in ,

“Suits”in Yıldızı Neal McDonough, “Tulsa King” 2. Sezonda Sylvester Stallone’un Baş Düşmanını Canlandıracak

Neal McDonough, Paramount+ dizisi “Tulsa King”in 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Neal McDonough, Tulsa King 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Neal McDonough, Tulsa King 2. sezonun baş kötü karakterini canlandıracak. Taylor Sheridan imzalı suç draması, yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Variety’nin haberine göre Neal McDonough, başrolünde Sylvester Stallone’un yer aldığı suç dizisinin yeni kötü karakteri olacak.

McDonough’nın dizide canlandıracağı karakterin ise Tulsa bölgesinde son derece güçlü ve bölgesini paylaşmaya pek de istekli olmayan Carl Thresher isimli bir iş insanı olduğu öne sürülüyor. Dizi, Sylvester Stallone’un canlandırdığı Dwight Manfredi karakterinin New York’tan ayrılışından sonra Tulsa’da bir suç imparatorluğu çabasını konu alıyor.

- Reklam -

Tulsa King ile Stallone ile defa bir TV dizisinde yer alıyor. Dizide, mafya babası Manfredi 25 sene hapis yattıktan sonra işlerini büyütebilmek üzere Oklahoma’ya gidiyor. Kendisine onca zamandan sonra tekrar bir ekip kurma çabalarının yanında hem bir yandan durmaksızın değişen dünyanın gerçeklerine alışmaya çalışmasını hem de kendi kişisel problemleri ile işini dengeleme uğraşını izleyiciye net bir şekilde anlatıyor.

Tulsa King 2. Sezon Çekimleri - Sylvester Stallone

Tulsa King bu yönleri ile kendi kategorisindeki gangster hikâyelerine yeni bir bakış açısı getiriyor. Yapımın bu yeni yaklaşımı ise birçok izleyici cezbederek beraberinde rekor düzeyde izleyici de kazandırıyor. Şu anda prodüksiyon aşamasında olan 2. sezonun ise sonbaharda yayınlanması planlanıyor. Dizide Stallone’un yanında Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella Domenick Lombardozzi ve Vincent Piazza gibi oyuncular da yer alıyor.

Neal McDonough, Suç Dizisi “Tulsa King”in 2. Sezon Kadrosuna Dahil Oldu

Çok geniş bir filmografiye sahip olan Neal McDonough, genellikle canlandırdığı kötü karakterlerle tanınıyor.

- Reklam -

McDonough’nın daha önce yer aldığı yapımlar arasında Suits, Band of Brothers, Minority Report, aptain America: The First Avenger ve Boomtown yer alıyor.

Neal McDonough, Tulsa King 2. Sezon - Azınlık Raporu

Öte yandan Tulsa King, Terence Winter’ın 2. sezon öncesinde görevinden alınması ancak sonrası işe geri alınıp baş yapımcı olarak atanması üzerine bazı perde arkası gelişmelere de sahne oldu. Stallone’un arka plandaki oyunculara zorbalık yaptığından dolayı ‘toksik’ bir çalışma ortamı yarattığının bildirilmesinin ardından yapımın Oklahoma’dan Atlanta’ya taşındığı ve kamera arkasından bazı isimlerin istifa ettiği gibi haberler manşetlerde yerini aldı.

Tulsa King 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Tülin Ecem Turhan

22 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim görmekteyim. Kendimi bildim bileli okumayı, yazmayı ve araştırmayı severim. Bu tutkuma da en iyi şekilde devam etmeyi amaçlıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taş, Kâğıt, Makas - Erdem Erinç | Çevirmenin Çemberi

Taş, Kâğıt, Makas – Erdem Erinç | Çevirmenin Çemberi: “Doktor, Yazar, Göçmen”

Sacrifice Film Kadrosu

Chris Evans, Anya Taylor-Joy ve Brendan Fraser Yeni Aksiyon Filmi “Sacrifice” için Bir Araya Geliyor