in ,

Yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunu ile Moria Madenlerinin Kapıları Aralanıyor: İşte “Return to Moria”dan Fragmanı

Return to Moria fragmanı yayınlandı. Yüzüklerin Efendisi dünyasında geçen hayatta kalma temalı oyundan yeni bilgiler Summer Game Fest’te paylaşıldı.

The Lord of the Rings: Return to Moria Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Return to Moria fragmanı paylaşıldı. Yüzüklerin Efendisi dünyası yeni oyunlarla genişlemeyi sürdürüyor.

Dün gece gerçekleştirilen Summer Game Fest’in konuklarından biri de The Lord of the Rings: Return to Moria oldu.

Hayatta kalma ve zanaatkârlık (crafting) oyunu olarak tanımlanan yapım, Orta Dünya’nın Dördüncü Çağı’nda geçecek.

- Reklam -

The Lord of the Rings: Return to Moria Fragman

Deep Rock Galactic’e benzetilen oyun, Galactic’in aksine uzay cüceleri yerine LotR cücelerini merkezine alıyor. Efsanevi madenlerden Mithril’e de ev sahipliği yapan Moria, Orta Dünya cücelerinin atalarının vatanına geri dönüş macerasını takip edecek.

The Lord of the Rings: Return to Moria Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Return to Moria Konusu

The Lord of the Rings: Return to Moria oyunu cüce ırkının Dumanlı Dağlar’ın altında bulunan efsanevi anayurdu Moria’yı geri almak için çıktıkları yeni bir macerayı konu alıyor. Oyuncular hayatta kalmak, üretmek, inşa etmek ve ikonik devasa madenleri keşfetmek için güçlerini birleştirecek. Gizemli tehlikelerle karşılaşacak oyuncular, Moria’nın karanlık dünyasında arkalarını sürekli kollamaları gerekecek.

Gandalf’un Balrog’u öldürmesinin ardından Durin VII adlı cücenin halkını Khazad-dûm’a geri götürmesiyle başlayan macerada Moria’nın salonları yeniden ele geçirilecek ve cüceler eski yuvaları bir kez daha inşa edecek. Bu sırada yeni zırhlar ve sihirli eşyalar için demirhaneler hazırlanacak. Yapım hem tekil şekilde hem de sekiz oyuncuya dek multiplayer oynama imkânı sunacak.

- Reklam -

Return to Moria Fragmanı

Free Range Games tarafından geliştirilen oyunun yayıncılığını North Beach Games üstlenecek. The Lord of the Rings: Return to Moria oyunu ise 2023 yılının sonbaharında yayınlanacak.

Yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunları Yolda

The Lord of the Rings evreninin adaptasyon haklarını satın alan Embracer Group, Orta Dünya’nın izini video oyun dünyasında sürmeye devam edecek.

Oyuncular geçen günlerde yayınlanan ve düşük puanlar alan Gollum oyununun ardından, yakın dönemde 4 farklı Yüzüklerin Efendisi yapımıyla karşılaşacak. Moria macerasının dışında EA Games imzalı mobil oyun Heroes of Middle-earth, GTA’nın çatı şirketi Take-Two imzalı isimsiz bir yapım ile Amazon Games tarafından geliştirilecek bir açık dünya LotR oyunu 24 ay içerisinde piyasaya sürülecek.

Sizin The Lord of the Rings: Return to Moria hakkındaki beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Legend of Zelda Filmi Geliyor

Super Mario Gişede 1 Milyar Doları Geçmişti: Yeni Nintendo Uyarlaması “The Legend of Zelda” Olacak

Final Fantasy 7 Rebirth Çıkış Tarihi ve Fragman

Final Fantasy 7 Rebirth’ün İlk Detayları Belli Oldu: İşte Çıkış Tarihi ve Fragman