in ,

Sharon Stone, 90’larda Bir “Barbie” Filmi Çekmek İstediğini Ancak Stüdyonun Kendisine ‘Güldüğünü’ Açıkladı

Sharon Stone, 90’lı yıllarda bir “Barbie” filmi çekme fikriyle stüdyoyu ziyaret ettiğini ancak kabul görmediğini anlattı.

Sharon Stone Barbie Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Sharon Stone, 1990’lı yıllarda bir Hollywood stüdyosunda Barbie filmi için bir sunum yaptığını ancak reddedildiğini paylaştı.

Martin Scorsese’nin 1996 tarihli Casino filmiyle Oscar adaylığı alan, Basic Instinct ve The Quick and the Dead yapımlarıyla adından söz ettiren Sharon Stone; 90’larda bir Barbie yapımı için stüdyonun kapısını çaldığı anısını anlattı.

Yönetmenliğini The Little Woman ile tanınan Greta Gerwig’in üstlendiği Barbie filmi geçen yıl vizyona girmiş ve dünya çapında 1,4 milyar dolar hasılat elde etmişti. Başrolünde Margot Robbie’nin yer aldığı yapım, Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ıyla birlikte geçen yaza damga vurmuştu.

- Reklam -

America Ferrera Barbie

Barbie filminde Gloria karakterine hayat veren America Ferrara, geçen pazar günü 2024 Critics Choice Ödülleri’nde SeeHer Ödülü’ne layık görüldü. Ferrara’nın ödül konuşmasına yer verdiği Instagram gönderisine yanıt verenlerden birisi de Sharon Stone oldu.

Sharon Stone 1990’larda Bir “Barbie” Filmine İmza Atabilirdi

Ferrara’nın ödül gönderisine cevap yazan Sharon Stone, 90’larda Barbie fikriyle gittiği stüdyoda kendisini gülerek kovduklarını paylaşırken, “Ne kadar da ilerledik. Cesaretiniz ve dayanıklılığınız için teşekkür ederim hanımlar,” ifadesine yer verdi.

Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nden ödülle dönen Ferrera, konuşması sırasında Gerwig’e saygılarını sundu ve şu ifadeleri kullandı:

“Bir yönetmen olarak inanılmaz ustalığınız sayesinde kadın hikâyelerinin hem sinemada mükemmelliğe ulaşmasına hem de gişede tarihe geçmesine yardımcı oldunuz. Kadın hikâyelerini hiç çekinmeden anlatmanın yapımdan hiçbir şeyi azaltmadığını kanıtladığınız için teşekkür ederim.”

Sharon Stone Barbie Film

- Reklam -

Öte yandan Stone, bir Barbie filmini hayata geçirmeye çalışıp başarısız olan tek isim değil. Gerwig ve Robbie ikilisinden önce Amy Schumer ve Anne Hathaway, Sony Pictures için bir Barbie filmi çekmek isteyenler arasındaydı.

Bu proje gerçeğe dönmese de Hathaway daha sonra yaptığı bir değerlendirmede, “Margot muhteşem. Çocukluğumdan beri Hollywood’da yaşayan bir sinemasever ve kadın olarak bu gelişme beni çok heyecanlandırdı,” ifadelerini kullanmıştı.

Sharon Stone 90'lar Barbie Filmi - Margot Robbie

Gerwig’in Barbie filminin gelecek hafta en iyi film de dahil olmak üzere pek çok Oscar adaylığı alması bekleniyor.

Siz Sharon Stone’un sektör değerlendirmesine katılıyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Evreni Yeni Diziler

“Harry Potter” Dizisi Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Birden Fazla Yapım Yolda Olabilir

David Fincher 3. Sezon Açıklaması

David Fincher, “Mindhunter”ın Devam Etmesi için Ellerinden Geleni Yaptıklarını Açıkladı