in ,

Emma Stone, “Cruella 2” Filminde Senaryo Çalışmalarının Devam Ettiğini Açıkladı

Cruella 2 filminde senaryo çalışmaları sürüyor. İlk filmin yıldızı Emma Stone, geleceğe dair umut veren bir açıklamada bulundu.

Cruella 2 - Senaryo - Emma Stone
- Reklam -
- Reklam -

Cruella 2 filminde senaryo çalışmalarının devam ettiği, ilk filmin yıldızı Emma Stone tarafından doğrulandı. Ünlü oyuncu, devam macerasını heyecanla bekleyenler arasında.

Yönetmenliğini Craig Gillespie’nin üstlendiği Cruella filmi 2021’de vizyona girmiş ve bir dalda Oscar ödülü kazanmıştı. Oyuncu kadrosunda Emma Stone’a Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser ve Kayvan Novak gibi isimlerin eşlik ettiği yapım gişede ise 233 milyon dolar hasılat elde etmişti.

İngiliz yazar Dodie Smith tarafından 1956 yılında kaleme alınan The Hundred and One Dalmatians (101 Dalmaçyalı) kitabı, zaman içerisinde Disney’in de dahil olmasıyla büyük bir marka hâlini almıştı. Hem live-action hem de animasyon birçok uyarlamaya konu olan seri, özellikle 1996 tarihli live-action 101 Dalmatians filmiyle adından söz ettiriyor. Bu yapımda Cruella De Vil rolü Glen Close tarafından canlandırıyor.

- Reklam -

Cruella 2 - Senaryo Aşaması - Emma Stone

Yıllar sonra, bu defa doğrudan Cruella’nın köken hikâyesine odaklanan yeni bir live-action filminin geliştirilmesi serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Yapımın bir devam macerasına kavuşacağı 2021’den beri bilinse de film hakkında uzun süredir bir sessizlik hakimdi.

Emma Stone, “Cruella 2” Filmi Hakkındaki Sessizliği Bozdu

Variety’ye konuşan Emma Stone’a Cruella 2 filminin çekimlerine ne zaman başlanacağı soruldu. Ünlü oyuncu ise geleceğe yönelik iyimser bir açıklamada bulundu.

Planlanan devam filminin senaryosunun hâlâ “üzerinde çalışıldığını” belirten yıldız, prodüksiyonun “daha erken” başlamasını umduğunu söyledi. Stone daha kesin bir zaman çizelgesi veremese de, rolü yeniden canlandırmaya istekli olduğunu da işaret etti.

“Umarım, umarım er ya da geç. Senaryoyla ilgili devam eden bir çalışma var. Göreceğiz bakalım.”

- Reklam -

“Cruella 2” Filmi Ne Hakkında Olacak?

İlk maceranın jeneriğinde yer alan bir sahne, devam filminin doğrudan 101 Dalmaçyalı hikâyesine yönelebileceğini işaret ediyor. Ancak hayranlar hâlâ Cruella de Vil’in gizemli arka plan anlatısına dair daha fazlasını görmeyi bekliyor.

Emma Stone Cruella Devam Filmi

Dolayısıyla devam macerasının doğrudan 101 Dalmaçyalı macerasına bağlanmadan önce, ünlü moda tasarımcısının gelişim hikâyesine daha fazla yer verilebileceği de yapılan tahminler arasında.

İlk film hakkında Kayıp Rıhtım’da yayınlanan inceleme yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Cruella 2 filmi için beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mr. Bean Animasyon Dizisi Yeni Sezon

“Mr. Bean” Animasyon Dizisi Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor

Peaky Blinders Film - Steven Knight

Steven Knight Duyurdu: “Peaky Blinders” Macerası Sinema Filmiyle Devam Edecek