in ,

Anne Rice’ın Immortal Universe’ü “The Talamasca” Dizisi ile Genişliyor

The Talamasca dizisi geliyor. Anne Rice’ın bir başka eseri daha AMC imzası ile ekranlara taşınmaya hazırlanıyor.

The Talamasca Dizisi - Anne Rice - AMC
- Reklam -
- Reklam -

The Talamasca dizisi için hazırlıklar başladı. AMC, Interview with the Vampire ve Mayfair Witches sonrası yeni Anne Rice uyarlamasında kararı verdi.

Kimi zaman Talamasca Tarikatı olarak da bilinen Talamasca, Anne Rice’ın Vampir Günlükleri (The Vampire Chronicles) ve Mayfair Cadıları (Mayfair Witches) adlı doğaüstü korku romanı serisinde yer alan kurgusal bir gizli topluluk olarak tanınıyor.

Şimdi ise bu gizli tarikat, kendi TV dizisine kavuşmaya hazırlanıyor. AMCAnne Rice’s The Talamasca adını taşıyacak dizi için yeşil ışık yakıldığını duyurdu.

- Reklam -

Yeni dizi Anne Rice’ın popüler romanlarındaki vampirleri, cadıları ve diğer mistik yaratıkları bulan gizli bir topluluk etrafında şekillenecek. AMC ve AMC+’ın 2025 yayın takvimi içerisinde yer alan dizi; Interview with the Vampire ve Mayfair Witches yapımlarıyla da bazı paralellikler içerecek.

The Talamasca Dizisi Hakkında Bilinen Detaylar Sınırlı

The Talamasca dizisi için yapılan duyuruda oyuncu kadrosuna yer verilmedi. Ancak izleyiciler, daha önce Talamasca örgütünden bazı karakterlere Interview with the Vampire ve Mayfair Witches dizilerinde karşılaşmışlardı.

Mayfair Witches’ın ilk sezonunda yer alan ve Tongayi Chirisa tarafından canlandırılan Ciprien Grieve’in yeni projenin odak noktalarından biri olabileceği de öne sürülen iddialar arasında.

The Talamasca Dizisi - Anne Rice

Dizi, The Little Things ile tanınan John Lee Hancock ve The Right Stuff’tan Mark Lafferty imzalarıyla geliştiriliyor. İkili, prodüksiyonu birlikte yürütecekler, yazar odasına katılacaklar ve yönetici yapımcı olarak görev alacaklar.

AMC’nin Anne Rice’s Immortal Universe’ten sorumlu başkanı Mark Johnson, haberi şu sözlerle duyurdu:

- Reklam -

Interview with the Vampire’ın 2. sezonu şu anda televizyondaki tüm diziler arasında en iyi eleştirileri alırken ve Mayfair Witches’ın yapımı İrlanda’da tamamlanmak üzereyken Anne Rice’ın Immortal Universe’üne şimdi ne ekliyoruz dersiniz? Cevap, ilk iki diziden tamamen farklı ama yine de Anne Rice markasına ait bir dizi. The Talamasca dizisi, casus gerilimini doğaüstüyle birleştiriyor ve evrenimizin heyecanını ve tutkusunu genişletiyor.”

Öte yandan Alexandra Daddario’nun başrolünde olduğu Mayfair Witches dizisinin 2. sezon çekimleri neredeyse tamamlanmak üzere. Şu ana kadar 5 bölümü yayınlanan Interview with the Vampire 2. sezon ise izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

The Talamasca Dizi - Anne Rice - AMC

The Talamasca dizisinin 2025’in hangi döneminde izleyicilerin karşısına çıkacağı ise şimdilik bilinmiyor.

The Talamasca dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Obi-Wan Kenobi - Tatooine - The Acolyte Dizisi

“Star Wars” Evreninden Obi-Wan’ın Tatooine’de İnzivaya Çekilmesinin Gerçek Nedeni 47 Yıl Sonra Açıklandı

Tokyo Revengers Animesi Devam Bölümleri Geliyor

“Tokyo Revengers” Animesi Devam Bölümleri ve Büyük Sürprizlerle Geri Dönüyor