in

Electronic Arts’tan “Yüzüklerin Efendisi” Mobil Oyunu Geliyor

Yüzüklerin Efendisi temalı mobil oyun duyuruldu. Electronic Arts tarafından geliştirilecek yapım “The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth” adını taşıyacak.

yüzüklerin efendisi mobil oyun
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi mobil oyunu geliyor. Electronik Arts ve Middle-earth Enterprises ortaklığında geliştirilen The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth duyuruldu. Yapım, J.R.R. Tolkien’in efsane fantazi eserini mobil cihazlara taşıyacak.

Yüzüklerin Efendisi evreni genişlemeye devam ediyor. Amazon’un büyük merak uyandıran ve iki yeni görsel daha yayınlayan dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Diğer taraftan Warner Bros. animasyon filmi The War of the Rohirrim için çıkış tarihi verdi. Oyun dünyasında ise Electronic Arts Tolkien’in Orta Dünya’sını farklı bir açıdan ele almaya hazırlanıyor.

Stratejik ve sosyal elementlerle birlikte rol-yapma oyunu ögelerini bir araya getireceği söylenen The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth oyunu aynı zamanda koleksiyon ögeleri de taşıyor. Bunun yanı sıra oldukça derinlikli bir hikâyesinin olduğu ifade edilen mobil oyun tur bazlı savaş sistemi ile oyunculara farklı stratejileri kullanmasına imkân sağlayacak. Diğer taraftan EA Games Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit serisinden tanıdık karakterlerin de oyunda yer alacağını açıkladı.

- Reklam -

Electronic Arts mobil oyun geliştiricisi Malachi Boyle verdiği röportajda yapıma dair şu ayrıntıları verdi:

“Geliştirici ekip The Lord of the Rings ve The Hobbit serisinin büyük hayranlarından oluşuyor. Dolayısıyla ekibin seriye olan inanılmaz büyük tutkusunu ve becerisini oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmak için bira araya getirdik. Oyuncular yüksek çözünürlüklü grafikleri, sinematik animasyonları ve artistik becerileri, Orta Dünya’dan tanıdıkları favori karakteri ile birlikte keşfedecekler.”

“Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya’nın Kahramanları” Oyunu EA Capital Games İmzasını Taşıyacak

Geliştirici stüdyo 2015 yılında mobile başarılı bir çıkış yapan Star Wars: Galaxy of Heroes oyununu da hazırlayan EA Capital Games olacak. Bununla birlikte stüdyonun yaptığı açıklamaya göre  “Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit evreninden, mekanlarından ve hikâyesinden esinlenen” ilk mobil oyun EA imzasını taşıyor.

yüzüklerin efendisi mobil oyun ea

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi daha öncesinde EA imzasını taşıyan ve oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılanan strateji ve FPS oyunlarına da imza atmıştı. Stüdyonun son LotR oyunu ise 2009 yılında çıkan The Lord of the Rings: Conquest olmuştu.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth mobil oyununun hangi dönemi ele alacağı ve hangi karakterleri içereceği henüz netlik kazanmadı. Buna rağmen EA Games imzası taşıyan yapımın internet bağlantısı gerekliliği ve oyun içi satın alım alternatifleri ile birlikte geleceği tahmin ediliyor.

Siz Yüzüklerin Efendisi temalı yeni bir mobil oyundan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon, CNET

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Konudan sapmamak adına habere dair görüşlerimi de belirteyim. Android oyunu olarak kart oyunu isterdim ben. Pc oyunu olarak da şöyle Knight Online ve Aion tarzı bir oyunu olsa çok iyi olurdu. Birkaç yerde o tarz videolar görsem de hiç güzel görünmüyor.

  2. Avatar for Lucifer Lucifer dedi ki:

    Androidde eskiden Lotr kart oyunu vardı aslında, Açlık Oyunları falan da vardı hatta. Heroes of Camelot tarzıydı, Kabam yapıyordu. Sonra hepsini kaldırdılar nedense. Ben bayağı seviyordum.

  3. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    EA Capital Games’in yaptığı Star Wars: Galaxy of Heroes gibi olacakmış. 4-5 senedir düzenli oynuyorum bu oyunu. Yüzüklerin Efendisi’ne de başlayabilirim ama o kadar vaktim var mı? :confused:

  4. Avatar for Tilqi_Gin Tilqi_Gin dedi ki:

    Lord of The Rings Online oyunu var, bayağı da büyük bir oyun. Grafikler biraz eskide kaldı gerçi.
    Haritalar normalde paralı ama 15. yılı olması sebebiyle hediye verilen haritalar vs var. Hatta level atlatma vs de var. Ekşide biri yazmış. Halen devam ediyor mu bilmem ama , olur da merak eden olursa.

  5. Avatar for Ronin47 Ronin47 dedi ki:

    EA yapmasaymış iyiymiş. Aragorn için 9.90 $, Gandalf için 12.90 $, Lothlorien için 29.90 $ ödemeye hazır olun. Gerçi mobil oyunlar böyle para kazanıyor zaten ama EA bu eminim bizleri tırtıklamanın daha iyi yollarını bulur :sweat_smile:

    Lotr oyunu oynamak isteyenlere için Total War Atilla modları şiddetle tavsiye edilir bu arada.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Jack Ryan 4. sezon final

John Krasinski’li “Jack Ryan” Dizisi 4. Sezon ile Final Yapıyor

Fast X Filmi Bütçesi 300 Milyon Dolar Olacak

Yeni Hızlı ve Öfkeli Filminin Bütçesi, İlk Yapımın 8 Katı Olacak: Dev Artışın Ardında Oyuncu Maaşları Var