in , ,

Elvis ve Priscilla Presley Arasındaki İlişkiyi Konu Alan Sofia Coppola Filmi “Priscilla”dan Yeni Fragman

Priscilla filminden yeni bir fragman yayınlandı. Sofia Coppola imzalı yapım, Genç Priscilla Beaulieu ile Elvis Presley’nin çalkantılı ilişkisini takip ediyor.

Priscilla Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Priscilla filmi için yeni bir fragman görücüye çıktı. Sofia Coppola’nın yönetmenliğini üstlendiği biyografi filmi, Priscilla’nın Elvis’in hayatındaki karmaşık ve çoğunlukla göz ardı edilen rolünü ön plana çıkartıyor.

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, Priscilla’nın kendi hayatı üzerindeki kontrol eksikliğini ve ikonik rock yıldızı ile evli genç bir kadın olarak karşılaştığı zorlukları ekrana taşıyor.

Elvis Presley’nin daha önceki tasvirlerine kıyasla bu yeni yapım daha eleştirel bir bakış açısı taşıyor ve çiftin evliliklerinin çalkantılı doğasını ve uzun süren flört dönemlerine ışık tutuyor.

- Reklam -

Priscilla Fragman - Elvis Presley

Bu yılki Venedik Film Festivali’nde büyük ses getiren ve yaklaşık 7 dakika boyunca ayakta alkışlanan A24 imzalı yapımdan yeni bir fragman yayınlandı.

Filmde Elvis Presley rolünü Jacob Elordi (Euphoria, Deep Water) ve Priscilla Presley (Devs, Pacific Rim Uprising) karakterini Cailee Spaeny canlandırıyor.

Priscilla Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan yeni fragmanı, kadının sözünün neredeyse hiç dikkate alınmadığı bir dönemi gözler önüne seriyor. Tanıtım bununla birlikte karakterin eşinin hayatı bir yana, kendi hayatı üzerinde bile çok az kontrolü olduğunu gösteriyor. Fragmanda Priscilla’nın Elvis ile tanıştığında ne kadar genç olduğunun altı çiziliyor ve yapım, bu noktayı ayrıca vurgulamak için bazı adımlar atmaktan çekinmiyor.

- Reklam -

Coppola, filmin senaryosunu Priscilla Presley’nin çok satan anı kitabı Elvis and Me’den (Elvis ve Ben) uyarlayarak kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Alan “Hog Ears” Fortas rolünde Rodrigo Fernandez-Stoll (Ghosts), Lisa Marie Presley rolünde Emily Mitchell (Women Talking), Patsy Presley rolünde Jorja Cadence (Sex/Life), Vernon Presley rolünde Tim Post (X-Men: Days of Future Past) ve Terry West rolünde Luke Humphrey (See) yer alıyor.

Priscilla Fragman 2023

Öte yandan ikilinin çalkantılı bir evlilik yaşamasının tek nedeni bu bariz yaş farkı değildi. Rock’n Roll’un kralının hayatına daha eleştirel bir gözle bakmayı hedefleyen yapım, 2022 tarihli Baz Luhrmann’ın Elvis filmiyle ciddi bir tezatlık da içeriyor.

Priscilla 3 Kasım 2023 tarihinde vizyonda girecek.

Filminden yayınlanan yeni fragmanı siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hayatı film yapılmayan ünlü kalmayınca, ünlünün yanındakilerin filmini çekmeye başladılar. İlginç.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri Kazananları

2023 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Kazananlar Açıklandı

Only Murders in the Building 4. Sezon

Hulu’nun Polisiye Dizisi “Only Murders in the Building” 4. Sezon Onayını Aldı