in ,

A24, Paris Hilton’ın Hayatını Dizi Yapıyor

Paris Hilton’ın hayatı dizi oluyor. A24 imzalı projenin baş yapımcılığını Dakota Fanning ve Elle Fanning üstleniyor.

Paris Hilton Hayatı Dizi A24
- Reklam -
- Reklam -

Paris Hilton’ın anılarını konu alan biyografi dizisi geliyor. Bağımsız film stüdyosu A24, dikkat çekici bir projeyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Under The Skin, The Witch ve Midsommar gibi yapımlarla tanınan A24, Paris Hilton’ın hayatını ekrana taşımaya hazırlanıyor. Stüdyo çoğunlukla bağımsız filmlerle tanınıyor olsa da TV dizilerinde de ortak yapımcı deneyimiyle son dönemlerde öne çıkmayı başarmıştı.

Modern Hollywood’un belki de en önde gelen bağımsız stüdyosu olarak kendini kanıtlayan A24’un yeni projesi belli oldu. Paris Hilton’ın hayatını konu alan biyografi dizisi için çalışmalar başlarken yapım hakkında bilinenlerin sınırlı olduğu aktarılıyor.

- Reklam -

Paris Hilton Hayatı Dizi

Mart 2023’te yayımlanan Paris: The Memoir’dan uyarlanacak dizinin telif hakları için A24’un altı rakamlı bir anlaşmaya imza attığı belirtiliyor.

Paris Hilton Anı Kitabı TV Dizisi Formatına Uyarlanıyor

Deadline’ın haberine göre Paris Hilton’ın anı kitabından uyarlanacak dizi için henüz bir senarist belirlenmedi. Ancak TV adaptasyonunun kaynak materyali yakından takip edeceği ifade ediliyor. Kitapta, Hilton Otelleri imparatorluğunun varisi Paris Hilton’ın uyuşturucu bağımlılığıyla geçen yılları, yaşadığı akıl hastalığı dönemi ve genç bir yıldız adayı olarak spot ışıkları altında büyürken deneyimlediği iniş çıkışlarla ilgili anılar yer alıyor.

“Bu kitabı aynı zamanda dünyanın bugün kim olduğumu öğrenebilmesi için yazdım,” diyen Hilton eserin tanıtımında, “Hayatımın en çok gurur duyduğum yönlerine odaklandım: Gücümün elimden nasıl alındığını ve onu geri nasıl aldığımı; nasıl başarılı bir iş, bir evlilik ve bir aile kurduğumu anlattım,” ifadelerine yer veriyor.

- Reklam -

Paris Hilton Hayatı TV Dizisi A24

Bununla birlikte projede Hilton’ı kimin canlandıracağı da dahil olmak üzere herhangi bir oyuncu seçimi yapılmamış durumda. Yapımda Hilton markasını temsilen 11:11 Media yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Dizinin yapımcıları arasında Dakota Fanning ve Elle Fanning gibi yıldız isimler de yer alacak.

Dizinin ekrana ne zaman ve hangi yönetmen ekibi ile taşınacağı ise şu an için bilinmiyor.

Paris Hilton’ın hayatını dizi formatında izleme fikrini siz nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Martin Luther King Jr. Filmi - Chris Rock

Chris Rock’tan Martin Luther King Jr. Filmi Geliyor

Vince Gilligan Yeni Bilimkurgu Dizisi - Rhea Seehorn

“Breaking Bad”in Yapımcısından Bilimkurgu Dizisi Geliyor