in , , ,

“One Piece”in Sevilen İki Karakteri 19 Yıl Sonra Geri Döndü

One Piece’in ikonik ikilisi Oimo ve Kashii, neredeyse 20 yıllık aranın ardından seriye aksiyon dolu bir geri dönüş yaptı.

One Piece Karakterleri 19 Yıl Sonra Geri Döndü
- Reklam -
- Reklam -

One Piece’in son bölümü 19 yılın ardından iki karakterin geri dönüşüne sahne oldu. Oimo ve Kashii ikilisinin uzun zamandır beklenen geri dönüşü gerçekleşti.

En son neredeyse yirmi yıl önce görülen bu dev karakterler, dramatik bir geri dönüş yaparak Denizci savaş gemilerine zarar veriyor ve hikâyeye heyecan verici bir aksiyon dalgası katıyor.

Manganın yeni bölümü, Oimo ve Kashii’nin görkemli bir çift sayfa yayını ile başlıyor. Dev boyutlarıyla ve muazzam güçleriyle Denizci gemilerini alt eden ikili, savaşın gidişatını değiştiriyor.

- Reklam -

Aynı zamanda Jinbe, Rob Lucci’ye karşı zorlu bir savaşta Zoro’ya yardım etmek için acele ediyor. Lucci, Zoro’ya ve mürettebata karşı tehditkar sözler sarf ederek gerilimi tırmandırıyor.

Beklenmedik bir şekilde Usopp, dürbünle Küçük Bahçe’den tanıdığı devler Dorry ve Brogy’yi görünce duygusal bir an yaşıyor. Bölüm, Usopp’un bu karşılaşmaya verdiği tepkiye odaklanarak nostaljik bir atmosfer yaratıyor.

One Piece Karakterleri Oimo ve Kashii 19 Yıl Sonra Geri Döndü

One Piece’in 19 Yıl Sonra Geri Dönen Karakterleri Dev Savaşçı Korsanları Olarak Öne Çıkıyor

Oimo ve Kashii’nin Elbaf’tan gelen devler ve Dev Savaşçı Korsanlar geçmişi, kökenlerine dair merak uyandırıyor. Denizciler tarafından Enies Lobby’yi korumak için kandırılan Oimo ve Kashii, Usopp’un gerçekleri ortaya çıkarmasıyla özgürlüklerine kavuşmuş ve Hasır Şapka Korsanları’na yardım etmişti. Rıhtımın onarımına katkıda bulunduktan sonra Elbaf’a dönen ikili, 1107. bölümde Dev Savaşçı Korsanlar olarak Egghead’de tekrar karşımıza çıkıyor ve hikâyelerine heyecan verici bir yeni sayfa açıyor.

Son bölümde ayrıca Ultraman’deki kaiju’lardan esinlenen ve yeni bir karakter olan Koramiral Red King de tanıtılıyor. Bölümde ayrıca Luffy ve Jewelry Bonney arasındaki duygusal bir sahneye de yer veriliyor. Bonney’nin gözyaşları ve Luffy’ye “Nika” hakkında söyledikleri, One Piece’in gizemli dünyasına dair yeni sorulara kapı açıyor.

- Reklam -

One Piece Luffy Gear 5

Eiichiro Oda imzalı One Piece 1107. bölümü, Oimo ve Kashii’nin dönüşü, yeni karakterler ve sürükleyici gelişmelerle dolu, hayranları oldukça tatmin edecek gelişmeler içeriyor. Bir sonraki bölümde ne olacağı ise gizemini korumaya devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: “One Piece” Evreninde Tanrısal Güçlere Sahip 4 Karakter


Manganın 1.107. bölümünü sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Otaku Art

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Babaları özlemiştik vallahi iyi oldu.

  2. Avatar for RolandDeschain RolandDeschain dedi ki:

    Animelerle pek arası olmayan biriyim. Sadece Ghibli nin bazı filmlerini ve Vinland Saga yı izledim. One Piece çok ilgimi çekiyor ama çok fazla bölümü olması gözümü korkutuyor doğrusu. Bir ara bu konuda bir araştırma yapıp ( hangi bölümler şart hangi bölümler filler ya da mangasını okumak daha mı mantıklı diye ) ben de girişmek istiyorum One Piece evrenine.

  3. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Remake’i hazirlaniyor, onu bekleyin. Bekleyemezseniz live action dizi de fikir verir ve hic fena degil.

  4. Avatar for Tilqi_Gin Tilqi_Gin dedi ki:

    Seri uzun bir seri ve halen daha devam ediyor. Ä°stersen bitmiş uzun serilerden de izleyebilirsin. Ä°zlediğiniz türler ile Shounen dövüş animeleri biraz farklılar o yönden beklentileriniz biraz farklı olsun bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Boruto Animesi 2027'ye Ertelendi

“Naruto”nun Devam Animesi “Boruto” 5 Yıl Ertelendi

I. Konstantin'in 13 Metrelik Heykeli Yeniden İnşa Edildi

Roma İmparatoru Konstantin’in 13 Metrelik Dev Heykeli 3D Teknolojisiyle Yeniden İnşa Edildi