in ,

“Harry Potter” Dizisi Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Birden Fazla Yapım Yolda Olabilir

Harry Potter serisi 7 sezondan oluşan dizi uyarlamasına kavuşuyor. Ancak ortaya çıkan son bilgiler, daha fazla dizi projesinin gündemde olabileceğini gösterdi.

Harry Potter Evreni Yeni Diziler
- Reklam -
- Reklam -

Harry Potter evreni için bir değil birden fazla dizi senaryosu aynı anda geliştiriliyor olabilir. Max platformunda yayınlanacak Büyücülük Dünyası yapımı hakkında yeni detaylar paylaşılmaya devam ediyor.

Britanyalı yazar J.K. Rowling’in kaleme aldığı Harry Potter serisi, 2001–2011 yılları arasında 8 film uyarlaması ile izleyicilerin karşısına çıktı. Toplamda 7,7 milyar dolar hasılat elde eden seri, sonrasında rotayı Fantastik Canavarlar filmlerine kırsa da o cephede beklenen karşılık bulunamadı.

Fantastik Canavarlar’da aradığını yakalayamayan Warner Bros. ise ana seriyi yenileme kararı aldı ve dizi çalışmalarına başladı.

- Reklam -

Harry Potter Evreni Yeni Diziler Max

7 kitap için toplam 7 sezon düşünülen yapıma J.K. Rowling’in de direkt olarak dahil olacağı öngörülürken serinin sıkı hayranları da endişeli bir bekleyişin içinde. Öte yandan yapımcılar, aslında sadık ve kitapları derinlemesine ele alan bir uyarlamanın sözünü vermekten geri durmuyor.

Yeni Harry Potter dizisi için bekleyiş devam ederken Warner Bros. Discovery’nin birden fazla dizi çalışması ile izleyicilerin karşısına çıkabileceğine dair bir iddia ortaya atıldı.

Harry Potter Evreni Birden Fazla Dizi ile İzleyicilerle Buluşabilir

Henüz başlangıç aşamasında olan Harry Potter dizisi için herhangi bir oyuncu tercihi ya da senaryoya dair detaylar bilinmiyor.

Deadline’ın paylaştığı yeni bir habere göre ise WBD’nin dijital yayın platformu Max, “Harry Potter’a dayanan birden fazla fikir geliştirme olasılığına” sıcak bakıyor.

Harry Potter dizisi için fikir geliştiren yazarlar arasında Martha Hillier, Kathleen Jordan, Tom Moran ve Michael Lesslie yer alıyor. Bununla birlikte sürecin henüz erken aşamada olduğu ve daha fazla yazarın Max dizisine katılabileceği de vurgulanıyor.

- Reklam -

Mevcut proje üzerinde çalışan ve Max’e sunum yapan yazarlardan Martha Hillier, EastEnders ve Holby City gibi İngiliz dizilerinin yanı sıra BBC için fantastik türdeki The Last Kingdom dizisini kaleme almıştı.

Harry Potter Yeni Diziler

Kathleen Jordan, Netflix için genç yetişkin draması Teenage Bounty Hunters’ı yazdı. Michael Lesslie ise son Açlık Oyunları filmi The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’in senaryo ekibinde yer aldı.

Yapımı geliştiren bir diğer yazar Tom Moran ise 2022 tarihli doğaüstü gerilim dizisi The Devil’s Hour’ın yaratıcı koltuğunda yer aldı. Prime Video’da yayınlanan yapımın başrolünde Peter Capaldi oynamıştı.

?Neticede farklı diziler ya da ana seriye odaklanan tek bir dizi olsun, tüm projeler şu anda hâlâ ön geliştirme aşamasında. Dolayısıyla Harry Potter hayranlarının yeni Büyücülük Dünyası projesine kavuşması için uzun süre daha beklemeleri gerekecek.

Siz Büyücülük Dünyası’nı konu alan başka hangi dizileri görmek isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ripley Dizisi Fragman

“Fleabag”in Yıldızı Andrew Scott’ın Başrolünde Yer Aldığı “Ripley” Dizisinden İlk Fragman

Sharon Stone Barbie Filmi

Sharon Stone, 90’larda Bir “Barbie” Filmi Çekmek İstediğini Ancak Stüdyonun Kendisine ‘Güldüğünü’ Açıkladı