in ,

Henüz 4. Sezonu Yayınlanmamıştı: “The Boys” 5. Sezon için Resmi Onayı Aldı

The Boys 5. sezon için yeşil ışık yandı. Prime Video, popüler süper kahraman dizisinde ‘yola devam’ dedi.

The Boys 5. Sezon - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 5. sezon siparişini aldı. Hayranlar gözlerini yakında yayınlanacak 4. sezon bölümlerine dikmişken Prime Video bir sonraki sezonun hazırlıklarına başladı.

Prime Video’nun en ses getiren yapımları arasında olan The Boys, kendi kurmaca evrenini inşa etmeye devam ediyor.

Garth Ennis ve Darick Robertson ikilisinin imzasını taşıyan çizgi roman serisinden Prime Video ekranlarına taşınan yapım; daha önce Gen V ve Diabolical spin-off’larıyla evrenini genişletmişti. Son olarak Meksika’da geçecek yeni bir maceranın da duyurulmasıyla platformun bu marka özelinde çalışmalarını emin adımlarla sürdürdüğü tahmin ediliyordu.

- Reklam -

The Boys 5. Sezon

İlk sezonu 2019’da yayınlanan The Boys’un 4. sezon çekimleri ise Nisan 2023’te tamamlanmıştı. Daha önce 5 sezon olarak tasarlandığı bilinen ve Şubat 2023’te 5. sezon için dizinin yaratıcılarından beklenti yaratan yanıtlar gelmiş olsa da artık yapım Prime Video’dan resmi bir onaya da sahip.

The Boys 5. Sezon Haberi Eric Kripke’den

The Boys’un yaratıcılığını üstlenen ve Supernatural ile de tanınan Eric Kripke, yeni sezon için duygularını şu sözlerle paylaştı:

The Boys sahip olabileceğim en iyi iş olabilir. Başka hangi dizi politika, kapitalizm, aile ve patlayan cinsel organlar hakkında yazmama izin verirdi ki?”

Antony Starr’ın canlandırdığı Homelander karakterinin kontrolü ele almaya başlayacağı 4. sezon, Karl Urban’ın hayat verdiği Billy Butcher’ın karşı planıyla izleyicileri bir kez daha şiddet dolu bir yolculuğa çıkarmayı hedefleyecek.

- Reklam -

The Boys 5. Sezon - Prime Video - Dizi

Dizinin gelecek sezonunda Starr ve Urban dışında yer alan oyuncular arasında Jack Quaid, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, KAren Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti gibi isimler yer alıyor.

The Boys 4. sezon prömiyerini 13 Haziran 2024 tarihinde yapacak. Toplamda 8 bölümden oluşacak yeni sezonun ilk 3 bölümü, ilk gün yayınlanacak. Kalan bölümler ise haftalık formatta izleyicilerin karşısına çıkacak.

YouTube video

Prime Video son olarak bir başka fantastik kurgu dizisi olan The Rings of Power’ın 2. sezonundan ilk fragmanı yayınlamıştı.

Henüz 4. sezonu yayınlanmayan The Boys’un 5. sezon için yenilenmesine dair sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alice Munro Ölüm Haberi

Nobel Ödüllü Yazar Alice Munro 92 Yaşında Hayatını Kaybetti

Carrie-Anne Moss Fubar 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

Arnold Schwarzenegger’lı “Fubar”ın 2. Sezon Kadrosuna Carrie-Anne Moss Katılıyor