in ,

Suç Hikâyeleri Hayranı Bir Kadın ‘Merak Ettiği’ için Cinayet İşledi

Suç hikâyelerine merak duyan Güney Koreli bir kadın, cinayeti cinayet yapan şeyin ne olduğunu anlamak için cinayet işledi.

Suç Hikâyeleri Hayranı Biri Merak Ettiği için Cinayet İşledi
- Reklam -
- Reklam -

Suç dizilerine ve polisiye kitaplara hayranlık duyan genç bir kadın, merak duygusunu tatmin etmek için cinayet işledi.

Emniyet yetkililerine göre Jung Yoo-jung adlı 23 yaşındaki bir gerçek suç fanatiği Güney Kore’nin Busan şehrinde bir kadının öldürülmesi ve parçalanmasıyla bağlantılı olarak gözaltına alındı. Polis yetkilileri, Jung’un cinayeti işlemesinin nedeninin, cinayetin nasıl bir şey olduğunu deneyimleme arzusu olduğunu ifade etti.

The Chosun Ilbo gazetesinin haberine göre kadın cinayeti itiraf etti. Ancak başlangıçta cinayeti bir tartışma sırasında işlediğini iddia etti. Sonrasında müfettişlerin sunmuş olduğu çelişkili kanıtlar karşısında ifadesini geri çekti. Polis sözcüsü, cinayetin önceden planlandığından şüphelendiklerini ve Jung’un televizyon programları ve kitaplardan cinayeti saplantı haline getirdikten sonra gerçekten birini öldürme arzusundan kaynaklandığını belirtti.

- Reklam -

Jung’un telefonunda yapılan inceleme, bir cesedin nasıl saklanacağı hakkında üç aylık bir arama geçmişi ortaya çıkardı. Ayrıca polis Jung’un gerçek suç dizileri izlediğini ve suç kitapları ödünç aldığını da tespit etti.

Suç Hikâyeleri Hayranı Biri Merak Ettiği için Cinayet İşledi

Suç Hikâyeleri Hayranı Kadın Cinayeti İşlemeden Önce İncelikle Planladı

Yetkililer, Jung’un internet üzerinden bir kurban aradığını ve sonunda ebeveynleri özel öğretmenlerle buluşturan bir uygulama aracılığıyla bir kurban bulduğunu söyledi. Jung cinayetten önce, dokuzuncu sınıf bir öğrencinin annesi kılığında kurbanla iletişim kurdu ve kurbanın evine bir ziyaret ayarladı.

Olay günü Jung satın aldığı bir okul üniforması giyerek öğrenci kılığında kurbanın evine gitti ve eve girdikten sonra kurbanı ölümcül şekilde bıçakladı. Polis, daha sonra Jung’un cesedi parçalara ayırdığını ve bir kısmını nehir kenarındaki ormanlık bir alana attığını, diğer parçalarını ise kendi evinde bıraktığını belirtti.

Polis, Jung’un cinayeti işlemek için kurbanın cep telefonunu, kimlik kartını ve cüzdanını sakladığını ifade etti. Ancak, bir taksi şoförü polisi Jung’u ormanlık alana götürdüğünde uyardı ve polis, kadının çantasında kan lekeli giysiler buldu.

- Reklam -

Suç Hikâyeleri Hayranı Biri Merak Ettiği için Cinayet İşledi

Cinayet zanlısı kadın beş yıl önce liseden mezun olduktan sonra işsiz, yalnız ve kendi halinde biri olarak yaşamına devam ediyordu. Polis sözcüsü, Jung’un yaptıklarından pişmanlık duyduğunu da ifade etti.

Geçen yıllarda Çinli polisiye romanı yazarı Liu Yongbiao da 4 kişiyi öldürme suçundan tutuklanmıştı.

Yaşanan bu gelişmeyi siz nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Insider


Kayıp Rıhtım’ı Google Haberler’den takip etmeyi unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İşte insanın başına ne gelirse ya meraktan ya … diye boşa dememişler :joy:

    Olan zavallı ölen kadına olmuş :roll_eyes:

  2. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Belki saçma bir yorum olacak ama yakalandiğına göre o kadar okuduğu/izlediği fanı olduğu roman ve diziler boşa gitmiş. Hiç mi birşey öğrenemedin diye sorasım geldi…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hocus Pocus 3 Filmi için Çalışmalar Başladı

Disney Yıllar Sonra Geri Döndüğü “Hocus Pocus” Serisine 3. Film ile Devam Edecek

Nurhan Damcıoğlu 82 Yaşında Hayatını Kaybetti

Ünlü Kantocu Nurhan Damcıoğlu, 82 Yaşında Hayatını Kaybetti