in , ,

“Ragnarok” 3. Sezondan “Kötü Adamın 10 Günü”ne… Netflix’in Ağustos Ayı Yayın Takvimi Belli Oldu

Netflix Ağustos 2023 yayın takvimi paylaşıldı. Dijital yayın devi önümüzdeki ay da yeni orijinal içerikleriyle abonelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix Ağustos 2023 Yayın Takvimi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Ağustos 2023 yayın takvimi duyuruldu. Dijital yayın platformu her ay olduğu gibi bir sonraki ay kütüphanesine eklenecek dizi, film ve belgesel yapımlarını paylaşmaya devam ediyor.

Ağustos ayında izleyicileri yine birçok yapım bekliyor. Yerli ve yabancı içerikler arasında Ragnarok’un uzun süredir beklenen 3. sezonu, Nejat İşler’li Kötü Adamın 10 Günü, Johhny Depp ve Amber Heard’ün gündem olan davasının perde arkasının anlatıldığı belgesel ve çok daha fazlası Netflix’e geliyor.

İşte Netflix 2023 Yayın Takvimi

Dizilerde Beklenen Sezonlar Yolda

1. Ragnarok 3. Sezon – 24 Ağustos 2023

- Reklam -

Ragnarok 3. Sezon

Magne’nin cesareti, tanrılarla devler arasındaki son efsanevi savaşta büyük bir sınavdan geçiyor. İyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşıyor, fantastik dünyanın sınırları zorlanıyor. Netflix Norveç’in fantastik dizisi yolculuğuna yeni bir sezonla daha devam etmeye hazırlanıyor.

2. Güneşin Karanlığında 2. Sezon 2. Kısım – 03 Ağustos 2023

Güneşin Karanlığında 2. Sezon 2. Kısım

Lisa’nın duruşması yaklaşırken Mickey, şüpheleriyle, zorluklarla ve beklenmedik gelişmelerle boğuşuyor. Dizi sürprizlerle dolu devam bölümleri ile sizi bekliyor.

3. The Upshaws 4. Sezon – 17 Ağustos 2023

Indiana’da yaşayan işçi sınıfından siyahi bir aile, gündelik dertlerle uğraşırken daha iyi bir hayat ve mutlu bir yuva için çabalıyor.

4. Painkiller – 10 Ağustos 2023

Amerika’daki opioid salgınının nedenlerini ve sonuçlarını irdeleyen bu drama, sorumluları, kurbanları ve gerçeği arayan bir soruşturmacının hikayesini anlatıyor.

5. Zombi Evreni – 08 Ağustos 2023

Zombi Evreni

Bir zombi virüsü salgınının patlak verdiği Seul’de, zorlu görevler karşısında yaşayanların ölüleri alt ederek sağ kalmayı başaracak mı? Korku dolu bir gerilim sizleri bekliyor.

Filmlerde Aksiyon ve Romantizm Var

1. Kötü Adamın 10 Günü – 18 Ağustos 2023

Kötü Adamın 10 Günü

Sadık, kaybettiği her şeyden sonra kötü bir adam olmaya karar veriyor ve üçlemenin aksiyon dolu üçüncü filmi, tuhaf bir cinayeti çözmeye çalışırken sizi ekran başına kilitleyecek.

2. Heart of Stone – 11 Ağustos 2023

Heart of Stone Fragmanı: Gal Gadot Başrolde

Bir istihbarat ajanı, adına çalıştığı küresel ve gizemli barışı koruma örgütünün en değerli ve en tehlikeli silahının çalınmasını önlemeye çalışıyor. Başrolünde Gal Gadot’un yer aldığı filmin fragmanı ve detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Aşkı Seç – 31 Ağustos 2023

- Reklam -

İstikrarlı bir ilişkisi olan Cami, yıllar önce uzaklara çekip giden eski aşkı ve ünlü bir rock yıldızı arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Romantik ve duygusal anlar sizi bekliyor.

4. Ruh Kapanı – 02 Ağustos 2023

İnsanları vahşi katillere dönüştüren bir silahı ele geçirmek için tutulan paralı asker, kendi kardeşi silahın kurbanı olunca intikam peşine düşüyor.

Belgesellerde İlgi Çekici Hikâyeler

1. Johnny Depp – Amber Heard Davası – 16 Ağustos 2023

Johnny Depp ve Amber Heard Davaları Kitap Oluyor

Hollywood’u sarsan ünlü davayı ve internetteki yansımalarını ilk kez yan yana gösteren bu belgesel, izleyicilere dava arkasındaki gerçekleri sunacak. Belgeselle ilgili kısa süre önce yayınladığımız detaylı habere şuradan ulaşabilirsiniz.

2. Perde Arkası 3. Cilt – 01 Ağustos 2023

Sporun uçsuz bucaksız ve çılgın dünyasından destansı öyküleri açığa çıkaran belgesel dizisi Perde Arkası, 3. cildiyle geri dönüyor. Haftalık olarak yayınlanacak bölümler, olayları bizzat yaşayan kişilerin anlatımlarını temel alıyor.

3. Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop – 09 Ağustos 2023

Rap sanatçıları, söz yazarları ve uzmanlar, kadınların hip-hop üzerindeki etkisini anlatan bu belgesel, ezber bozan öncü kadınlarla dolu bir hikayeyi gözler önüne seriyor.

Çocuk ve Aile İçin Yeni Seçenekler

1. Maymun Kral – 18 Ağustos 2023

The Monkey King Fragmanı: Yeni Netflix Animasyon Filmi

Bir maymun, büyülü dövüş değneği ile birlikte destansı bir serüvene atılarak iblisler, ejderhalar ve tanrılarla mücadele ediyor. En büyük düşmanı ise kendi egosu. Netflix’in ünlü Çin Mitolojisini yorumladığı yapımla ilgili fragman ve detaylar burada.

2. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı – 16 Ağustos 2023

Manhattan’da bir apartman dairesinde yaşayan köpek Max, yeni eve gelen Luke ile başlayan rekabetten sonra eğlenceli bir iş birliği içine giriyor.

3. The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Kısım 2 – 08 Ağustos 2023

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Kısım 2

Tristan, annesinin hayatını kurtarmak için içindeki iblisleri yenmeyi öğrenmeli. Bu anime, bir trajedinin ardından yaşanan olaylarla dolu bir hikâye sunuyor. Yedi Ölümcül Günah’ın önceki bölümlerine de platformdan ulaşmak mümkün.

Sizler Ağustos 2023’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacak bu yapımlardan en çok hangilerini merak ediyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dijital yayın dünyasından yeni haberler bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

75. Emmy Ödülleri Ertelendi: Sebep Grevler

75. Emmy Ödülleri Hollywood’da Devam Eden Grevler Nedeniyle Ertelendi

Kudüs Yeraltı Dünyası - Ölüler Diyarı - Te’omim Mağarası

Kudüs’te ‘Yeraltı Dünyasına Açılan Kapı’ Olarak Kullanılmış Bir Mağara Bulundu