in ,

“Night of the Living Cat” Mangası Animeye Uyarlanıyor: Yayın Tarihi Açıklandı

Night of the Living Cat anime uyarlaması geliyor. İnsanları kediye dönüştüren bir virüsten yola çıkan manganın uyarlamasından ilk tanıtım paylaşıldı.

Night of the Living Animesi Geliyor: İşte İlk Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Night of the Living Cat animesi için hazırlıklar başladı ve ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Kıyamet sonrası anlatıların geleneksel sınırlarını aşan Night of the Living Cat mangası, 2025 için planlanan bir anime uyarlamasıyla animasyon dünyasına geçiş yapmaya hazırlanıyor. Hawkman tarafından yazılan ve Mecha-Roots tarafından çizilen hikâye, insanları kediye dönüştüren bir virüsün salgın hastalık olarak ortaya çıktığı bir dünyayı konu alıyor.

İnsanları kediye dönüştüren virüs fikri, Mag Garden’ın Comic Garden sayfalarında Ekim 2020’de başlangıcından bu yana okuyucuları büyülemeyi başardı. Manganın kahramanı Kunagi, insan ve hayvan arasındaki çizginin bulanıklaştığı bu dünyada, kediler hakkında kapsamlı bir bilgi edinme arayışına giriyor. Bu arayış Kunagi’yi geçmişini çözmeye yönelik zorlayıcı bir yolculuğa sürüklüyor.

- Reklam -

Manganın ilerleyişi sadece geleneksel hikâye anlatımının kalıplarını kırmakla kalmadı, aynı zamanda Japonya’daki Ulusal Kedi Günü ’nde Mag Garden tarafından duyurulduğu gibi merakla beklenen bir anime uyarlaması için de zemin hazırladı. Mangadan animeye geçiş, izleyicilere gerilim, mizah ve insan-hayvan dinamiğinin dokunaklı bir keşfinin bir karışımını sunan anlatının artan popülaritesi ve yaratıcı derinliğinin bir kanıtı olarak öne çıkıyor.

Night of the Living Anime Poster

Japonya’da popüler hâle gelen manga bir süre sonra Seven Seas Entertainment tarafından İngilizce olarak yayınlanmaya başladı. Böylece daha fazla kişiye ulaşma şansı doğdu. Seri, hayatta kalma anlatılarının sınırlarını zorlayarak kendini bir keşif, bağlantı ve tersine dönmüş bir dünyanın tuhaflıklarına dair bir yolculuğa dönüştürüyor.

2025’teki anime uyarlaması için geri sayım başlarken ilk tanıtım videosu da ortaya çıktı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Night of the Living Cat Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Animenin tanıtım sinposisi şu şekilde:

Night of the Living Cat Ne Anlatıyor?

Kaçın! Bakın işte, güzel bir kedi geliyor.

20XX yılında dünya kediler tarafından yönetilmektedir.
Kedilerle temas eden insanları kediye dönüştüren bir virüs, tüm dünyada bir “nyandemiye” neden oluyor.
İnsanlar kediler tarafından boğulmakta ve birbiri ardına kediye dönüşmektedir.
İnsan ırkı kedilere dokunmanın cazibesine karşı koyabilecek ve kedilerle dolu bir dünyada hayatta kalabilecek mi?

Kadro ve oyuncularla ilgili ayrıntılar açıklanmamış olsa da, ilk poster ve tanıtım videosu şimdiden heyecanı körüklemişe benziyor.

Night of the Living Cat animesinden beklentileriniz neler? Mangayı okumuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: AnimeCorner

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amerikan Psycho Filmi Yeniden Çekilebilir

“Amerikan Sapığı” Modern Bir Yeniden Yapımla Geri Dönebilir

Harry Potter Dizisi Çıkış Tarihi Açıklandı

“Harry Potter” Dizisinin Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı