in , ,

“Mr. Bean” Animasyon Dizisi Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor

Mr. Bean animasyon dizisi yeni sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Rowan Atkinson bıraktığı yerden ikonik karakteri seslendirmeye devam ediyor.

Mr. Bean Animasyon Dizisi Yeni Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Mr. Bean animasyon dizisi yeni sezon bölümleri ile geri dönüyor. Yeni sezonda ünlü oyuncu Rowan Atkinson hem yapımcı ve hem de seslendirmen olarak projede görev almaya hazırlanıyor.

İzleyicilerin karşısına ilk defa 1990 yılında çıkan İngiliz sit-com’u Mr. Bean’in yaratıcılığını Rowan Atkinson ve Richard Curtis üstlenmişti. Atkinson aynı zamanda başkarakter Bean’i de canlandırmış ve durum komedisi temalı bu yapım dünya çapında büyük ün kazanmıştı. TV dizisi 1995’te yayınlanan The Best Bits of Mr. Bean ile sona ermişti.

Ardından 2002 yılında Mr. Bean: The Animated Series adlı animasyon dizisi izleyicilerle buluşmaya başlamıştı. Şimdi ise bu animasyon yapımı, yeni sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin haklarını elinde bulunduran Tiger Aspect Productions, proje için Warner Bros. Discovery ve ITVX ikilisiyle anlaşmaya varmış durumda.

- Reklam -

Mr. Bean Animasyon Dizisi Uzun Soluklu Olacak

Rowan Atkinson’ın yapımcılığını ve seslendirmesini üstlendiği yeni sezon Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da Cartoonito ile Max’te, Güneydoğu Asya ve Güney Asya’da Warner Bros .Discovery’nin çocuk kanalları ve yayın hizmetlerinde ve Birleşik Krallık ile İrlanda’da ITVX Kids’te yayınlanacak.

Yeni sezon için açıklanan yayın tarihi ise ilk live-action bölümünün 35. yıldönümü olan 2025 olarak işaret ediliyor.

Mr. Bean Animasyon Yeni Sezon

Animasyon, Mr. Bean ve Teddy’nin bir dizi maceraya atılmalarını ve yol boyunca başlarını birçok defa belaya sokmalarını konu alıyor. Yapımcılığını Tiger Aspect Kids & Family’nin üstlendiği dizide Tom Beattie aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapıyor. Dave Osborne dizinin yönetmenliğini üstlenirken Arnold Widdowson yapımcı ve Ciaran Murtagh ile Andrew Barnett Jones da başyazar olarak yaratıcı ekipte yer alacaklar.

Live-action formatlı versiyonu 195 ülkede yayınlanan dizi, 30 yılı aşkın bir süredir sürekli olarak pazardaki yerini korumaya devam ediyor. Markanın Meta’da yaklaşık 140 milyon takipçisi, resmi YouTube kanallarında 72 milyon abonesi ve 19 milyar toplam görüntülenmesi; Instagram’da 10 milyon takipçisi ve TikTok’ta ise 14,2 milyon beğenisi var.

Rowan Atkinson yeni projeye dair şunları söyledi:

“Mr. Bean karakterinin animasyon formunda sahip olduğu özel özgürlükleri her zaman sevmişimdir. Onu uzaya ya da bir teneke madenine götürebiliyoruz ve bunun sonuçlarına şahsen ben katlanmak zorunda kalmıyorum. Animasyon süreci yaratıcı açıdan her zaman büyüleyici olmuştur ve yeni dizinin içine girmeyi dört gözle bekliyorum.”

- Reklam -

Mr. Bean Animasyon Dizi Yeni Sezon

Yazar Tom Beattie şunları ekledi:

“Böylesine özel bir diziye geri dönme fırsatına sahip olmak gerçekten büyük bir zevk. Mr Bean ikonik bir komedi efsanesi ve bu diziyi geliştirmek için Rowan ile çalışmak bir onur.”

Warner Bros. Discovery EMEA çocuk içerik satın alma, ortaklıklar ve ortak yapımlar sorumlusu Zia Sands ise şu ifadelere yer verdi:

Mr. Bean’in tuhaf maceraları evrensel olarak yankı bulmaya devam ediyor. İzleyicilerimize sevdikleri şeylerden daha fazlasını sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Warner Bros. Discovery Türkiye’de yerli yayın servisi BluTV’yi satın almıştı. Dolayısıyla Mr. Bean animasyon dizisinin Türkiye’deki en olası yayıncısı şimdilik BluTV gibi görünüyor.

Mr. Bean animasyon dizisinin yeni sezonu hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jenna Ortega - Klara and the Sun Filmi - Taika Waititi

Jenna Ortega, Taika Waititi’nin Kazuo Ishiguro Uyarlaması Filminde Başrolü Canlandırabilir

Cruella 2 - Senaryo - Emma Stone

Emma Stone, “Cruella 2” Filminde Senaryo Çalışmalarının Devam Ettiğini Açıkladı