in ,

YouTuber MrBeast, Prime Video için TV Şovu Yapmaya Hazırlanıyor: Anlaşma 100 Milyon Dolar Değerinde

MrBeast, Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video için özel bir TV şovu yapmaya hazırlanıyor.

MrBeast Prime Video Yarisma Programi
- Reklam -
- Reklam -

MrBeast, Prime Video’da izleyicilerle buluşacak bir TV programı için çalışmalara başladı. Anlaşma tamamlanırsa ünlü YouTuber yapım için Amazon’dan 100 milyon dolar alacak.

Dijital dünyada MrBeast adıyla tanınan YouTube yayıncısı Jimmy Donaldson, yeni nesil şov dünyasının en büyük anlaşmalarından birisine imza atmak üzere.

YouTube kanalında 233 milyonu aşkın aboneye sahip olan Donaldson, toplam izlenme sayısında ise 41,7 milyarı aşmış durumda. Son dönemlerde 7 Gün Tek Kişilik Hapishanede Kaldım, 100 Terk Edilmiş Köpeği Kurtardım ve Markette Hayatta Kaldığınız Her Gün 10.000 Dolar başlıklı videolarla izleyicilerin karşısına çıkan Donaldson, YouTube’un en çok izlenen yayıncıları listesinde zirvede yer alıyor.

- Reklam -

MrBeast - Prime Video TV Şovu

MrBeast Prime Video ile 100 Milyon Dolarlık Anlaşma İmza Atmaya Hazırlanıyor

Prime Video’nun MrBeast ile yeni bir TV şovuna yeşil ışık yaktığı açıklandı. Anlaşmanın değeri için ise Jeff Bezos’un 100 milyon doları gözden çıkarttığı söyleniyor.

Puck News’in haberinde muhabir Matthew Belloni, “Amazon Studios’un MrBeast TV şovu için bir anlaşma gerçekleştirdiğini öğrendim,” ifadesine yer veriliyor. Bununla birlikte Amazon’un anlaşmaya dair herhangi bir yorum yapmadığı da aktarılıyor.

Belloni, Prime Video’ya özel olarak hazırlanacak yapımın yarışma programı formatında olacağını açıklasa da şovun detaylarına dair bir bilgi paylaşmadı. Bununla birlikte yarışmanın ilk bölümünün  Prime Video’dan önce MrBeast’in YouTube kanalında yayınlanacağı belirtiliyor.

Son olarak MGM Studios’u satın alan Amazon, James Bond temalı 007: Road to a Million yarışmasına imza atmıştı. Prime Video’da yayınlanan yapımın sunuculuğunu ise Emmy ödüllü oyuncu Brian Cox üstlenmişti.

- Reklam -

MrBeast - Prime Video Yarışma Program

Bahsi geçen anlaşma, Squid Game temalı The Challenge yarışması ile hız kazanan Netflix’e Prime Video’nun vereceği ikinci cevap olabilir. Dijital yayın platformları son dönemlerde reality show’lar ve yarışma programları ile daha fazla izleyiciyi mecralarında tutmak için ciddi yatırımlar yapıyorlar.

MrBeast’in yeni TV programı için şu anda belirlenmiş bir yayın tarihi bulunmuyor.

Siz Jimmy Donaldson’ın Prime Video’da özel bir program yapması fikrini nasıl karşılıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Dexerto


Bizleri Facebook, Twitter, Instagram ve Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Anthony Hopkins Otobiyografisini Yazıyor

Oscarlı Aktör Anthony Hopkins Hayat Hikâyesini Kaleme Alıyor

Daredevil: Born Again Dizisi Netflix'teki Hâline Benzeyecek

“Daredevil: Born Again” Dizisindeki Son Değişiklikler, Yapımı Netflix Versiyonuyla Aynı Çizgide Buluşturuyor