in ,

Anne Rice Uyarlaması “Interview With the Vampire” Dizisinde 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Interview With the Vampire 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. AMC’nin yeni “Vampirle Görüşme” uyarlaması baharda geri dönüyor.

Interview With the Vampire 2. Sezon Cikis Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Interview With the Vampire 2. sezon tarihi duyuruldu. AMC, Anne Rice’ın dünyaca ünlü vampir romanından uyarladığı yapımda geri sayım düğmesine bastı.

Amerikalı korku ve fantazi romanları yazarı Anne Rice’ın The Vampire Chronicles (Vampir Günlükleri) serisi, özellikle ilk kitabı Interview With The Vampire ile tüm dünyada tanınıyor. 1994 yılında Tom Cruise, Brad Pitt, Kristen Dunst ve Antonio Banderas’ın kadrosunda bulunduğu bir filme de konu olan yapım; sinema dünyasının unutulmazları arasında yer alıyor.

AMC, bu ikonik eseri 2022 yılında TV dizisi olarak ekranlara taşıma kararı almıştı. Yapım henüz ilk haftalarında 2. sezon için de onayını almış; dahası kanal Anne Rice’ın diğer eserlerini de ekrana taşımak için çalışmalara başlamıştı.

- Reklam -

Interview With the Vampire 2. Sezon Çıkış Tarihi - Vampirle Görüşme

Yeni sezon konusunda da elini çabuk tutan AMC, Interview With the Vampire 2. sezon için merak edilen soruyu yanıtladı. Kanal, bugün yayınladığı yeni görüntüler eşliğinde Vampirle Görüşme’nin gelecek sezonunun bu mayıs ayında yayına başlayacağını duyurdu.

Interview With the Vampire 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Jacob Anderson’ın Louis de Pointe du Lac’ı, Sam Reid’in ise Lestat de Lioncourt’u canlandırdığı Interview With the Vampire 2. Sezon 12 Mayıs 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Kanal ayrıca, Breaking Bad dizisindeki Gale Boetticher’ı canlandıran David Costabile’ın da yeni sezonda konuk oyuncu olarak yapıma katılacağını açıkladı. Costabile ayrıca Suits dizisinde de adından çokça söz ettirmişti.

Interview With the Vampire 2. Sezon Çıkış Tarihi - AMC

- Reklam -

Interview With the Vampire’ın 2. sezonu, Bailey Bass’ın (Avatar: The Way of Water) 2023’ün başlarında diziden ayrılmasının ardından genç vampir Claudia rolünü üstlenen Delainey Hayles’ı da izleyicilere tanıtacak.

AMC Anne Rice Uyarlamalarına Devam Ediyor

Bununla birlikte kanalın bir diğer duyurusu Anne Rice’ın Mayfair Witches eserinden uyarlanan TV dizisinde 2. sezon çekimlerinin New Orleans’ta başladığı oldu. Bir cadı ailesinin varisi olduğunu öğrenen genç beyin cerrahını konu alan Mayfair Witches dizisi bu yılın sonuna doğru izleyicilerle buluşacak.

Mayfair Witches çıkış tarihi fragman

Öte yandan AMC, Anne Rice’ın Vampir Günlükleri serisinde yer alan kurgusal gizli örgüt Talamasca’yı ele alan bir başka dizi üzerinde daha çalışıyor.

Interview With the Vampire 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler üzerinden takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Terror 3. Sezon Devil in Silver

AMC’nin Korku Dizisi “The Terror” 3. Sezon ile Geri Dönüyor: “Devil in Silver” Duyuruldu

The Mandalorian'dan Kovulan Gina Carano Disney'e Dava Açtı

“The Mandalorian” Dizisinden Kovulan Oyuncu Disney’e Dava Açtı: Avukat Masrafları Elon Musk’tan