in , ,

“Spider-Man: The Animated Series” Çizgi Dizisinin Yıldızı, “X-Men ’97” Tarzı Olası Devam Macerası Hakkında Konuştu

Spider-Man: The Animated Series geri dönebilir. Çizgi dizinin yıldızı Christopher Daniel Barnes, olası devam ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spider-Man Çizgi Dizisi Yıldızı Olası Dönüş Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: The Animated Series’in yıldızı Christopher Daniel Barnes, hayranları heyecanlandıran bir açıklama yaptı. X-Men ’97 dizisinin başarısından ilham alarak, 90’ların ikonik Örümcek Adam çizgi dizisinin de benzer bir geri dönüş yapabileceğine dair umutlarını dile getirdi.

İlk olarak 1994’te yayınlanmaya başlayan ve toplamda 5 Sezon 65 bölüm ile 1998’de yolculuğuna son noktayı koyan Spider-Man: The Animated Series, Stan Lee ve Steve Ditko tarafından hazırlanmıştı.

Animasyon stili, 1990’ların diğer süper kahraman animasyonlarından daha karanlık ve yetişkinlere yönelik olarak kabul ediliyordu. Mizahı ve karakter odaklı hikâyeleriyle övgü toplamayı başaran çizgi dizi, birçok hayran tarafından hâlâ en iyi Örümcek Adam uyarlamalarından biri olarak görülüyor. Şimdilerde özellikle de Disney+’ta yayınlanan X-Men ’97 sayesinde bu yapımın da geri dönme ihtimali olduğu dillendiriliyor.

- Reklam -

"Spider-Man: The Animated Series" Çizgi Dizisinin Yıldızı, "X-Men '97" Tarzı Bir Devam Macerası Hakkında Konuştu

Konuyla ilgili son olarak dizide Örümcek Adam karakterini seslendiren Christopher Daniel Barnes, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Barnes, X’teki paylaşımında şunları söyledi:

“Herkese merhabalar! Spider-Man 98 dirilişi fikrine gösterdiğiniz tüm bu olumlu tepki ve destek için teşekkür etmek istedim. Böylesine harika bir projeye kesinlikle katılmak isterim! Ne yazık ki henüz bu olasılıkla ilgili kimse tarafından aranmadım. Şu anda X-Men 97 gösteriyle de hiçbir bağlantım yok.”

Stan Lee’yi anmamız ve “Gerçek İnananlar” olmaya devam etmemiz gerektiğini vurgulayan Barnes, sözlerine şunları ekledi:

“Belki o sihirli arama gelir, gizlilik anlaşması imzalamam istenir ve sonra bu konuda tuhaf bir sessizliğe bürünürüm! Ümit edelim!”

Spider-Man: The Animated Series Çizgi Dizisi Geri Dönebilir

Spider-Man: The Animated Series Çizgi Dizisinin Dirilişi Mümkün mü?

X-Men ’97’nin yapımcılarından Brad Winderbaum, mart ayında Spider-Man: The Animated Series’in yeniden canlandırılma ihtimaline de değinmişti. O dönem şunları söylemişti:

- Reklam -

“Şu anda bunu yapıyoruz. New York’ta Daredevil: Born Again’in prodüksiyonundayız, çekimler sürmekte. Spider-Man çizgi dizisi de büyük ihtimalle evrenimizin ve hayran kitlemizin gerçekten güçlü ve en sevdiğim bölümlerinden birini yeniden ziyaret edecek ve canlandıracak bir sonraki dizi olacak.”

Dizinin yaratıcısı John Semper Jr. da bir hayrana “Sadece beni aramalarını bekliyorum. Buradayım ve böyle bir teklifi kesinlikle değerlendiririm,” şeklinde yanıt vermişti.

X-Men ’97’nin eski yapımcısı Beau DeMayo, “Tolerance is Extinction – Part 1” bölümündeki Spider-Man’e değinerek, dizide görünenin Christopher Daniel Barnes’ın sesinden tanınan Örümcek Adam olduğunu belirtti. Bundan önce de Winderbaum, “[bu] potansiyel her zaman var” diyerek eski dizinin Marvel’ın diğer 90’lar çizgi dizileriyle çakışma olasılığını doğrulamıştı.

Spider-Man: The Animated Series Çizgi Dizisi Geri Dönebilir

X-Men ’97 3. Sezon onayını çoktan almış durumda. Hem eleştirmenler hem de izleyiciler yeni seriyi oldukça iyi bir devam macerası olarak görüyor. Marvel ve Disney tarafı da belli ki bu ilgiden memnun. Ancak şu anda 2. ve 3. sezon detayları gizli tutuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Rıhtımdan Kalkan Gemi ve Stan Lee

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çok mantıklı örümcek adam kaslı olur normalde bizimkisi kürdan gibi. Akla mantığa aykırı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Roger Corman 98 Yaşında Hayatını Kaybetti

Düşük Bütçeli Filmlerin Kralı Roger Corman, 98 Yaşında Hayatını Kaybetti

Tom Hiddleston ve Willem Dafoe "Tenzing" Filminde Rol Alacak

Tom Hiddleston ve Willem Dafoe, Ünlü Everest Dağcısı Tenzing Norgay’ın Biyografik Filminde Rol Alacak