in ,

“Assassin’s Creed Mirage”a Özel ‘Dokunsal’ Kıyafet Geliştirildi: Fiziksel Etkileşimler Hissedilebilecek

Assassin’s Creed Mirage oyunu için özel bir kıyafet tasarlandı. Ubisoft ve OWO işbirliğiyle geliştirilen ürün sayesinde ‘darbe’ ve ‘yaralanmalar’ hissedilebilecek.

Assassin's Creed Mirage Özel Dokunsal Kıyafet
- Reklam -
- Reklam -

Assassin’s Creed Mirage için geliştirilen özel kıyafet ses getirdi. Ubisoft, serinin yeni oyununda deneysel bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

Ubisoft’un OWO ile birlikte tasarladığı kıyafet sayesinde oyuncular parkurlarda karakterin fiziksel olarak hissettiklerini ve çarpışmalarda aldığı darbeleri hissedebilecek.

Serinin yeni oyunu, oyuncuları bir önceki yapımlara göre biraz daha geçmişe götürecek. 9. yüzyıl Bağdat’ında geçecek yapım 13 Ekim’de oyunseverlerle buluşacak.

- Reklam -

Ubisoft, oyuncuların Basim Ibn Ishaq’ın hikâyesini daha derinden hissedebilmesi ve oyun deneyiminin eşsiz hâle gelebilmesi için OWO ile bir işbirliği yaptı. Giyilebilir oyun teknolojileri markası olan OWO, oyunlarda karakterin deneyimlediği şeyler üzerinden dokunsal geri dönüt veren ceketler üretiyor. Assassin’s Creed Mirage için de özel bir ceket tasarladılar.

Assassin’s Creed Mirage Özel Dokunsal Ceket

Assassin’s Creed Mirage Ceketi Basına Tanıtıldı

Ceketi giyen oyuncular yumrukları, bıçaklanmaları, rüzgârı, düşüşleri ve hatta böcekleri bile hissedecekler. Bunlar gibi 30’un üstünde fiziksel duyum hissedilebilmesi cekette mevcut olacak. Bu ürünü giyilebilen bir PS5 Dual Sense Oyun Kolu olarak adlandırmak mümkün.

Cekette bu geri dönütleri sağlayabilmek için patentli OWO dokusu, 20 adet jel ped, bir “OWO cihazı” bulunuyor. Ayrıca paketten oyun kodu, bir şarj cihazı ve saklama çantası da çıkıyor. Ürün oyunun PC, PS5 ve Xbox Series X|S versiyonları ile uyumlu olacak.

Bununla birlikte ceket tamamen kablosuz. OWO’nun şu an için Assassin’s Creed Mirage ceketi hariç ürettiği tek ceket olan Founder’s Edition ile oldukça benzer özelliklere sahip olduğu için de onun gibi 8 saatlik pil ömrüne sahip olması bekleniyor.

- Reklam -

Assassin’s Creed Mirage Özel Dokunsal Kıyafet Ceket

Founder’s Edition, Fortnite, PUBG, Valorant gibi bir dizi oyun ile uyumlu bir ürün olarak satışa sunuldu. Henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, Assassin’s Creed Mirage Edition’ın da bu oyunlara uyumlu olması bekleniyor.

Ceketin satış fiyatı hakkında ise şimdilik açıklanmış bir bilgi yok. Fakat Founder’s Edition şu an 499 Euro’ya satışta. Assassin’s Creed Mirage ceketi ayrıca oyun kodu da içereceğinden, bu fiyatın üstünde olması bekleniyor.

Sizin Assassin’s Creed Mirage için tasarlanan bu ceket hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant, IGN

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mantarların Ölümü Kandırdığı Keşfedildi

Yüzyıllardır Ölümü Kandırıyorlardı: Uzun Ömürlü Mantarların Sırrı Çözüldü

Avustralya Sahil Gizemli Metal Nesne

Avustralya’da Sahile Gizemli Bir Metal Nesne Vurdu