in ,

“Harry Potter” Dizisinin Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı

Harry Potter dizisi çıkış tarihi belli oldu. Warner Bros. Discovery CEO’su yeni uyarlamanın hangi yayın döneminde ekranlara geleceğini açıkladı.

Harry Potter Dizisi Çıkış Tarihi Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Harry Potter dizisi çıkış tarihi hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Warner Bros. Discovery’nin CEO’su David Zaslav, dizi uyarlamasının yayın dönemi hakkında heyecan verici bir güncelleme paylaştı.

Max platformunda yer alacak olan dizi projesi ilk olarak Nisan 2023’te duyurulmuş ve J.K. Rowling’in roman serisinin yedi kitabını da kapsayan kapsamlı bir uyarlama olacağı belirtilmişti. Hayranlar o günden bu yana yapımda hangi oyuncuların yer alacağını ve çekimlerin ne zaman başlayacağını, ancak asıl olarak ne zaman yayınlanacağını merak ediyordu. Şimdi bu konudaki ilk bilgi bizzat şirketin en üst kademesinde bulunan isimden geldi.

Şirketin 23 Şubat’taki dördüncü çeyrek kazanç çağrısı sırasında konuşan David Zaslav, Harry Potter dizisi için planlanan yayın penceresini açıkladı. Popüler seriyi yeniden canlandırmaktan duyduğu heyecanı dile getiren Zaslav, “2026’da bir çıkış hedefliyoruz” diyerek Warner Bros. Discovery ve J.K. Rowling’in ekibi arasındaki işbirliği heyecanını vurguladı.

- Reklam -

Büyüyü Yaratmak: Harry Potter Dizisinin Perde Arkası Bilgileri

Harry Potter Dizisi Çıkış Tarihi Açıklandı

Oyuncu kadrosu ve olay örgüsüne ilişkin ayrıntıların henüz gizli tutulduğu erken aşamalarda olunmasına rağmen bu güncellemeyle birlikte çekimlerin gelecek yıl içerisinde gerçekleştirileceği kesinleşmiş oluyor. Bu da oyuncu ve geri kalan kadrounun 2024 bitmeden ortaya çıkacağı anlamına geliyor.

Warner Bros. merakla beklenen dizi uyarlamasının vizyonunu şekillendirmek için perde arkasında yetenekli yazar ve yönetmenlerden oluşan bir kadroyla aktif olarak çalışıyor. Şu anda Martha Hillier, Kathleen Jordan, Tom Moran ve Michael Lesslie projeye yaratıcı güçleriyle katkıda bulunan yazarlar arasında yer alıyor. Bu isimlerle birlikte şirketin asıl dizi dışında Büyücülük Dünyası’nda geçen farklı projelerle de ilgilendiği iddia ediliyor. Ancak bu konu hakkında henüz resmi bir paylaşım bulunmuyor.

Harry Potter Dizisi 2026’da Çıkacak

"Harry Potter" Dizisinin Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı

- Reklam -

Serinin ilk olarak 2002 yılında Chris Columbus yönetmenliğiyle başlayan film uyarlaması, son olarak David Yates’in yönettiği ve 2011’de vizyona giren Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 adlı sekizinci filmiyle sonlanmıştı. Ancak filmler Peeves gibi önemli karakterleri içermemesi, Dursley’lere yeterince yer verilmemesi ve çoğu olayı hızlı şekilde atlaması gibi nedenlerle eleştirilmişti. Şimdi her sezonu bir kitabı kapsayacak şekilde hazırlanan dizi projesiyle tüm bu sorunların çözülmesi bekleniyor. Ancak hayranlar özellikle son dönemlerde yapılan çeşitlilik esaslı düzenlemeler nedeniyle daha sorunlu bir işin ortaya çıkacağı konusunda da endişeleniyor.

Ortaya nasıl bir şey çıkacağını zaman gösterecek. Harry Potter dizisi, 2026 yılı içerisinde Max platformunda yayınlanmaya başlayacak.

Harry Potter dizisinden beklentileriniz neler? Film serisinden daha iyi bir iş olacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, Büyücülük Dünyası’yla ilgili daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    Net sarkar. Çok erken ve umutlandırıcı bir tarih vermişler. Fazla yanıltıcı 2027’den erken çıkması çok şüpheli geliyor. 2030 da çıksın ama düzgün olsun bekleriz. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Night of the Living Animesi Geliyor: İşte İlk Tanıtım

“Night of the Living Cat” Mangası Animeye Uyarlanıyor: Yayın Tarihi Açıklandı

Cola Wars Filmi Geliyor

Pepsi’nin Coca-Cola’nın 100 Yıllık Sektör Hakimiyetine Meydan Okuma Girişimini Konu Alan “Cola Wars” Filmi Geliyor