in ,

Tarihi Drama Dizisi “The Great” 3. Sezonun Ardından İptal Edildi

The Great 4. Sezon için iptal kararı verildi. 18. yüzyıl Rusya’sında geçen tarihi drama ve komedi dizisi macerasını noktaladı.

The Great 4. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

The Great 4. Sezon iptal edildi. Tony McNamara’nın yaratıcılığını üstlendiği Hulu yapımı ekranlara veda ediyor.

Hulu’nun tarihi draması The Great 3 sezonluk maceranın ardından resmi olarak iptal edildi. Deadline’ın haberine göre platform iptal kararının gerekçesini açıklamadı. Yapım, izleyicileri Büyük Katerina ve Peter’in son kraliyet maceralarına konuk ediyordu.

The Favourite ile senaryo dalında Oscar adaylığı alan, Cruella ve The Rage in Placid Lake ile tanınan Tony McNamara’nın The Great yolculuğu sona erdi.

- Reklam -

Dizi, Rus imparatoru Peter (Nicholas Hoult) ile evlenen Catherine (Elle Fanning) adlı genç bir Alman kadının hayatını konu alıyor. Mutsuz bir evliliği takip eden dizide Catherine’in hizmetçisi Marial (Phoebe Fox) ve bürokrat Orlo’nun (Sacha Dhawan) yardımıyla bir darbe planlanması hikâyeyi farklı bir boyuta taşıyor.

The Great 4. Sezon İptal Edildi - Hulu

Çalkantılı geçen iki sezonun ardından 3. Sezon, Peter ve artık imparatoriçe olan Catherine’in evliliklerini düzeltme çabalarını izledi. Peter hâlâ hükümdar olmamakla mücadele etse de, Catherine’in oğlu Paul’e bakarak ve başka girişimler peşinde koşarak kendini meşgul etti. Buna ek olarak Catherine de liderlik rolünü benimsemeye başladı.

The Great 4. Sezon ile Yola Devam Etmeyecek

The Great 3. Sezon, yol boyunca izleyicilere birçok sürpriz anı yaşatmayı başardı. Finali ise Catherine’in duygularını tam olarak kabul etmeye başladığı ve yeni bir Catherine’i müjdelediği bir sahneyle gerçekleşti.

IMDb’de 8,2/10 puan almayı başaran yapım Rotten Tomatoes’ta %96 eleştirmen ve %85 izleyici ortalamasıyla adından söz ettirdi.

- Reklam -

The Great 4. Sezon

İlk sezonu 2020 yılında yayına başlayan Hulu dizi bir defa Primetime Emmy’ye layık görüldü ve birçok Emmy adaylığı aldı. Yapımın oyuncu kadrosunda Elle Fanning Phoebe Fox, Nicholas Hoult, Gwilym Lee ve Adam Godley’ye ekle olarak Douglas Hodge, Belinda Bromilow, Bayo Gbadamosi, Florence Keith-Roach, Charity Wakefield ve Sacha Dhawan gibi isimler yer aldı.

The Great’in yayınlanan 3 sezonu, yurt dışında Hulu üzerinden, Türkiye’de ise Bein Connect’ten izlenebiliyor.

The Great 4. Sezon için verilen iptal kararını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    İlk sezonu izlemiş birisi olarak bu karara üzülmedim. Bomboş bir diziydi. Tüm espiriler f*uck kelimesi üzerine kuruluydu. Buda yetmediği gibi Rus sarayında siyahi adam filan vardı. İzlediğime pişman olduğum bir sezondu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terminatör Filmleri Hakkında Bilgi

Terminatör Filmleri Hakkında Bilmeniz Gereken 19 Gerçek

Yüzler ve Sözler - Gülten Dayıoğlu

Gülten Dayıoğlu “Yüzler ve Sözler” Kitabıyla Okuru Hayatının Arka Bahçesine Davet Ediyor