in ,

Blade Runner: Black Lotus Animesinden İlk Görseller

Blade Runner: Black Lotus animesi için ilk görseller yayınlandı. Adult Swim, merakla beklenen yapımın gelecek yıl izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Blade Runner: Black Lotus Anime
- Reklam -
- Reklam -

Blade Runner: Black Lotus animesinden ilk görseller geldi. Adult Swim ve Cruncyroll’ın, 2018 sonlarına doğru duyurusunu yaptığı proje nihayet ilk görselleriyle karşımızda.

Adult Swim ve Crunchyroll daha önce birkaç orijinal anime projesinde işbirliği yapacaklarını açıklamıştı. Black Lotus da ikilinin en önemli yapımlarından biri olarak duyurulmuştu. Hafta sonu gerçekleştirilen Adult Swim Con etkinlikleri kapsamında nihayet beklenen animeyle ilgili iki yeni görsel paylaşıldı. Daha sonra sosyal medya hesaplarından da paylaşılan görseller oldukça ilgi çekti.

Tüm zamanların en iyi bilimkurgularından Blade Runner’ın devamı olan ve Blade Runner 2049’dan ilham alan animede, filmlerde tanıdığımız bazı karakterler de ön plana çıkacak.

- Reklam -

Blade Runner: Black Lotus Çıkış Tarihi Belli mi?

Her iki görsel de sosyal Adult Swim’in sosyal medya hesabından şu cümleyle paylaşıldı:
“Yalnızca replikant olmayan gözleriniz için: @adultswimx ile @Crunchyroll tarafından üretilen ve çalışmaları hâlâ devam eden Blade Runner: Black Lotus’tan iki görüntü. 2021’de geliyor #AdultSwimCon”
Blade Runner: Black Lotus anime

Blade Runner: Black Lotus’un yönetmen koltuğunda iki isim oturuyor. Yine bir başka bilimkurgu projesi olan Appleseed’ın başındaki isim olarak bilinen Shinji Aramaki ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society, Napping Princess gibi projelerle adından söz ettiren Kenji Kamiyama animeyi bizlerle buluşturan isimler olacaklar.

Cowboy Bebop ve Samurai Champloo ile tanınan Shinichiro Watanabe ise yaratıcı yapımcı koltuğunda oturuyor. Dizinin baş yapımcıları arasında Andrew Kosove, Laura Lancaster, Broderick Johnson, Al-Francis Cuenca, Laura Lancaster ve Joseph Chou bulunuyor. Serinin animasyonlarını da Ultraman ile tanınan Solo Digital Arts gerçekleştirecek.

- Reklam -

Her bölümü yaklaşık 30 dakika sürecek ve toplamda 13 bölümden oluşacak Blade Runner: Black Lotus’un şu an için 2021 yılı içerisinde yayınlanacağı söyleniyor. Yayınlanacağı tam tarih açıklanmayan yapımla ilgili daha fazla detay önümüzdeki aylarda duyurulacak.

Blade Runner: Black Lotus için yayınlanan ilk görselleri sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya iyi bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı ve animeyle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Avatar: Last Airbender Karakteri Toph Kendi Çizgi Romanına Kavuşuyor

Kaynak: Ign

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher: Blood Origin Dizisi

The Witcher: Blood Origin Dizisi Geliyor! Yeni Spin-off 1.200 Yıl Öncesini Anlatacak

ÇEKİLİŞ: İndie Kitap'tan 3 Kitaplık Alastair Reynolds Seti

ÇEKİLİŞ: Ödüllü Bilimkurgu Yazarı Alastair Reynolds’tan 3 Kitaplık Set