bir macerayla Netflix’te hayat bulmaya hazırlanıyor. Yapımdan ilk görsel paylaşıldı.

Motel Transylvania Dizisi Geliyor: İşte İlk Bakış Görseli
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, popüler animasyon film serisi Hotel Transylvania’nın yeni bir diziyle hayat bulacağını duyurdu. Motel Transylvania adını taşıyacak olan yapım, Adam Sandler ve Selena Gomez’in sesinden Drac ve Mavis’in yeni maceralarını konu ediniyor.

2012’de vizyona giren ilk Otel Transilvanya filmi gişe rekorları kırdı ve 85 milyon dolarlık bütçesine karşılık 358 milyon doların üzerinde küresel gişe hasılatı elde etti. Bu başarının ardından seri üç devam filmiyle taçlandı. Son filmi Hotel Transylvania: Transformania ise 2022’de yayınlandı. İşte Netflix’in yeni animasyon dizisi de, Hotel Transylvania serisinin başarılarının üzerine inşa edilecek.

Dizi hakkında detaylar henüz kısıtlı olsa da Netflix, ilk bakış görselini paylaştı.

- Reklam -

İşte Motel Transylvania Dizisine İlk Bakış Görseli

Motel Transylvania Dizisi İlk Bakış Görseli

Paylaşılan ilk görsel, Drac ve kızı Mavis’i gökyüzünden yeni işletmeleri olan motele bakarken gösteriyor. Drac’ın pelerini rüzgarda savrulurken, hafif bir gülümseme ile kızının ilk motel macerasına gururla bakıyor gibi duruyor. Ancak arkasını döndüğünde parmaklarını çapraz tuttuğu görülüyor ki bu da Drac’ın bir şeyleri göz ardı ettiğini düşündürüyor. Mavis ise ellerini moteli çerçeveleyecek şekilde tutarak neon hayalini babasına gösteriyor. Motelin maviden yeşile, sarıdan pembeye kadar birçok renkli camdan oluşan cephesi parlak bir ışık huzmesi yaratıyor.

Trendleri yakalayan mimarisiyle Motel Transylvania, dışarıdan bakıldığında dikkat çekiyor. Ön tarafta mozaik desenli bir havuz bulunurken, yanında neon ışıklarla aydınlatılmış “Motel Transylvania” tabelası yer alıyor. Netflix’te yakında başlayacağı belirtiliyor. Motelin çevresindeki dağlar, kaktüsler ve palmiyeler çöl bir ambiyans yaratıyor.

YouTube video

Kathryn Hahn, David Spade, Molly Shannon, Steve Buscemi ve Keegan-Michael Key gibi ünlü isimler karakterlere hayat verdi. Dizideki seslendirme kadrosunun kimleri içereceği henüz belli değil ancak Adam Sandler’ın Netflix ile yakın ilişkisi göz önüne alındığında Drac’ı bir kez daha seslendirmesi bekleniyor.

- Reklam -

Motel Transylvania

Motel Transylvania dizisi 2025 yılında Netflix’te başlayacak.

Animasyon film serisinin sonunda bir dizi projesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce filmleri kadar başarılı olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Mavis değişmiş gibi geldi saçları filan, ben live action bekliyordum da dizisi de olur. :slight_smile:

  2. Avatar for matma matma dedi ki:

    Dr. zitbag’s transylvania pet shop için bir proje yapsalar da izlesek

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece Evrenindeki En Güçlü 5 Haki Türü

“One Piece” Evrenindeki En Güçlü ve En Nadir 5 Haki Türü

Güç Yüzükleri 2. Sezon Yeni Bir Karakteri Daha Tanıtıyor

Tolkien Adını Hiç Anmamıştı: “Güç Yüzükleri” 2. Sezon Isildur’un Eşine Yer Verebilir