in , ,

Anne Rice Uyarlaması “Interview with the Vampire” Dizisinden 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Interview with the Vampire 2. Sezon için fragman paylaşıldı. AMC, “Vampirle Görüşme”nin yeni sezonunu ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Interview with the Vampire 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Interview with the Vampire 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Amerikan kablolu TV kanalı AMC’de yayın yapan Vampirle Görüşme dizisi yeni sezon bölümleriyle geri dönmeye hazırlanıyor.

Korku ve fantazi romanlarıyla tanınan Anne Rice’ın The Vampire Chronicles (Vampir Günlükleri) serisi, çoğunlukla ilk kitabı Interview With The Vampire ile biliniyor. 1994’te Tom Cruise, Brad Pitt, Kristen Dunst ve Antonio Banderas gibi yıldız isimlerin kadrosunda yer aldığı bir yapıma da uyarlanan kitap; vampirleri odağına alan edebiyat türünün çağdaş öncüleri arasında yer alıyor. 2 dalda Akademi Ödülü alan filmin üzerinden yaklaşık 30 yıl sonra, AMC yeni bir uyarlama için kolları sıvadı.

Louis de Pointe du Lac’ı Game of Thrones ile tanınan Jacob Anderson’ın oynadığı dizide, Lestat de Lioncourt rolü ise Belle ile hafızalarda yer edinen Sam Reid’e emanet edilmişti.

- Reklam -

Interview with the Vampire 2. Sezon Fragman - AMC

2022’de yayınlanan ilk sezon, 2. sezon onayını da erkenden almış; bununla birlikte serinin yazarı Anne Rice’ın The Lives of the Mayfair Witches gibi diğer eserlerinin de ekrana taşınacağı duyurulmuştu.

Şimdi ise AMC’nin Yürüyen Ölüler spin-off’u The Walking Dead: The Ones Who Lived’ın sezon finali sırasında Vampirle Görüşme’nin yeni sezonuna dair bir fragman paylaşıldı.

Interview with the Vampire 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan yeni fragmanda Louis, ilk sezonun finalinde ortaya çıkan ölümsüz sevgilisi Vampir Armand (Assad Zaman) ile beraber yer alıyor. Gazeteci Daniel Molloy (Eric Bogosian) Armand’ın Daniel’ın düşündüğünden daha fazla güce sahip olabileceğini fark fark ediyor. Ayrıca 1973’teki ilk röportajda Louis ile aralarında geçenler de sonrasında farklı bir belaya doğru eviriliyor.

Öte yandan geçmişin peşini bırakmadığı tek kişi Daniel değil. Birinci sezonun sonunda Louis, yaratıcısı ve sevgilisi Lestat de Lioncourt’u (Sam Reid) öldürmüştü. Yeni fragman Lestat’ın anısı Louis’in üzerinde dolaşıyor.

- Reklam -

Interview with the Vampire 2. Sezon Fragman - Dizi

Interview with the Vampire 2. sezon kadrosuna Santiago rolüyle Ben Daniels, Madeleine rolüyle Roxane Duran, Genç Daniel rolüyle Luke Brandon Field, Rashid rolüyle Bally Gill katılıyor.

Rashid’in gizeminin çözülmesi ve Armand için ne gibi bir öneme sahip olabileceği dizinin keşfedeceği bir başka konu olacak. Anne Rice’ın eserlerini ekrana taşıyan Immortal Universe serisinin bir parçası olan Interview with the Vampire dizisi AMC’nin popüler yapımları arasında yer almaya devam ediyor.

Interview with the Vampire 2. Sezon 12 Mayıs 2024’te AMC’de yayına başlayacak.

Interview with the Vampire 2. Sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alex Garland Yönetmenliği Bırakıyor

“Ex Machina” ve “Annihilation” ile Tanınan Alex Garland Yönetmenliği Bırakıyor

Dan Da Dan Animesinden İlk Fragman Yayında

Popüler Mangadan Uyarlanan “Dan Da Dan” Animesinden İlk Fragman