in , ,

Avatar: Last Airbender Karakteri Toph Kendi Çizgi Romanına Kavuşuyor

Avatar: Last Airbender dizisinin sevilen karakteri Toph, kendi çizgi romanına kavuşuyor. Tüm zamanların en iyi toprak bükücüsünün yeni maceralara hazırlanın!

Avatar: The Last Airbender Toph Beifong’s Metalbending Academy
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: Last Airbenderçizgi dizisinde en sevilen karakterlerden biri olan Toph Beifong, üç sezonluk ana dizi sonrasında yaşadığı maceraları anlatan çizgi roman serisiyle geliyor.

Toph Beifong’un tüm zamanların en büyük toprak bükücüsü olduğu yadsınamaz bir gerçek. Henüz on iki yaşındayken, daha önce imkansız olduğu düşünülen bir şey yaptı ve bir metali nasıl bükeceğini keşfetti. Avatar: The Last Airbender dizisinin finali sonrası çıkan çizgi romanlarda da görüldüğü üzere başkalarına metal bükme tekniğini öğretmek için kendi okulunu bile kurdu. Şimdi de Toph ve akademisi, Toph Beifong’s Metalbending Academy (Toph Beifong Metal Bükücü Akademisi) adında kendi çizgi roman maceralarıyla gelmeye hazırlanıyor.

Bilindiği gibi Avatar: The Last Airbender sonrası devamı niteliğinde The Promise adında çizgi roman üçlemesi yayınlanmıştı. Burada genel olarak Ateş Ulusu kolonileri ile geri kalan bükücüler arasındaki yaşanan uyuşmazlığa ve aslında her şeyin öyle pek de toz pembe olmadığına odaklanılmıştı. Ayrıca Toph’un üç öğrenciyi eğitmeye başladığı yeni Beifong Metal Bükücü Akademisi hakkında da bir alt bölüm vardı.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Toph Beifong’s Metalbending Academy

Söz konusu akademiyi ilk olarak ikinci bölümde Sokka’nın Toph’u ziyaret edişiyle birlikte görmüştük. Avatar takımı Yu Dao’daki 3. bölümün son savaşında, Toph’un öğrencilerinden de yardım almışlardı.

Toph Beifong’s Metalbending Academy Ne Zaman Çıkacak?

Toph, bir sonraki üçleme olan The Search’te yer almıyordu. Ancak Yu Dao’nun polis şefi de dahil olmak üzere daha fazla insanın metal bükmesini öğretmekle uğraştığı biliniyordu.

The Legend of Korra’dan da öğrendiğimiz gibi, kendisi yıllar sonra Cumhuriyet Şehri polis şefi oluyor. Sayesinde polis gücünün neredeyse tamamı metal bükmeyi öğreniyor. Buna, kendisinden sonra polis şefi olan kızı Lin de dahil. Hatta Toph’un diğer kızı Suyin, Zaofu şehrinde kendi metal bükücü klanını bile kurmuştu.

Toph Beifong’s Metalbending Academy hakkında henüz pek bir şey bilinmiyor. Proje yakın zamanda Penguin Random House sitesinde açıklandı ve Comic-Con at Home Avatar panelinde bahsi geçen duyurulmayan projelerden birisi de muhtemelen buydu.

- Reklam -

Toph Beifong

Çizgi roman, Katara and the Pirate’s Silver’dan sonra Avatar evreninde geçen ikinci bağımsız macera olacak.

Toph Beifong’s Metalbending Academy, herhangi bir sorun yaşanmadığı takdirde yurt dışında 16 Şubat 2021 tarihinde yayınlanacak. Eserin Türkçe çevirisi raflara gelecek mi sorusu ise henüz yanıt bulabilmiş değil.

Avatar’ın sevilen ve biraz da aksi karakterlerinden birisi olan Toph’un başrolde olduğu maceraları okumak sizce nasıl olacak? Dilimize de çevrilmesini bekleyenlerden misiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Avatar: The Last Airbender’ın 4. Sezonu Nasıl Olurdu?

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Yeter ki gelsin çevrilmese de sorun değil. İngilizce de okuruz. Zaten Toph hayranı olan biri mutlaka çevirir. :smiley:

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Anlatılmak istenen zaten dizi de anlatıldı toph için bence şu diziye elleşmeseler daha iyi olur, efsanevi şekilde başladı efsanevi şekil de bitti dizi. Uzatmak zorlama bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hititlerde Ritüel ve Büyü - Sevgül Çilingir Cesur

Hititlerde Ritüel ve Büyü: 3.600 Yıl Öncesinin Anadolu Kültürü Yeni Bir Bakışla Ele Alınıyor

Marc Randolph netflix

Netflix Kurucusundan İş Hayatı Tavsiyesi: “Kitap Okumayın!”